אני מצטער, לא שותף לחגיגה ולא מבין את הבחירה.
לדעתי ההדחה של סלמה הייתה מוצדקת מלכתחילה,
היא פשלה חזק מאד במשימת הדו קרב, אני מזכיר לכם את הכרובית השרופה ואת הקבב שחיים כהן, לא התלהב ממנו בלשון המעטה.
לאחר מכן במשימת ההדחה, היא פשלה פעם נוספת, ופשלה חזק מאד.
יש כאן בחורה, עם סיפור אישי מדהים, של הליכה כנגד המוסכמות בתוך חברה מאד לא סובלנית.
אבל סה"כ בחורה שהבריקה באודישנים אבל ברגע שהמשחק התחיל, הייתה חלשה משמעותית לעומת שאר המתחרים.
אם כבר מדברים על הדחה תמוהה,לדעתי זאת ההדחה של שי.
נכון הוא פישל במשימה ההונגרית, אבל בעיקרון מדובר על הפשלה הראשונה שלו, והוא פשוט מודח. אני מזכיר לכם שאתו יחד לשלב ההדחה הגיעה מיה, שכבר כמה תוכנית ברצף נותנת מנות שהשופטים פשוט לא אוהבים: המוס, הפירות האקזוטיים, והחינקלי.
במהלך פרק ההחזרה, השופטים כביכול דנו בשאלות, למי מבין המודחים יש סיכוי להיות המאסטר שף הבא? מי באמת יודע לבשל הכי טוב?
השאלות היו נכונות, מאד וכמענה של לשאלות האלה הם כל הזמן התנקזו לשי: הוא נהנה לעבוד, לא מפחד לעבוד קשה, מנסה חומרי גלם חדשים וכד'.
אלה שבסוף הם בחרו בסלמה כי...."הוא לא מסקרן יותר"?
לפי המתודיקה הזאת, סלמה שפשלה על ההתחלה ומסקרנת עדיפה על שי שהצליח להגיע רחוק מאד ועף בגלל פשלה אחת שגם ההדחה תמוהה?
אני חושב שהשופטים צודקים, יש מן הרגשה שהתוכנית לא עוסקת באוכל אלה בסיפורים אישיים, ומבחינה הזאת שי באמת לא מסקרן, אין לו שום סיפור אישי מרתק, הוא מייצג את רוב האוכלוסיה, אותי אתכם,ואת החברים וקרובי המשפחה שלכם: משפחה מסודרת, צבא, לימודים, חתונה+ילדים ועבודה בהייטק.
הוא לא התגייר ועלה מגרמניה,
לא חווה ילדות קשה והפך למנחה קבוצות,
לא טבעוני שמתעקש להוכיחה לכל העולם שאפשר להגיע לאוכל גורמה בלי חומרי גלם מן החי.
ובטח שלא בחורה מוסלמית שגם יוצאת ללמוד ולעבוד, וגם משתתפת בתחרות בישול.
וזה מה שנותן טעם קצת מר לצפייה במאסטר שף, מעבר לכמות הפרסומות המוגזמת