שבוע ארוך ארוך...
הטוב של השבוע: ביקור של חברים יקרים, הורים טריים, שבמהלכו זכיתי לראות אותם שרים "הילדה הכי יפה בגן" בסקייפ לביתם התינוקת שלא הצטרפה לטיול, עם כל המילים וכל הכוונה, וכן לשמוע הרצאה מפורטת מדי על חוויית הלידה...
הפחות טוב של השבוע: אבק, הכל ענן של אבק מהשיפוצים והוא מכביד על הריאות, על העיניים, על הכל, גם עם חלונות סגורים. או במילים אחרות, ביליתי שעות איכות יומיות של הנשמה עם הביפאפ. כמו כן, כאב חזק בלסת החזיר אותי לתחליפי מזון ומרקים ועוגות רכות, ולאכול את אלה עכשיו שאני מסוגלת לעכל גם, בלי הכאב הפעור בבטן של פעם, ולהתענג מהם, זו לגמרי חוויה מתקנת.
מאכל השבוע: מרק כתום.
סרט/סדרת השבוע: האוס. שלושה פרקים העבירו אותי לילה קשה.
ספר השבוע: סופסוף גמרנו את 'הארי פוטר'! גאה בעצמי שהקראתי שני פרקים השבוע, עם הנשימה בקרשים, לגמרי לא מובן מאליו. מזל שהקול של דמבלדור כל כך שקט ומחושב, הוא הפליג שם בנאומים.
בילוי/ יציאת השבוע: ביום רביעי נגמרתי, לא היה לי אוויר. הזעקתי את אחותי לנסיעה החוצה, למקום עם אוויר פתוח. הגענו להיכל התרבות במעלות וישבנו שעתיים במרפסת לאכול משהו מתוק ולהחזיר את הנשמה. זו הייתה הצלת נפשות.
תוכניות לסוף השבוע: מחר אני מארחת את המשפחה ליומולדת משותף של אחי ושני בני דודים. נהיה 20 איש בערך, כל אחד מביא משהו (כשלעצמי, הכנתי מוס שוקולד-חמוציות ומוס שוקולד-תפוז). אני יודעת שזה מטורף, בטח עם הנשימה ככה, ואני לוקחת את הסיכון - אשכב על הכורסה ושהם ירגישו בבית עם כל הכיבוד והשתייה והספות. הלוואי שאצליח להתאפק.
שבת מלאת חיוכים לכולנו,
סיגל