שרשור פרק ההחזרה 25.12.12

daimond1

New member
נראה כמו פרק תקצירים

בטח תהיה בחירה ברגע האחרון, או בתוכנית הבאה.
מקווה שסלמה תחזור, למרות שנראה ששלי תחזור....

mimes17

Well-known member
טוב, נראה לי ש..

זה שקוף שהולכים להחזיר את סלמה בגלל הביקורת שהייתה על הדחתה.. אישית לא התחברתי אליה בתוכנית, אבל אם אכן היא תוחזר שיהיה לה בהצלחה
מקווה שבסוף תום או ג'קי ינצחו..

Haad Yao

New member
סלמה... עכשיו ברור לי

שהפרק הנוכחי צולם אחרי שידור הפרק עם ההדחה שלה. הצופים כל כך זעמו שהם התקפלו. כל הכבוד לצופים (גם אני כתבתי איזו הודעה בפייסבוק, אז כל הכבוד גם לי
).

בול פגיעה

פרק שנמשך כמו מסטיק..
בחירה נכונה וטובה... והפרק הבא זה לימון..ואללה זה יהיה פרק מרתק..

לגבי שניהם

גם חזרת סלמה... וגם פרק הלימון. זה בהחלט מעניין איזה מנה אפשר לעשות שבה הלימון במרכז... חוץ מקינוחים אולי (מוס לימון וכאלו)

ואו כמה דברים עולים לי בראש עכשיו

סתם ככה סביצה לוקוס/בקלה/סלמון עם לימון ועוד פלפלים קלוים וזרזוף שמן זית מסביב, משהו שאני מת עליו בתור סתם חטיף כזה ..ואפשר טארט לימון .
סופלה לימון, אפשר חזה עוף עם לימון ומליון גרסאות.. שיו זה סתם שליפה..
אפשר להשתמש בלימון פרסי, לימון כבוש..
טחינה עם לימון, אני יכול לשלוף לך כאן והטעם עומד לי על הלשון .... וכל אחד כזה עם ואריאציות...

אני סומך על תום ובני וכל השאר בודאי סלמה (במטבח הערבי יש המון מתכונים עם לימון) שימצאו מה לעשות...

Haad Yao

New member
מקווה גם שפאולין תעשה קמבק...

היא הייתה כל כך טובה בהתחלה, ואז התחילה לדשדש. אבל ברור לי שיש לה הידע והיכולת, אולי הסיטואציה של התחרות משפיעה עליה לא טוב.

במטבח הצרפתי יש קינוחים מדהימים עם לימון.

בבקשהה תגידו לי מי חזר

בדיוק בשעה של מאסטר שף היו לנו הפסקת חשמל ואז היס מקס הפסיק את ההקלטה של הפרק....

תגידו לי מי חזר,
ומה שדרו בפרק עוד חוצמיזה?

תודה

אבי2322

New member
וואו יצאנו גדולים הצדק נעשה

סלמה חזרה לנבחרת,לא קונה את ההתפלספויות של השופטים סלמה חזרה אך ורק בגלל המחאה ברשת ובפורום.
המחאה של רובנו היתה אמיתית על כך שנעשה לה עוול משווע בהדחה שלה.
אמנם מדובר רק בתוכנית ריאלטי אבל זה שמראה שמחאה אמיתית וכנה יכולה לכופף ולשנות דברים נגד כל המערכת.
הלוואי ונלמד מזה וניישם את זה גם בחיים האמיתיים ,כי יש לנו את הכוח למחות נגד דברים שמפריעים לנו בחברה וגם לנצח ולגרום לשינוי.

אני גם חושבת שאבי צודק

שבגלל המחאה הגדולה אחרי ההדחה הם צלמו את הפרק של חזרתה של סלמה
זה מסביר גם מדוע לא החזירו אותה ישירות לגמר או שלב אחד לפניו- בדרך כלל שעושים "החזרת מודחים" זה תמיד לקראת הסוף
בכל אופן אם ראיתם מה הלך בפייסבוק, וכאן בפורום,
אני בטוחה ב- 100% שזה בגלל זה.
מי שמע שיש החזרת מודחים בתכנית בישול? זה נפוץ בתכניות כמו האח הגדול, כוכב נולד, שבה יש השפעה לצופים בעזרת SMS - דרך נפלאה לגרוף הכנסות.
אבל בתכנית בישול, שבה השופטים הם הקובעים החידים? זה מראה על נטו התחשבות בצופים.
אני חושבת שזה דבר מצויין ודורש המון "אומץ" לעשות.
והכי הכי חשוב- סלמה חזרה!! יששששש !

yogi3127

New member
אני לא מנחש

צר לי לאכזב אותכם אבל זה לא קשור ללחץ הצופים. כל הפרקים כולל משימות הבישול של הגמר צולמו לפני שהסדרה עלתה לאוויר...
וזה לא הנחה ולא ניחוש....סורי...סלמה חזרה בפרק שעוד צולם באמצע אוקטובר...
אמנם זה הסתדר עם המחאה הנחמדה שהייתה שכמובן לא ממש הייתה יכולה לעזור.

Haad Yao

New member
אני מאמינה לך אם אתה אומר כך

אבל זה מוזר. למה עשו פתאום פרק כזה, שלא היה באף עונה ונראה כמו פארסה אחת גדולה?

yogi3127

New member
מאתר מאקו...כתבת החזרה של סלמה

"הפרקים של מאסטר שף כבר צולמו לפני מספר חודשים, כך שלמעשה, כששודרה ההדחה של סלמה בטלוויזיה, היא כבר ידעה שהיא חוזרת בגלגל ההצלה. ההדחה גררה הרבה תגובות ברשת ומחוצה לה, אך סלמה כמובן לא יכלה לספר מה עומד להתרחש."

לפי דבריך גם הפרקים הבאים כבר צולמו

ולפי זה גם מי שעלה לגמר כבר יודע מראש שהוא עלה לגמר ורק אסור לו לספר... זה נכון מה שאני כותב?..אולי אתה צודק..אבל אם זה כך תאמין לי שאיכשהו מישהו במדינתנו הקטנה היה מדליף משהו ל-"חברו הטוב" שכבר היה מספר לחצי מדינה..לא יודע מה נכון אבל זה לא משנה.. מי שהיה צריך לחזור חזר והתחרות הזו ממשיכה..
גם "קרב סכינים " בערוץ האוכל צולמה מראש..סטפן ואלפרדו מזמן כבר לא כאן..זה משנה?

אבי2322

New member
אני לא חושב שאתה צודק

לדעתי אנחנו רואים את הפרק באיחור של שבועיים שלושה לא יותר ולכן זה מסתדר עם מחאת הצופים.
מבחינתי זה רק ניחוש ואולי אתה צודק אני לא יודע,אבל איך אפשר להסביר את החזרה שלה??הרי זאת פעם ראשונה שמחזירים מודח/מודחת במאסטר שף.

למעלה