סרטי השבוע

Murdock18

New member

אני די מסכים איתך לגבי הסרטים. הם באמת נורא ארוכים והרגשתי שלא קורה יותר מדי במהלכם... מה גם שאני לא יודע לומר מה קורה בכל אחד מהסרטים, משום ששלושתם נראו לי בדיוק אותו דבר. ובכל זאת, ניסית לראות את "ההוביט"? ואם כן, מה חשבת עליו?

sarne

New member
The Elephant Man

גרם לי לחשוב שקצת חבל שלא ראיתי אותו בגיל צעיר יותר - הילד שהייתי בגיל 16-17 בערך היה עושה הרבה מסרט כמו זה. וזה נכון לגבי דיוויד לינץ' באופן כללי. זה משהו שיכול להשמע קצת כמו ביקורת עליו, אבל אני אומר את זה בעיקר מבחינת היכולת שלי להתחבר רגשית לסרט כזה. אם אני זוכר את עצמי נכון, זה היה יכול להיות בין הסרטים האהובים עליי אז.

גם היום, אם רק היה אפשר, הייתי שמח לשבת לשתות כוס תה עם ג'וזף מריק מתישהו - אהבתי את הבחור. גם מהדרך שהוא הוצג בסרט וגם מקצת קריאה עליו אחר כך.

גם על הסגנון של הסרט אפשר להוסיף כמה מלים. די ישיר בסך הכל. הנגיעה הסוריאליסטית היא פשוט הנוכחות של מריק - הדבר הכי יוצא מן הכלל בסרט הוא בדיוק זה שאי אפשר להכחיש שמבוסס במאה אחוז על המציאות, והמחשבה הזו מוצאת חן בעיניי.

-

ד"א הודעה ראשונה פה. עדיין מנסה להבין את הטעמים של האנשים פה בפורום. לא רואה הרבה חפיפה לשלי בינתיים

GK_FF

New member
אהלן...

הודעה נחמדה, מקווה לראותך פה עוד בעתיד.

אני מבין את מה שאמרת על "אני מהעבר היה אוהב את זה", לאו דווקא בהקשר של איש הפיל, אבל בהחלט בהקשר של לינץ' שכן בגיל 18-22 הייתי מעריץ ממש כבד שלו בעוד היוםקצת פחות נוטה לראות יצירות שלו, חלקית מקום שאינו מוציא לצערינו. דווקא את איש הפיל מעולם לא ראיתי, מקווה לא לחוש פספוס כמוך אם אצפה.

sarne

New member
עדיין נהניתי מאוד מהסרט...

שמתי לב עכשיו שהדגש במה שכתבתי קצת במקום הלא נכון. הסרט מעולה לטעמי, גם עכשיו. גם שני הסרטים האחרים של לינץ' שהספקתי לראות - אירייזרהד ומלהולנד דרייב - היו טובים, אפילו מאוד. זה רק הקו הזה בין הערכה להערצה שאני כנראה כבר לא אספיק לחצות...

ותודה על קבלת הפנים

Murdock18

New member
המון זמן לא יצא לי לראות שוב

את העונה הראשונה. היא מצוינת ומופתית לדעתי, כמו גם העונה השניה והרביעית.

Murdock18

New member
העונה החדשה והאחרונה, יש לציין.

אצלנו, ברשת בכל אופן, הפרק ישוחרר בשעות הבוקר המוקדמות ב-1 ביוני.

Murdock18

New member
אני אישית ממש לא עצוב שזו העונה האחרונה.

להפך, זה היה צריך לקרות מזמן, אז בשעה טובה.

einat162

New member
ראיתי סדרות שהוגכחו הרבה יותר -אבל עדין עצוב

כי לא יהיה יותר.

Murdock18

New member
אכן. העונה השמינית של "דקסטר",

הוכרזה בתור העונה האחרונה של הסדרה.

einat162

New member
כן... זהו. סוגרים את הבסטה אחרי העונה הזאת.

מחכה לגרנד פינאלה במתח, אבל עצובה שהסוף מתקרב.

alphac

New member
אחד

חייבים לדבר על קווין
סרט ח-ז-ק, מרתק, שעוסק ביחסים מאוד בעייתיים בין אמא לבן לאורך שלבים שונים בחייהם.
נהניתי מאוד לראות איך כל בן משפחה התמודד עם ההתרחשויות במשפחה, במיוחד התמודדותה של האמא שבה הסרט התמקד.
משאיר אותך עם המון תהיות לגבי אופיו של הבן.
מומלץ מאוד!

Murdock18

New member
סרט שהוזכר כאן כבר מס' פעמים

ושמעתי עליו בינתיים רק דברים טובים. אני מקווה להשלים אותו בהזדמנות, למרות שדי הרסו לי אותו.

למעלה