פרחים נגד בנים - עונה 2 -

Sivan 85

New member
פרחים נגד בנים - עונה 2 -

בשעה טובה ומוצלחת (אין לכם מושג!) Asia4hb שמחים להביא לכם את העונה השנייה של פרחים נגד בנים (היפנית, 2008).

המשך עלילות מאקינו האמיצה ודומיוג'י הדביל (אין תיאור אחר לתלתלושי המושלם הזה צ'טערת), הזוג שחוצה גבולות ומטייל בין יבשות רק כדי להמשיך ולריב אחד עם השני כמו שהם עושים תמיד בצורה כל כך נהדרת

היה תענוג לתרגם את הדרמה הזאת למרות כל הכשלים הטכניים שנערמו בדרכי ושתרמו בסופו של דבר לכך ששמעתי את שגיאות הדקדוק של דומיוג'י מספיק פעמים כדי להמציא להן מקבילות די משעשעות בעברית

אני מקווה שתיהנו, הוספתי באתר כמה חפירות "והוראות שימוש" בנוגע לדרמה כי אחרת זאת לא תהיה אני

אז שתהיה לכולם צפייה מהנה ואני עובדת גם על הסרט שחותם את הסיפור המדהים הזה ואעדכן אותכם בנוגע אליו בקרוב

פרחים נגד בנים - עונה 2

yaelsn

New member
תודה קיווי

אם קיים עוד מישהו שלא ראה - חובה לצפות בה!
דרמה מדהימה

ובעיניי היא שווה הרבה יותר מהגירסא הקוריאנית (את הטאוויינית והסינית לא ראיתי)

Sivan 85

New member
בכיף יעלוש

עבר כל כך הרבה זמן מאז שראיתי את הדרמה הזאת ובמהלך התרגום שלה שלקח לי כמעט שנה ראיתי אותה עוד 10 פעמים לפחות ובכל פעם נהניתי יותר

אני באמת מעדיפה את השילוב הקומי-רומנטי היפני על כל דבר אחר אבל שוב, אין לי ממה לשפוט כי לא ראיתי את הגרסה הקוריאנית.
ראיתי את הטאיוונית והיא היה באמת נהדרת אבל שום דבר לא משתווה בשבילי למאקינו ודומיוג'י, זאת הייתה אהבה ממבט ראשון והם היו הראשונים שראיתי מדברים יפנית אי פעם...
היו זמנים טובים

Sivan 85

New member
תקלונת בפרק 4

הקישור נשבר, כנראה גם לו נמאס מהשטויות של דומיוג'י

בכל אופן... אני מעלה את הפרק מחדש וזה ייקח כמה שעות, מצטערת ועד מחר הכול יתפקד כמו שצריך!
הקבצים האלה... יהרגו אותי יום אחד!

falkor6

New member
ידעתי שכל מה שאת צריכה...

זה דחיפה קטנה

כל הכבוד!

יכול להיות שעשית לי חשק לראות את זה?
אבלאבל ראיתי את הגרסה הקוריאנית וחוץ מסאם סון לא ראיתי משהו פעמיים

*אני יודעת שזה שונה , לא לקפוץ! ועדיין...*

קיווי צ'אן גמבטה!

Sivan 85

New member
זה לא אותו הדבר!

הייתי חייבת

את יכולה לבחור לראות כשתרצי ואם לא תרצי - אני לא אקח את זה לליבי הקטן, הרגיש, הפרוותי, מלא הטוב ואהבה....

אני ראיתי אותה מעל ל-15 וחצי פעם (אני רואה עכשיו שוב עם התרגום באינטרנט כי זאת מסורת עם כל הדברים שאני מתרגמת) ואני נהנית ממנה בכל פעם מחדש.
מה שאני כן יכולה להבטיח זה שהיא הרבה יותר מצחיקה מהקוריאנית או הטאיוונית... אף אחד לא קורע כמו דומיוג'י!

falkor6

New member
בנים על פני פרחים

(מסרבת בכל תוקף לקרוא לזה בחורים רעים
ויווה דפוקים
)

הייתה הדרמה הראשונה שראיתי מהאתר למיטב זיכרוני

וממש לא אהבתי את הראשי! *לא לסקול אותי, אבל לי מינהו ממש עיצבן אותי.אולי זה לא השחקן אלא הדמות. הייתי לחלוטין בעד הצלע השלישית והרגישה במשולש
הבחור סופח אלי לתקופה קצרה גנבתי אותו מחמדה

מה שבטוח ב"טעם אישי", לי מינהו כבר כבש אותי לגמרי

אעע אני אראה! אממ..בעשור הזה?..מבטיחה

אגב לא ענית לי ראית פרוטס באסקט?

Sivan 85

New member
בטח!

אחת האנימות הראשונות שראיתי, אני הייתי בעד קיו כל הדרך ונורא נורא שמחתי לשמוע שבמנגה טורו מתאהבת בו והם מתחתנים

היא נורא חמודה ומעניינת למרות שכשקראתי את העלילה עשיתי 0___o כי סברתי שאני גדולה מדי לעלילות של בני אדם שהופכים לחיות אבל באמת שנהניתי מכל פרק והייתי עצובה שזה נגמר אז הלכתי לקרוא את המנגה!

היא בטופ ליסט שלי יחד עם High School Debut - שיש לזה סרט יפני חמוד שאני אתרגם מתישהו...
Itazura na Kiss-שזה נשיקה שובבה -או כמו שאני מכירה אותה - זה התחיל בנשיקה... כמובן שהמקור יפני

פרחים נגד בנים - האנימה- מדהימה! דומיוג'י המצוייר אפילו יותר מצחיק.
וכמובן דת נוט' שזה הכי לא בנות כמו שאני אוהבת אבל זה מגניב ביותר.

falkor6

New member
לחלוטין team קיו

גם אני קראתי שהיא מתאהבת בו והם מתחתנים

אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל בקטע של הסיפור של מומיג'י , הייתה לי לחלוחית בעיניים
-
"אבל, אני חושב..אני רוצה לחיות עם כל הזיכרונות שלי. אפילו אם אלה זיכרונות עצובים. אפילו אם הזיכרונות האלו רק גורמים לי לסבול.."

גם לי התחשק לקרוא את המנגה מצאתי אותה און ליין, אבל 26 כרכים!
למי יש זמן?

טוב לא ראיתי הרבה אנימות אני בוחרת אותן בקפידה

אז.. דת' לחלוטין בטופ
פשוט גאוני. אח"כ גשם זאבים (שוב, יבבתי כמו ילדה קטנה
והפסקול...
) וblood +...

לא ראיתי עדיין נשיקה שובבה בגרסתה הקוריאנית ונשמע לי ממש מגניב אנימה של פרחים נגד בנים

למעלה