סיכום שבועי

סיכום שבועי

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע

חזרתי אז אעדכן

הטוב של השבוע:
היה תענוג בפריז ווינה, ממש מדהים, ורוב הזמן הרגשתי באמת טוב, כנראה בגלל ששם הסתיו יותר חורפי

הפחות טוב של השבוע:
זה יותר של שבוע שעבר אבל עדיין קיים, חבר יקר הודיע לי על החלטה מאוד לא טובה, ובעצם זרק לי פצצה בדיוק לפני שנסעתי ונבהלתי ושיתפתי את הרשויות בעניין, הוא מאוד כעס וניתק קשר, כרגע אין לי מושג מה שלומו, ואני מאוד חושש

מאכל השבוע:
מה לא!
אכלנו פיצה, סושי, מרק יפני, גבינות מדהימות, נקניקים טעימים, וכמובן המאפים של צרפת, בקיצור מדהים!
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
בילוי/ יציאת השבוע:
מוזיאונים מדהימים, שווקים בפריז שפשוט היה תהנוג לבלות בהם ולרכוש דברים נחמדים.
תוכניות לסוף השבוע
לנוח ולבלות בבית

ואוו. נשמע שהיה לך כיף!

איזה יופי.
כל כך משמח!
אני מקווה שזה ייתן לך אנרגיה לשבועות הבאים.:)
יש תמונות?

מי שאבקש אני אשלח בפרטי

מטעמי שמירה על הפרטיות של הילדים וכו'

אז ימים, אני אשלח לך כרגע |הודעה| עם תמונה

Sigal H

New member
שבוע ארוך ארוך...

הטוב של השבוע: ביקור של חברים יקרים, הורים טריים, שבמהלכו זכיתי לראות אותם שרים "הילדה הכי יפה בגן" בסקייפ לביתם התינוקת שלא הצטרפה לטיול, עם כל המילים וכל הכוונה, וכן לשמוע הרצאה מפורטת מדי על חוויית הלידה...

הפחות טוב של השבוע: אבק, הכל ענן של אבק מהשיפוצים והוא מכביד על הריאות, על העיניים, על הכל, גם עם חלונות סגורים. או במילים אחרות, ביליתי שעות איכות יומיות של הנשמה עם הביפאפ. כמו כן, כאב חזק בלסת החזיר אותי לתחליפי מזון ומרקים ועוגות רכות, ולאכול את אלה עכשיו שאני מסוגלת לעכל גם, בלי הכאב הפעור בבטן של פעם, ולהתענג מהם, זו לגמרי חוויה מתקנת.

מאכל השבוע: מרק כתום.

סרט/סדרת השבוע: האוס. שלושה פרקים העבירו אותי לילה קשה.

ספר השבוע: סופסוף גמרנו את 'הארי פוטר'! גאה בעצמי שהקראתי שני פרקים השבוע, עם הנשימה בקרשים, לגמרי לא מובן מאליו. מזל שהקול של דמבלדור כל כך שקט ומחושב, הוא הפליג שם בנאומים.

בילוי/ יציאת השבוע: ביום רביעי נגמרתי, לא היה לי אוויר. הזעקתי את אחותי לנסיעה החוצה, למקום עם אוויר פתוח. הגענו להיכל התרבות במעלות וישבנו שעתיים במרפסת לאכול משהו מתוק ולהחזיר את הנשמה. זו הייתה הצלת נפשות.

תוכניות לסוף השבוע: מחר אני מארחת את המשפחה ליומולדת משותף של אחי ושני בני דודים. נהיה 20 איש בערך, כל אחד מביא משהו (כשלעצמי, הכנתי מוס שוקולד-חמוציות ומוס שוקולד-תפוז). אני יודעת שזה מטורף, בטח עם הנשימה ככה, ואני לוקחת את הסיכון - אשכב על הכורסה ושהם ירגישו בבית עם כל הכיבוד והשתייה והספות. הלוואי שאצליח להתאפק.

שבת מלאת חיוכים לכולנו,
סיגל

Sigal H

New member
המשפחה שלי אדירה!

היה כל כך טוב, שכשהיו בדלת בדרך החוצה שמעתי בן דוד (9) אומר לאמו: אנחנו חייבים לחזור לכאן. היא אמרה נכון ואני אמרתי נכון והוא אמר, בהדגשה, באמת אנחנו חייבים לחזור לכאן

זו הפעם הראשונה שהייתי לגמרי אני במפגש משפחתי כה נרחב. בלי לנסות בכל זאת, בלי להיות אמיצה, בלי לחפות - השתרעתי לי את הספה ושם נשארתי כל הזמן. לא דיברתי הרבה וחלק מהזמן הייתי על ביפאפ, אבל זה לא שינה שום דבר, ומי שזה שינה לו היה מספיק רגיש להסתיר זאת. כל המשפחה מצד אבא בהרכב מלא, ערבוביה של אנשים מצחיקים ולבביים, משפחה במובן המרווח של המילה, וכל כך טוב לי במשפחתיות הזו. היא חסרה לי לאחרונה. זו הפעם הראשונה שהורדתי את כל ההגנות מולם. בכלל מול מישהו שלא חי איתי יום יום.

מאושרת.

roniron40

New member
שבוע-טוב סיגל וכולם

כיף לשמוע,סיגל,שהביקור המשפחתי המורחב,אותו את בכבודך
ובעצמך אירחת-היה מוצלח! שהיה נחמד וכיף לכולם,והכי חשוב-לך!
מאחל לך עוד המון תחושות אושר,כמו זו שחווית.שבוע-טוב ומוצלח
רון.

רונירון, מה שלומך?

יש ליתחושה שממך אנחנו לא שומעים, אלא שאתה רק "מחזק" אותנו.
רוצה לספר איך היה לך השבוע שעבר?

roniron40

New member
הי,תודה על ההתעניינות

(סיגל,"ימים" ושאר החברים/ות)
השבוע האחרון עבר עליי יחסית בסדר,סביר.
ללא אירועים חריגים לכאן או לכאן...
אני מתחזק ומתעודד בעצמי,גם דרך "החיזוקים" שלי אליכם.
זה מהווה חלק מהתרפיה שלי,ועל כך אני מודה לכם,לחברי הפורום
. גם אני עוטה על פניי את "מסיכת הכל בסדר"
, רוב הזמן,ומזדהה איתך לגמרי "ימים",בעניין הדואליות הזו,כפי שתיארת;בין מה שאנחנו משדרים כלפיי חוץ ובין מה שקורה איתנו באמת,בפנים.קשה לי בכלל,ובפרט כגבר,לחשוף את מכאוביי וחולשותיי.
מה גם שאין לי כ"כ בפני מי לחשוף...(אבל זה כבר ל'פורום' אחר
).
בחודש הקרוב מתואמים לי מספר תורים,בבתי-חולים,לבדיקות וטיפולים,אני אעדכן ואשתף בסכמ"שים הקרובים.שוב,תודה על ההתעניינות,ושנעבור ימים קלים ונעימים ככל האפשר.
-רון.

איזה כיף!

אני מאחלת לעצמי להיות יכולה לעשות את זה.
אני כל כך לא טובה בזה.
אצלי, תמיד כולם בטוחים שאני בסדר, ושאני אמיצה, וחזקה ומדהימה...
אולי פשוט כי אני ממש לא מראה...
וזה מבאס.
זה אומר שאני כל הזמן צריכה להיות עם סוג של מסכה, שכאילו הכול בסדר, כשבפנים, ובלב ובכאב - הכול ממש לא בסדר.
ממש קשה הדואליות הזאת.

פנינה21

New member

הטוב של השבוע:
לא רוצה לרשום פה משהו בנוסח שהוא נגמר אבל תזכרו מה מהקצוע שלי ותראו חדשות אז כן הפעם אני מאושרת שיש לי יום אחד של שקט . וכן אתמול היה מפחיד אבל זה כרגיל המציאות פשוט שוב השתגעה מה לעשות.
נכנסו משכורות השבוע
קבעתי פגישה עבודה ראשונה לגבי העבודה הסמנריונית
הודעתי להורים שאני ממשיכה ללמוד אחרי התואר בשבילי ובקצב שלי
משקל חדש 66.5

הפחות טוב של השבוע:
אין הרבה - חוץ מכמה רגעי חרדה קולקטיביים ועוד חצי יום באסותא שהסתיים בהמלצה על עוד פעולה כירוגית

מאכל השבוע:
זה היה שבוע של הרבה אוכל ממש עכשיו אני מכינה מיני תפוחי אדמה והייו גם פיצות וגלידות בקיצור שבוע של יותר מדי אוכל

סרט/סדרת השבוע:אין לי מושג

ספר השבוע: אני קוראת יותר מדי ספרים לאונברסיטה
שאני אפילו לא זוכרת את השמות שלהם כרגע

בילוי/ יציאת השבוע:
התארגנו כולם לערב בנות שהיה ממש טוב
שם היה גם רוב האוכל

תוכניות לסוף השבוע:
ישנתי כמעט את כל הסופ"ש ועכשיו אני צריכה להתחיל ללמוד אחרת אני לא אספיק כלום

רגערגע

משקל חדש, זה אומר עוד ירידה במשקל, נכון?
איזה יופי! תתחדשי.

והכי אני שמחה שהחלטת להמשיך ללמוד רק בשביל הכיף.
זה דבר מעולה, וחשוב ונכון!

מקווה שהשבוע יותר טוב לך

בשבת לא הייתי מול מחשב

וגם אתמול והיום הייתי מאוד עסוקה, וכבר לא הצלחתי להיזכר מה היה..

אבל לפחות פתחתי שרשור!

למעלה