הולכת לקניות בחמישית אשה...
S stimpy5 New member 20/12/12 #24 להזכירך ה- subway עדיין לא חזר לעבודה מלא ולהגיע לפן הייתי צריכה או לשוט הסירה או לקחת סנפירים ושנורקל כי היה מוצף מסנדי ותאמין לי סנפירים לא ממש מחמיאים ללוק הניורקי שלי
להזכירך ה- subway עדיין לא חזר לעבודה מלא ולהגיע לפן הייתי צריכה או לשוט הסירה או לקחת סנפירים ושנורקל כי היה מוצף מסנדי ותאמין לי סנפירים לא ממש מחמיאים ללוק הניורקי שלי
J jocool New member 20/12/12 #25 אחרי שנסעתי ברכבת בשלג ולקחתי לי שעות להפשיר את ה.... את עוד מתלוננת?
S stimpy5 New member 20/12/12 #26 אני הייתי תקועה שבועיים בבית וקראתי את הטרילוגיה של 50 גוונים באפור תאמין לי זה עונש ראוי
S stimpy5 New member 20/12/12 #28 בעלטה נוחלטת וכראוי לפולניה בקור מקפיא כי לא היה חשמל או חימום.... עונג עילאי מלבד שקפא לי התחת קפאו לי הניורונים הבודדים שנותרו לי מהספרים לפחות עכשיו קוראת פרודיה על הספר "50 גוונים של ב'ז" קורע מצחוק תיקון ראוי וחשוב מכך ראוי לפולניה
בעלטה נוחלטת וכראוי לפולניה בקור מקפיא כי לא היה חשמל או חימום.... עונג עילאי מלבד שקפא לי התחת קפאו לי הניורונים הבודדים שנותרו לי מהספרים לפחות עכשיו קוראת פרודיה על הספר "50 גוונים של ב'ז" קורע מצחוק תיקון ראוי וחשוב מכך ראוי לפולניה
J jocool New member 20/12/12 #29 קוראת ספרים על זיונים ואז פרודיה על ספרים על זיונים במקום להזדיין מה יהיה?