שרשור רופאים

אנימה10

New member
שרשור רופאים

עזרה!!! אני חדשה פה ובברוך

הריון ראשון ועם ההתרגשות והחששות, אין לי עוד רופא נשים!
יש לי שתי בקשות ענקיות:
שלום לכולן, אני נמצאת בשבוע 8+6, חייבת המלצות לרופאי מעקב היריון באיזור הקריות, חיפה, יקנעם, רמת ישי וטבעון...
חייבת לציין שאני בכללית ועד עכשיו לא מצאתי מישהו שהתחברתי אליו או מבחינה אישית או מקצועית.
ומישהו שלא קשה מדי לקבוע אליו תור- אני מרגישה שלאף אחד אין תורים זמינים!
ואני צריכה כבר לקבוע סקירת מערכות ושקיפות- מישהי עשתה אצל טלמון? המלצות על מישהו אחר?

המון תודה!

הוא מדהים!!!

באתי אליו עם המון פחדים וחששות למי שפיר, בעקבות בדיקה מאוד סיוטית שעברתי בהריון הקודם, והוא פשוט היה מעולה!
הסביר הכל, עם המון סבלנות, ענה על כל השאלות, כל הזמן לאורך כל הבדיקה שאל אותי אם אני בסדר. ממש היתה חוויה מתקנת.
ממליצה בחום בלב שלם!

תיני25

New member
אני מכירה בנסיבות אחרות

עברתי אצלו גרידה.... אז אני לא יודעת איך הוא במי שפיר, אבל הוא כ"כ נחמד ואמפטי, אני בטוחה שיהיה בסדר.

lalimotek

New member
פגשתי אותו בנסיבות מצערות

הוא עשה לי את הגרידה בהריון השני, רופא מדהים!! מקצועי,אנושי, אמפתי, דואג ממש מקסים!!
בהצלחה ובשרות טובות!

ofinn

New member
יווו, איזה כיף!!!!

אם לי לא אז יש לי המון דברים וורודים להעביר לך

רופא מצוין. גם אני עשיתי אצלו את המי שפיר

קחי בחשבון שמזמינים ארבע נשים לאותה שעה. לכולן ( פלוס הבעלים) עושים שיחה מקדימה ורק אחרי השיחה הנשים נכנסות כל אחת בתורה לדיקור. כל הפרוצדורה הזאת ארוכה, קחי את זה בחשבון.

shelycat

New member
עשיתי אצלו מי שפיר החודש

היה מאוד נעים (אישית) ומיקצועי והוא גם העומד בראש המחלקה שם,
ידע להשיב על השאלות שלי שהיו קצת מתקילות מיקצועית (ברמת הידע המדעי שלא ברור מאילו שכל רופא ידע בהכרח לעומק).
הגעתי אליו דרך המלצה של רופא הנשים שלי שאני מאוד סומכת עליו.

anna70

New member
היי! צריכה עזרה למצוא רופא לשקיפות

באזור רחובות, נס ציונה, ראשון מערב,
ושעובד עם מכבי.

שמות והמלצות יתקבלו בשמחה.

תודה!

דר הרצל עמרן בראשלצ

עשיתי אצלו את השקיפות ומרוב שהוא היה רציני ויסודי ואמפטי, מיד כשיצאתי מהשקיפות קבעתי אליו תור לסקירה הראשונה. את הסקירה השנייה עשיתי אצל רופא אחר (תיאורית העיניים השניות) והתאכזבתי, הצטערתי שלא עשיתי גם אותה אצל דר עמרן.

anna70

New member
תודה לכולן

ביצעתי שילוב בין אחת ההמלצות שלכן, שעה נוחה לי ונוחות הגעה - וכבר נקבע תור לשבוע 12
(אמור להיות בסדר...אני חושבת)

בהצלחה!

candy77091

New member
בדיקת דם של שקיפות בכללית

איפה כדיא לעשות את זה?
במרכז בריאות האישה נתנו לי 2 טלפונים אחד של מעבדת זר בת"א ואחד של מעבדת רוזנבלט גם בת"א

שמעתי שבמעבדת זר המצב בטטה - יחס נוראי וכו' איך זה במעבדה השניה?

והבנתי שאני צריכה לקבוע תור לבדיקת דם של השקיפות יום למחרת, נכון?

Lana678

New member
אני עשיתי במרכז בריאות האישה ...

חיד קניון רמת אביב, בתל אביב. והם שלחו את הבדקה למעבדות זר נראה לי, קיבלתי אחרי מספר ימים תשובה בדואר.
פשוט התקשרתי לשם והזמנתי טור.

candy77091

New member
יש לך מושלם\פלטיניום?

יש לי מושלם והבנתי שזה אמור לעלות 100 ש"ח (השתתפות עצמית)אבל הם לא נתנו לי את האופציה לעשות את זה במרכז בריאות האישה רק נתנו טלפונים של מעבדות..מוזר..

כמה זה עלה לך שם?

mumin ima

New member
אני עשיתי את הבדיקה לפני פחות מחודש ברוזנבלט

והיה יחס מעולה, לא הייתי צריכה בכלל להמתין בתור, מייד שננכנסתי שתי אחיות קפצו עלי ותשאלו אותי, נתנו לי טפסים למלא ותוך פחות מ10 דקות בלי הגזמה הייתי בחוץ. החיסרון הוא שאין להם מחט פרפרית והם לוקחים את הדגימה עם מחט גדולה (שגרמה לשטף דם לא יפה...). בשבוע הבא אהיה שם שוב לחלבון עוברי וכבר הצטיידתי בפרפרית מהקופ"ח. בהצלחה!

למעלה