הזמנת לשם תור טלפונית? מישהי כאן כתבה שרוזנבלט וזר זה אותו מקום- יש לך מושג אם זה נכון?
C candy77091 New member 16/10/12 #17 הזמנת לשם תור טלפונית? מישהי כאן כתבה שרוזנבלט וזר זה אותו מקום- יש לך מושג אם זה נכון?
M mumin ima New member 17/10/12 #21 אין צורך לקבוע תור צלצלתי לברר אם צריך לקבוע תור מסודר ואמרו לי שלא, רק להגיע עם התוצאה של השקיפות. הם פתוחים מ7 בבוקר ועד 18 בערב. רוזנבלט זו מעבדה פרטית שעובדת יחד עם זר, היא שולחת להם את הבדיקה וזר מפענחים, זה מה שהבנתי מהאחיות.
אין צורך לקבוע תור צלצלתי לברר אם צריך לקבוע תור מסודר ואמרו לי שלא, רק להגיע עם התוצאה של השקיפות. הם פתוחים מ7 בבוקר ועד 18 בערב. רוזנבלט זו מעבדה פרטית שעובדת יחד עם זר, היא שולחת להם את הבדיקה וזר מפענחים, זה מה שהבנתי מהאחיות.
C candy77091 New member 17/10/12 #22 מצוין אז אני אלך אליהם ונבקש מהאחות פרפר מחר(יש לי מחר בדיקות דם רגילות) תודה על הטיפ.
M maybelady New member 16/10/12 #18 רופא בתל אביב הי אני ממש בתחילת הדרך, מחפשת רופא למעקב הריון באזור צפון תל אביב. האם יש המלצות לדר אריה לידור? איך היחס, זמינות, רמת הקשבה? אשמח לכל חוות דעת
רופא בתל אביב הי אני ממש בתחילת הדרך, מחפשת רופא למעקב הריון באזור צפון תל אביב. האם יש המלצות לדר אריה לידור? איך היחס, זמינות, רמת הקשבה? אשמח לכל חוות דעת