סיכום שבועי

סיכום שבועי

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע

פנינה21

New member
סיכום שבועי

השבוע עבר מהר
היום היה בלוק בגב וטיפול בגלי רדיו- כואב לי הגב אומנם כרגע אבל כל השאר רגוע יותר מהרגיל.
ועכשיו אני בבית נחה.

הטוב של השבוע : שעבר -היה לי שבוע מוזר מאוד.
טבעונות - כן נו בסוף זה קרה עברתי ואני מסכימה שיש תסמונת גמילה כשעוברים נורא ממש אני מותשת כבר כמה ימים אבל לפחות כל השאר הסתדר בחזרה סוף סוף.
קניתי מצלמת וידאו ואני מתחילה לצלם יומן התמודדות - מזמן אני רוצה לעשות את זה והגיע הזמן.

פחות טוב: היה לי שבוע ממש מוזר לא יודעת למה לא הספקתי הרבה בלימודים והכל התבלגן אצלי.

מאכל השבוע:
קדירת קינואה של קפה גרג - מדהים.

סרט- ראיתי השבוע מלא סרטונים שיתמכו בתפריט החדש שלי

ספר: ספרים ללימודים

בילוי :פעמיים הלכתי השבוע 5 ק"מ - היה קשה אבל זה השתבץ פה כבילוי שבועי כי הגעתי הביתה נורא מרוצה.

תוכניות לסופ"ש: לנוח וללמוד.

תשמעי..

אני מוכרחה לומר לך שאני מתפעלת ממך. כל כך הרבה שינויים את מכניסה בחיים שלך, ובתקופה לא ארוכה כל כך, ואת נשמעת כל כך נחושה, ועם כל כך הרבה משמעת עצמית, שלא נותר אלא להתפעל . את באמת מעוררת השראה.
למה בעצם הלכת לעניין של הטבעונות, אם מותר? האם זה לצורך טיפול ברגל באיזשהו אופן? או החלטה מסיבות אחרות לגמרי?

פנינה21

New member
שילוב של סיבות

אז ככה:
אני בדיאטה המון זמן (חצי שנה) והפריעו לי מאכלים מסוימים - אכלתי דגים בתקופה הזאת ושמתי לב שאני אוכלת אותם פחות ופחות . כנ"ל גבינות זה פשוט הפריע לי .. בשישי שעבר יצאתי לבלות ואמרתי טוב אני לא עושה בלגן והזמנתי כרגיל ולא הצלחתי לאכול את זה. והיה גם תחקיר כלובטק שלא הצלחתי לצפות בו ומה שלא טוב לי להסתכל אני לא צריכה לאכול.
אני כן חושבת שיש פה התנהגות נוראית כלפי בעלי חיים וזה מיותר לגמרי וזה רק הורס לנו את הסביבה ואת הבריאות .
ואז התחלתי לבדוק את הנושא
וזה טוב יותר לכל כך הרבה בעיות
ורק את האוסטופורוזיס אני אזכיר- בלי חלבון מהחי זה לא יקרה.
והירידה במשקל - ככה אולי יהיה לרגל הבריאה יותר קל לסחוב בשביל שתיים.

והאמת שזה גם לא מסובך בכלל. הכרתי בשבוע אחד המון מאכלים חדשים.

Sigal H

New member
סיכומשבוע

הטוב של השבוע: התחלתי זן חדש של קנביס, חזק יותר כי הקודם לא הספיק, ואני מרגישה בשינוי. זו תחושה מעורבבת של יציבות מול כבדות, מרץ מול חולשה. אני עדיין צריכה למצוא את המינון הנכון, אבל הכיוון נהדר
כמו כן, קיבלתי רישיון לקנביס עד ספטמבר!

הפחות טוב של השבוע: אתם כבר יודעים, מעיכת היד המפוארת אחרי בדיקת דם. אבל זה קטע מוזר, משמח ובעיקר מסקרן: זה עבר מהר ועבר לגמרי
אין כאב (טוב, מעבר לרגיל) ואין הגבלה בתנועה. הקנביס מקצר את זמן ההתאוששות, כבר חוויתי, אבל מעולם לא היה עד כדי כך קיצוני. ווהו!

מאכל השבוע: תה ג'ינג'ר

ספר השבוע: יונה ונער / מאיר שלו. כמה שהוא עושה לי טוב...

בילוי/ יציאת השבוע: דווקא לא יציאה - בא אליי הבייתה חבר טוב בהפתעה. הוא מהאנשים שאפשר לדבר איתם לעומק ולרוחב, היה נהדר.

תוכניות לסוף השבוע: לגמור עבודה שצריך ואני כבר באיחור, ואחר כך מה שיהיה, נזרום...

שבת מתוקה ושמחת יומיום

סיגל

רגע רגע

איזו עבודה את צריכה לגמור? את ממש לומדת משהו? סיפרת לנו על זה כאן? (כלומר, אני פשוט סנילית? או שאת לא סיפרת?)

ו.. העניין של הקנביס שלך מתחיל להיות לי יותר ויותר מעניין. אני חושבת שאני איאלץ להיכנע לבסוף ולא לעמוד בסירובי . המצב שלי לא ממש נשמע מזהיר...
ואם הוא גם מועיל בעניין של פציעות והחלמתן, זה נשמע מרשים!

Sigal H

New member
אה, לא, עבודה קטנה

בתוך הקיבוץ. הקלדה וסיכום של נתונים, 10 עמ' של מספרי תקציב ושמות כתובים ביד שצריך לפענח, כדי להעביר להנהלת-חשבונות נתונים שאפשר לעבוד איתם. ממש כלום שעות, אבל נותן תחושה של עשייה ומחוייבות, ועם לו"ז צפוף. הבעיה היא שהמחשבה צריכה להיות חדה, וזה לא תמיד בשליטתי. אבל הספקתי אתמול לגמור הכל ולשלוח, הידד

אם אפשר לשאול, למה את כל כך לא רוצה קנביס?
אם זה יכול להועיל, אולי באמת שווה לשקול את העניין שוב.

אני מוכנה להסביר

הבעיה העיקרית אצלי היא שכמעט כל תרופה שלקחתי לטפל בכאב גרמה לנזקים למערכות אחרות בגוף.
כל מערכת נדפקה בזמנה.
מאז האופיאטים, שהרסו לי היטב את הזיכרון ואת הריכוז, ואת יכולת הקריאה, ועוד הרבה מערכות פנימיות אחרות, אני נזהרת מאוד עם מה שאני מוכנה לקחת.
הקנאביס - יש לו הרבה מאוד תופעות לוואי, שבד"כ לא מספרים לנו עליהן.
אחת מהן היא למשל פגיעה בזיכרון (כן כן), ואחרת היא פגיעה בפוריות לנשים, ויש גם נטייה לאלצהיימר ועוד ועוד מיני תסבוכות, ומאחר שאינ כבר מכירה את הנטייה שלי להסתבך עם תופעות לוואי, אני מעדיפה להיזהר עם דברים שלא יודעים מה ההשלכות שלהם לטווח ארוך, כי עוד לא חקרו אותם מספיק.

דוגמה אחת היא שקיבלתי בשבוע שעבר תרופה חדשה, שנדמה לי שדיברו עליה למשך שנייה בפורום השכן, ו.. אחרי כדור אחד אני כבר כולי פורחת בפריחה אדומה ולא חגיגית...

אז, איך אמר היום הרופא המהמם שלי, את מפסיקה אותה ומיד, ואנחנו מעיפים אותה מהאינוונטר שלנו.

אז.. בקיצור, חוץ מלהיות טבעונית ולהתפלל לישועה, אין לי הרבה מדיי כלים להילחם בהם בעניין הזה.

מצד שני, מה שקורה בשלושה-ארבעה החודשים האחרונים, זה ממש א משהו, וזאת רגרסיה של ממש.
היום החלטנו לחזור לאופיאטים.
מבאס.

התופעות לוואי האלו לא מבוססות

אין שום רופא שמכבד את עצמו שיגיד דברים כאלו,
אלו תופעות לוואי "מטעם" המלחמה בסמים,
אלצהיימר? קנביס מסייע לזיכרון, לא הורס אותו.
כנ"ל לפוריות, אנשים מדברים על קנביס כעוזר בפוריות

בקיצור בואי תעזבי את הרופאים המפחידים ותעברי למידע ברשת, עדיף כמובן מידע באנגלית, אבל לא חובה.
כנסי לאתר www.קנביס.co.il
ויש עוד הרבה מידע.

כשאגיע לזה אשלח

כאן קישור למאמר של ד"ר רות גור, רופאת הכאב היחידה בארץ כראה, שאומרת את כל האמת על כל דבר.
היא פירטה את כל תופעות הלוואי האפשריות, מגובה במחקרים.

לא מכיר את ד"ר רות גור

מכיר את שיף ברקת, ועוד כמה שגם הומלצו כתומכים.
יש מלא מאמרים, למשל זה מאוד מעניין קנביס הורס תאי דם סרטניים
http://www.קנאביס.com/2013/10/%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%A8-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%99-%D7%A7%D7%A0%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A1-%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%A1-%D7%AA%D7%90%D7%99-%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%9F-%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%9E%D7%99%D7%94/

מחקר אמריקאי, שקנביס אינו גורם לבעיות רפואיות
http://www.קנאביס.com/2013/09/%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%A8-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A7%D7%A0%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A1-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%95-%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%9D-%D7%9C%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95/

מריחואנה לטיפול בבעיות זיכרון
http://www.קנאביס.com/2013/07/%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%A8-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%97%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%96%D7%9B/

אלצהיימר וקנביס? בבקשה
http://www.medicalcannabis.co.il/מריחואנה-רפואית-לאלצהיימר/

למה הקנביס עוזר לסיגל באסטמה?

תדפדפי בשאר, פשוט הבאתי לך מחקרים יותר רלוונטים לכאן, אבל יש עוד מלא מחקרים.

Sigal H

New member
איזו סיגל?

כי לי אין אסטמה, יש לי קושי נשימה על רקע רסטרקטיבי. למיטב הבנתי ותחושתי, הקנביס עוזר לשרירים שלי לתפקד יותר טוב וכך הנשימה יותר קלה ויעילה.

הקישורים לא עובדים. אולי זה בגלל המילים בעברית בכתובת?

אה אוקיי, חשבתי שהתכוונת לאסטמה

כן, הקישורים בעברית ותפוז עושים בעיות עם קישורים כאלו
כנסו לאתר www.קנאביס.com (כן כן זה בעברית
)
וחפשו במאמרים, יש המון, אני רק הבאתי כאלו שרלוונטים למה שימים אמרה.

איך אני אעדכן?

הטוב של השבוע: מה לכתוב? בגדול אני מצליח לעבור את השבוע, משתמש במה שלא קיבלתי וזה בהחלט עוזר לי

היה אצלי השבוע מדריך מבית עובד של כלבי הנחיה, אני מרגיש טוב עם ההחלטה לקחת כלב נחיה, בגדול הם צריכים להודיע לי רשמית, אבל סביר להניח שזה יקרה, ובמרץ אני אלך להכשרה ובחירת הכלב

הפחות טוב של השבוע: סיימתי את העירוי מגנזיום, עוד ניסיון של הרופאים בניחושים מה יעזור לי, הנוירולוג לא חושב שיש לי קלסטר, כן, יש לי כאבים כרונים, ויש לי התקפים, אין תרופה לזה, אבל הוא מנסה למצוא פיתרונות, אבל הוא דיבר על סיכוי שהוא יגיש לי בקשה לקנביס בסוף הניסיון הנוכחי של 'ליטיום' נחכה ונראה, אולי מעז יצא מתוק.

מאכל השבוע: פסטה פסטה פסטה ופיצה

סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי, אנחנו צופים עכשיו במרץ בפרקי העונה ה8

ספר השבוע: אורסולה ק לה גווין - החוף הרחוק ביותר, אני אוהב לקרוא את הספרים שלה.

בילוי/ יציאת השבוע:
קריאה בשקט, לפחות בין הכאבים.
תוכניות לסוף השבוע

טוב, אז אתה מצטרף לחבורה שלי:

זה שלא עובד לך העירוי, זה מגניב למדיי. הוכחה לזה שהוא כנראה.. לא מועיל להרבה אנשים.
מבאס, כי זה אומר שעוד אפשרות ירדה לך מהאפשרויות לטיפול.
מצד שלישי, זה אולי מקרב אותך באמת לכיוון הקנביס, אם זה מה שאתה רוצה, ו.. אולי זה באמת יועיל לך.

אנטומיה - זה כיף!

בהצלחה עם הכלב. אולי תשלח לנו תמונה, כשיהיה לך אחד.

ההבדל שאני רציתי עוד מההתחלה

ז"א מהרגע שסיפרו לי עליו, עד אז חשבתי עליו כסם נחמד ולא מזיק, לא חשבתי עליו כתרופה, שמעתי על חולי סרטן שזה מקל על הסיפטומים של הכימו, מאז אני רוצה אבל לא מוצא הסכמה עם הרופאים.
עכשיו יש גם רופא שמתחיל לחשוב ברצינות שכנראה צריך לנסות, ואולי זאת הדרך היחידה, כי הוא כל הזמן אומר "אין משהו שיכול לעזור" לגבי הכאביפי שלי.

אני חולה על סידרות רפואיות, מאז דוגי האוזר ER מ.א.ש וכו' עתיקות

הכלב יצולם כהוגן, חחח, אני אשתדל גם לצלם בזמן ההכשרה

למעלה