Mrs Brightside

New member
דיון: מארון של היום או של אז

השאלה שאולי הכי מעסיקה את אוהבי מארון 5..
הם הוציאו כבר ארבעה אלבומים, הספיקו להחליף שני חברי להקה (לא בבת אחת), ושינו סגנון מוזיקה מאלבום לאלבום..

מה אתם אומרים?
מארון של היום השתנו בהרבה? מעדיפים אותם על פני מארון הישנים? או ההפך?
הסבירו ונמקו

RC153

New member
ללא ספק מארון של סונגס אבאוט ג'יין

כשהם היו צעירים וחמודים

חחח סתם
כי הסגנון של SAJ זה הסגנון האמיתי שלי והשירים האלה היו כל כך מלאי תוכן ומשהו מיוחד כזה, לא כמו כל הלהקות. מארון השתנו בגלל שהשנים עברו וזה הגיוני לגמריי, אני עדיין אוהבת אותם לא משנה מה הם יעשו ואיזה סגנון הם ישנו, לא משנה כמה אנחנו אומרים שאנחנו שונאים את האלבומים החדשים אנחו תמיד רצים להקשיב להם בשנייה שהם יוצאים (או לפני חח
) ואפילו אוהבים......

מארון היו ונשארו המוזיקאים היחידים שאני יכולה לשמוע כל כך הרבההההההההה את כל השירים שלהם בלי להשתעמם ובלי שיימאס עליי

The Gloaming

New member
לא יודע איזה הרכב זה היה

אבל את האלבום השני שלהם אני הכי אוהב.
מילים ממש יפות, לחנים מעניינים, הפקות טובות.
האלבום הראשון ברובו גם חביב.
מצד שלישי, השיר שאני הכי אוהב שלהם הוא באלבום השלישי, How.

אבל בקיצור, אין על מארון של האלבום השני!

Shiri from the block

Active member
של האלבום הראשון והשני מאוד מאוד אהבתי את שני האלבומים האלה, כבר לא זוכרת איזה יותר מהשני (האמת שהרבה זמן לא שמעתי אותם..)
אבל לאחרונה הם פחות מעניינים אותי לצערי

Tamar940

New member
aloha...

אני אהבתי את האלבום הראשון ברור..הם היו יותר צעירים אז ורק התחילו לעשות מוסיקה וככה יצאו להם שירים עם הרבה משמעות ורגש .. אבל גם האלבומים של היום הם סבבה יש שירים בודדים שהם עם משמעות והאחרים פשוט יפים כי כל השירים שלהם יפים
אבל את האמת יש שיר אחד שאני לא ממש שומעת אותו no curtain call ..וזהו

ובהצלחה לפורום שלנו

Mrs Brightside

New member
אני ...

מעדיפה כמובן את מארון של האלבום הראשון. אז היה יותר פשוט, יותר יפה.
הסגנון היה ממש אהוב עלי, פופ/רוק שכזה. אני אוהבת כל שיר ושיר שם! (באמת!). המילים נגעו ללב, ולא היו טיפשיות.

אני אישית מרגישה שהם התדרדרו מאלבום לאלבום, וחבל

למעלה