Apikachu L

New member
פינת האקטואליה הגאה

טוב, נתחיל כאן פינה חדשה, לאור העובדה שישנן תקופות שבהן אירועים שונים הקשורים לקהילה הגאה בכלל ו/או לבי/פאנסקסואלים בפרט (או לכל נושא מעניין אחר ... בתכלס) מגיעים למדיה.

אני מקווה שהיא תהפוך לקבועה ובלי פותח/ת קבועה (ככה, עלית על פיסת אקטואליה עסיסית? בוא/י לשתף!)

Apikachu L

New member
איומים ברצח אל משתתפי אירוע גאה בבית קפה/הארץ

10 ימים לפני המצעד בעיר || איומים ברצח לעבר משתתפי אירוע גאווה בבית קפה בירושלים
נערכה הקרנת סרט התיעודי בבית קפה (ולפי התמונה די ברחוב) בשם "ירושלים גאה להציג" (קל למצוא אותו לצפיה חוקית ברשת. אני חושבת שyes או walla או משהו פרסמו אותו).
מהבנ"ה מוסיפים:

‎"מצעד הגאווה בירושלים הפך לאירוע שנוי במחלוקת שזוכה לביקורת רבה ואף משך" אליו אלימות."

@Hagai Kalai
"אז, כמה דביל צריך להיות בשביל להגדיר את המצעד כמה שמושך את האלימות? מה שיוצר את האלימות זאת ההסתה לאלימות, העידוד שלה והתמיכה הממוסדת בה. מה שתומך באלימות הוא שימוש במונחים כמו "שנוי במחלוקת", כאילו המחלוקת על זכות הקיום של א/נשים היא מחלוקת שיש לתת לה לגיטימציה (אותה מחלקות שמובילה לקידום אנשים כמו מנחם בן בשם האיזון וההגינות התקשורתית). כל מה שהמצעד עושה הוא לתת לא/נשים תקווה שאולי יום אחד האלימות הזאת תיגמר"

נו, מה חדש?
מה אתם/ן חושבות/ים?

Apikachu L

New member
מכים נוער גאה, מעלים ליוטיוב ומשתפים/mynet

איך, איך אפשר בלי מנת הרפש הקבועה היומית?
מצב הרוח שלי התחרבש. הכתובת נמצאת על הקיר, אלה, מה יהיה?

כותרת:
תופעה: מכים נערים שיצאו מהארון ומעלים ליוטיוב
מסע השפלות נגד צעירים שהכריזו על נטייתם המינית: האלימות שמופעלת נגדם מועלית כסרטון לרשת כדי לבזותם עוד יותר. מנכ"לית הבית הפתוח: "עוד לפני שאותו נער מספיק לנקות את הסימנים של הפציעה והדם על פרצופו, הסרטון כבר עולה ליו-טיוב"

Apikachu L

New member
40% מבני הנוער ההומלסים בארה"ב - להט"בים/מאקו

40% מבני הנוער ההומלסים בארה"ב - להט"בים
נתונים מדאיגים בארה"ב: על פי דוח שפרסם השבוע מכון ויליאמס לחקר נטייה מינית וזהות מגדרית בלוס אנג'לס, כמעט מחצית מבני הנוער ההומלסים הנם לסביות, הומואים, ביסקסואלים וטרנסג'נדרים. שבעה מתוך עשרה נזרקו מבתיהם בשל נטייתם המינית או זהותם המגדרית.

עוד מתוך הכתבה:
"30% מבני הנוער המטופלים במרכזים לנוער מחוסר דיור מזדהים כהומואים ולסביות, תשעה אחוז מזדהים כביסקסואלים ואחוז אחד מזדהה כטרנסג'נדרים."

ליזי133

New member
עצוב.... ועוד לזרוק מהבית בשל נטייה מינית או

זהותם המגדרית? יש להם בטח הורים מדהימים

משפחה אמורה להיות אלה שאוהבים אותך לא משנה מי אתה ואיך תהיה, במיוחד לא בגלל משהו כמו זהות מגדרית או נטייה מינית שונה...

Apikachu L

New member
זו לא האישה הראשונה בחלל (זו עדיין חיה כנראה)

אלא האמריקאית הראשונה. בכל מקרה, אה... יהי זכרה ברוך
(אני עדיין לא בטוחה מה עלי לומר על א/נשים שמתו...)

למעלה