שאלה קטנה

אדוינה

New member
ומוסיפה

כשאני יוצאת , אני אוהבת להזמין קוקטלים (במחיר שערוריתי) שמגיעים עם קרח כתוש, סוכר על שפת הכוס ומטריה. אפילו בחורף. מצאתי שאפשר לרכוש כאלה מוכנים :
http://alhayain.com/?p=3305

משתתפת בצערך

את לא מכירה אותי אבל אני גולשת הרבה שנים כאן, בשקט (ותחת ניק קודם), וממש קבלתי אגרוף בבטן מההודעה שלך. אני שולחת את תנחומי.

ליאת +

New member
הפוך, יקירתי

דווקא התגובה החינוכית של מעיין מראה שהי א מתיחסת אליך בדיוק כמו לכל אחת, ולא הולכת על ביציים רק בגלל המצב שלך.
אני יכולה להבין למה לא אהבת את התגובה, אבל די בטוחה שהתגובה הזו הייתה נכתבת גם לכל אחת אחרת שהייתה כותבת כי היא רוצה מעט אסקפיזים כי קשה לה מכל סיבה אחרת.

לגופו של ענין- אלכוהול כאסקפיזים אף פעם לא עבד אצלי, אבל כנראה שלא ניסתי מספיק.
בגדול את צריכה למצוא את סוג האלכוהול שעושה לך טוב ואז לפתח את הבר הביתי שלך סביבו. זה מאוד אישי, למרות שלרוב הנשים יש נטיה לדברים הקלילים יותר.

תגובה חינוכית? מהמחנכת האחרונה שלי נפרדתי

בגיל 18. לא שמתי לב שחזרתי אחורה בזמן.

GAL L1

New member
תמר יקרה

ליבי איתך
מאחלת לך ימים טובים יותר ומשתתפת בצערך וצערכם

Tammy52

New member
וואלה הנה נושא

שאין לי מושג ירוק...
ודווקא להורים שלי היה ארון עם משקאות...
לא זוכרת שמישהו מהם שתה בכלל
רק הברנדי היה יוצא לכבוד כאבי הבטן...
אצלי בבית זה יין לקידוש וגם רק כשמארחים
ויין לבן בשביל המרק בצל/עגבניות....

טוב שכתבתן פה החכמתי ולו רק בשמות (-:

Sinophile

New member
איזה כיף ששאלת, גם אני מחכימה מהתשובות!

אני מודה שאני מאוד אוהבת אלכוהול מסוגים שונים, אבל מעולם לא הגענו לידי התמחות בנושא ובבית אנחנו מחזיקים הרבה בירות במקרר, יין אדום/לבן וברנדי (שמשמש בעיקר לאפייה). זהו.
אנחנו ממש לא שותים הרבה אבל לפעמים בסופי שבוע, אני ובעלי מלווים את הארוחות ביין/בירה ובארוחות בחוץ במסעדה טובה אני גם אשתה כוס יין אדום. בעבר, בימים הטובים, גם נהניתי מערבי קראוקה מלווים בהרבה וויסקי-קולה או בטקילות.
יש לנו חברים שיותר מבינים באלכוהול ואצלם אני נהנית לשתות וויסקי טוב או לימונצ׳לו או איזה קוקטייל על בסיס ג׳ין וכד׳.
גם אני הייתי שמחה לתחזק פינת אלכוהול ביתית ואשמח ללמוד קצת יותר בנושא

נראה לי שקיבלת אחלא מידע מהיידי!

עמית@

New member
אנחנו שותים לא מעט אבל מאוד לא פנסי :)

מחלקים את זה בעיקר לפי סוג המצברוח שבא לנו לארגן.. וויסקי - יותר עמוק ומשקיע אותך (האלכוהול החביב עלי, טוב עם ג'ינג'ר אייל להקלת האפקט), ג'ין אנד טוניק - כיף של משקה, עושה מצברוח טוב, יין זה נחמד אבל לא האלכוהול המועדף שלי, קאווה בקיץ זה נחמד. שותים בכל כוס כולל וויסקי בכוס תה, טעים גם ככה...

למעלה