שאלה קטנה

לא סגורה על המתכון ממש

בטח תוכלי למצוא באינטרנט - אנחנו היינו מכניסים מעט רום, לימון חתוך, נענע שכתשנו קצת בעלי ומכתש ומעט סוכר לשייקר (כן, קנינו במיוחד...) ואח"כ הוספנו סודה לפי הטעם. מה שנחמד במוחיטו, זה שאפשר להכין לכל אחד את הבלנד שהוא אוהב.
מקווה שתמצאי בזה קצת אור ונחמה.

קודם כל, משתתפת בצערך.

שנית, לאסקפיזם אני אוהבת ליקרים חזקים וטעימים - לי אישית מספיקים שני שלוקים עם הרבה מים לצדם, בשביל לשנות את מצב הרוח, אבל כנראה לא לפגוע בכבד יותר מדי
...
המלצות ספציפיות - לימונצ'לו (שומרים במקפיא), ליקר שוקולד/קפה/אייריש קרים/ליקר דובדבנים/ ליקר שזיפים/ורמוט-מרטיני. יש גם קוקטיילים לא מעטים על בסיס ליקרים כאלה, אבל אני לא מכינה בבית קוקטיילים אז אני לא מתמצאת. קוקטייל אחד חזק וטעים שקל להכין הוא קיר/קיר רויאל - ליקר קסיס עם יין תוסס. ועוד הצעה אפשרית - יש סוכריות ממולאות בליקר/וודקה שחבר רוסי הכיר לי - וגם אחת או שתיים כזאת יכולה לשפר קצת את המצב. אה, כן, אפשר גם להוסיף ליקר דובדבנים לסלט פירות ואייריש קרים לגלידת שוקולד...
תרגישי טוב וכל טוב לך.

בלת"ק - טיפ אחד (מתרכזת בעיקר)

אני מגיבה לאלכוהול ממש לא כמו שמקווים להגיב אליו.
אני נרדמת בצורה כבדה ומביכה ומתעוררת עם כאב ראש ולחץ בעיניים.
בעיקר אם לא אוכלת לפני.
לא מצליחה להחזיק כמות שמעבר לכוסית פיצית יחד עם אוכל או יין ממש קל (למשל סנגריה או בריזר)
רק כי כתבת שאת קלולס בנושא - הייתי מתחילה בקטן. בניסוי. במשהו קל. אפילו מאלה שמוכרים בסופרמרקט. ואת הכבדים ובעלי האחוזים הגבוהים משאירה לשלב מתקדם יותר.
שיהיה טוב וקל ונושם.

חמ סה

New member
בלש / חוקר פרטי

היי,
צריכה המלצות לאיש מקצוע בתחום לצורך קבלת צילומים אחרי אדם מסוים.
גוש דן.
יום-יומיים עבודה.

מכירים ?
אשמח להמלצות, שמות, מס' טלפון וטווח עלויות.

תודה ...

רות י

New member
יש לי המלצה על מישהו מצויין ומקצועי,

שמו יואל רונן, מכפר סבא.
052-3611062

למעלה