לפעמים אני באמת מתחרפנת מאיך הכל השתנה לרעה בכל הקשור להכרות.

הכרות של פעם היתה "היי, מה קורה?"

אחר כך בא שלב "היי, מאיפה את בת כמה?"

היום זה " את מחפשת זוגיות? > לא בהכרח "
" אז מה את מחפשת, ידידות? > גם לא, פשוט לא מחפשת, נהנית להכיר, מה שיבוא יבוא " .
" מה זאת אומרת לא מחפשת?"

מה לעזאזל....

אלה היו כמה רגעי תסכול מהעולם של היום, תודה על ההקשבה

A Wolf Life F

New member
מכירה את התחושה הזאת

קשה לי עם השאלה הזאת "מה את מחפשת?".............. ולהגיד את האמת, אני לא יודעת מה אני מחפשת... אני יודעת מה אני רוצה שיהיה בסוף.. אבל אי אפשר לדעת בדיוק מה מחפשים, כי לפעמים הלב משפיע על ההחלטות שלנו!

שלום

צריך ליצור קשרים מתוך אהבה, להשקיע בהם רגשית ולפתח בהם עניין רגשי משותף ומשמעותי. כדאי להתעניין זה בחיים הרגשיים של זה ולא סתם לדבר דיבורים לא חשובים.

Jake Speed

New member
התחלתי לצאת עם מישהי

ולפני באמת היתה את שיחת "יחסינו לאן" הראשונה
והיא אמרה לי: "בוא נזרום עם זה, בלי לחפש"
אז זיון לא יצא לי מזה
אבל איזו חברה עשיתי.

אז עכשיו אני יודע, עזבו אתכן מהגדרות
תזרמו, ותהיו פתוחות למה שיבוא.
בלי לחפש.
פשוט למצוא

ג'ייק,

שרצינות לא כל כך יפה לו, אבל אישה עצובה שוברת לו את הלב

Megie

New member

לימורי היקרה..
אני חושבת שזה פשוט דרך ההתבטאות שהאינטרנט מספק.. הכל נע סביב העובדה שמתכתבים-ולעולם לא נשמע את הטונציה בכתיבה..מה שאומר, שאיך שאת קוראת את הדברים, לא אומר בהכרח שככה הם נשמעים אצל הצד השני..
חוץ מזה, שאנשים מניחים שאם את בעיניין של להכיר(בכל מיני מקומות שונים, אתרי הכרויות ודומה לזה)-כנראה את מחפשת..
הכל ניהיה או שחור או לבן, קשה לקלוט שיש גם צבעוני.. בעיני זה קצת נוטה לבורות, במצבים כאלו או שהאדם מולי צוחק, ואת זה אני אבין כמה רגעים אח"כ (כלומר, הוא לא טיפש כמו שזה נראה, אלא סתם "זורם" בהומור) או שהוא מקובע, וכו'..
לא יודעת, בד"כ דווקא מהדברים הקטנים האלו, ידעתי לזהו שזה לא ילך.. אני לא אוהבת את הגישה הקיצונית, את אלו שבטוחים שכל בחורה רווקה-זועקת לגבר שיתלווה אליה, מחפשת ונשברת בלי העם הגברי.. בולשיט.
מבינה אותך

אני בעיקר מתכתבת בעולם של היום, ברור שאי אפשר לדעת תמיד , אבל פה היתה פליאה של הבחור שפשוט לא הבין מה זה 'לא מחפשת'.
אני חושבת שזה נובע מכך שהיום הכל מכאני, כולם מחפשים משהו לפי רשימת קניות.

בעיניי - מזעזע . \=

Megie

New member
וואי כ"כ נכון

תחשבי בהשוואה לפעם, כשעולם ההכרויות הורטואלי היה בחיתולו, הכל היה נורא חדש ולא היה מאגר כ"כ מטורף של אפשרויות.. היה שם משהו הרבה יותר תמים ואמיתי, כיום.. כמה שנים אח"כ, כשכולם באותה רוטינה, ואותה הודעה בת אותו מלל נשלחת כהודעת תפוצה ל60 נשים שונות (אם לא יותר) הרובוטיות כאן בלתי נמנעת..וזה באמת דוחה.
אבל גם כאן, אפשר לאתר בפינצטה את הגברים האיכותיים, שבאותה מידה חשוב להם להכיר נשים איכותיות.
אבל מה אני אגיד לך לימורי?! גם כאלו צריך להכיר, את כבר בטח יודעת שאי אפשר להעריך איכות בלי להכיר את כל סוגיה

למעלה