בנות יקרות

A לוןA

New member
כבר הסכמנו

שלפי אותה אנלוגיה, גם מין רגיל הוא זוועה, כי פורנו שמתאר מין רגיל גם הוא מחפיץ, משפיע על מי שלא רוצה להיות חלק מזה וכל יתר הטיעונים שהבאת.
לפסול נטיה מינית ע"פ הפורנו שנעשה לפיה? ממתי פורנו הוא משקף של החיים, או קובע אמות מידה ומוסרי, נכון וראוי?

זה רמה אחרת לגמרי

בעיני זה מחריד אבל היתה לי פחות בעיה אם לא כולם היו יכולים לראות ולהיות מושפעים. גם פורנו רגיל יש את ההשפעה כמו שאתה אומר אבל פורנו של בידיסמ זו רמה אחרת כבר לגמרי. אני עדיין מאד חצויה כי אני מבינה שזה בהסכמה והנאה אז זה אחרת אבל בעיני זה רק כביכול. Age game??? זה שזה בהסכמה לא מספיק חזק בשבילי כדי לא להזדעזע. נראה לי עדיף שנעזוב את זה כאן... אגב התלהבו מהסרטון של הגיטריסטית

A לוןA

New member
שוב, כאן אנחנו מסכימים

פורנו הוא רע, ומי שמושפע מפורנו בהחלט מושפע מהרוע הזה. האם פורנו BDSM'י הוא רע יותר? אולי דווקא מכיוון שהוא פחות "מציאותי" עבור רוב האנשים יותר קל להם לעשות את הניתוק בין החיים לבין הפורנו ה"קיצוני"
ואשאיר אותך עם מחשבה לסיום-
אנשים (נשים וגברים) שמתנהגים כילדים ליד בן/ת הזוג שלהם הם לא תופעה ייחודית לבדסמ. את בטוח מכירה את כל שמות החיבה התינוקיים (פוצי מוצי שמופי וקוקי), את הדיבור בטון מתיילד לבן/ת הזוג וכל היתר. age play לוקח את הסיפור הזה לתוך המין- אבל הוא לא "המציא" את זה.
&nbsp
שמח שאהבו את הסירטון- יש עוד סירטונים שלה בטיוב, ומסתבר שהיא גם שרה לא רע ומנהיגה חבורה של גברים- מה שעוד יותר כיף לראות :)

גם אני חוטאה באינפנטיליות בזוגיות

פדופיליה זו משיכה לילדות קטנות ומה זה איג פליי אם לא משיכה לילדה קטנה בצורה מתוחכמת שעושה את זה לגיטימי.
ואנשים לא יקשרו באוויר את בת הזוג אבל יפנטזו על זה בעקבות הסרטון.

Berethor

New member
הבנת נכון, הפורנו הבדסמי הוא ז'אנר הפורנו הכי נוראי שקיים

בדומה לאיך שהBDSM האמיתי הוא בין "הדברים המיניים" הכי נוראים שקיימים. "תמונה אחת שווה אלף מילים".

שוב הדבר הכי נורא זה שבגלל שכולם יכולים לראות (וצופים)

רואים פעם אחת ומתחלחלים.
פעם שנייה עדיין מתחלחלים פעם שלישית רואים עד הסוף פעם רביעית צוחקים פעם חמישית מקבלים רעיונות והפעם השישית זה כשהוא עושה ביד על ידידה שלו.

A לוןA

New member
:)

פדופיליה, כידוע לך, היא משיכה מינית לילדים.
אי אפשר להגיד פדופיליה בהסכמה, כשמדובר על יחסים בין שני בגירים מסכימים. יש כאן לא סתירה אחת, אלא שתיים לפחות
(בין שני בגירים לא יכולה להתבצע פדופיליה, ומאחר ופדופיליה היא כפיה- אי אפשר לכפות בהסכמה).
&nbsp
זה כמו להגיד עליתי למטה :)

שני מבוגרים שמשחקים בכאילו שהיא ילדה קטנה

די זה כבר מוגזם ודוחה. עד לפה ניסיתי להבין איכשהו שזה יחסים בהסכמה אז אולי יש בזה משהו אבל זה כבר מגוחך.
אז לא קוראים לזה פדופיליה אלא נעשה כאילו את ילדה בת חמש ובגלל שאת מסכימה זה לגיטימי. מזל שיש את המשחקים האלה אחרת זה היה ילדה בת חמש אמיתית.

A לוןA

New member
זה כמו להגיד

מזל שאריק זאבי מצא את הג'ודו, ששם הוא יכול להרביץ לאנשים בצורה מוסכמת, אחרת הוא היה הולך להרביץ לאנשים ברחוב. או כלמיני טיעונים שמצדיקים זנות, כי אם אנשים לא ילכו לזונות הם יאנסו נשים אחרות. אין קשר והטיעון הוא אבסורדי.
&nbsp
אין שום קשר בין אייג' פליי ומשיכה לקטינים. להיפך.
אצל הרבה אנשים שמשחקים הזה דווקא הדיסוננס הוא זה שמדליק (אגב, גם מחקרים שנערכו בנושא כמובן תומכים בטענה הזו)
&nbsp
מגוחך או לא- זה כבר בעיני המסתכל

אז אמורים לפצוח את הטאבו?

שנראה את זה הרבה כדי שנתחסן? על איזה דיסוננס אתה מדבר זה שאשה מבוגרת משחקת ילדה קטנה? די נו רק מוודאים שעל הנייר היא לא אבל שבמראה תראה כמה שיותר ילדונת.
ומנין לך שאנשים שרואים את אריק זאבי לא מקבלים השראה "להתאמן"? השבוע חברה שלי מספרת לי שהילד מרביץ לילדים בגן כדי להתאמן בקראטה. מצטערת זה מאד מסוכן ויש לזה השפעה עצומה. אני לא יכולה למנוע מכם לקיים את זה אבל זה משפיע על כל גבר ואז זה נהיה חולני הרבה מעבר למין רגיל.

ראיתי פעם תוכנית על "תינוקות מגודלים" והאמא אמרה שהמון פעמים שהיא "מחליפה להם טיטול" יש להם זקפה. מה אז בגלל שזה בהסכמה זה לא אמור להראות סטייה בעיני?

A לוןA

New member
בואי נבדיל

ראשית, ההשוואה בין זה שילד רואה סרט של ברוס לי ורץ לבעוט בילד אחר- נו, בסדר. אבל בגלל זה הוא ילד, ויש אחריות לחנך אותו. מבוגר שיראה קרב ג'ודו וירוץ לרחוב להרביץ לאנשים- יזרק לכלא או לאשפוז, כי בגיל הזה אתה אמור להבין מה מותר לעשות ומה אסור. בין הדברים שאסור לך לעשות הוא לכפות פעילות על מישהו שלא מעוניין בכך. אני לגמרי מבין את ההשפעה של פורנו על התרבות- אבל זה עניין ששייך לכל פורנו. גבר שרואה פורנו ונילי לגמרי של אישה עם מספר גברים, או של נשים שרק הולכות ברחוב וכל הצעה מינית שמוצעת להן הן ישר מחכות ומזומנות- זה עדיף?
זה רע וזה רע, ולפסול נטייה מינית כי הפורנו שלה נראה רע - זה אחד הטיעונים הקלושים שיש.
&nbsp
בקשר לעניין של age play- אני חוזר ואומר- אין שום קשר בין משחק התפקידים הזה לבין פדופיליה. זה משחק תפקידים ותו לא, בין בגירים ומסכימים. בדיוק כמו שאם את משחקת עם בעלך ב"עקרת הבית שנשארה בלי מזומן ושליח הפיצה החרמן" זה לא אומר שבפעם הבאה שתזמיני פיצה תקבלי בברכה את היד שלו שנשלת לך לחזה. יש הבדל גדול ברור ומובחן בין משחקי תפקידים לבין העולם האמיתי, ומי שמשחק בage play לא נמשך לילדים, אלא להתנהגות ילדותית שמשוחקת על ידי בגירה. אני מניח שאת יכולה לראות את ההבדל.

Hippolyta222

New member
להיפך זה נותן לגיטימציה

ככל שתקחי נושא בעייתי ו"מודר" חברתית (או לא ממש..)
ותכניסי אותו למיטה שלך, למיניות שלך, לאינטימיות שלך- ככה גודלת הלגיטימציה,
כי אם זה כ"כ נורא, למה שתכניסי את זה למיניות שלך? לזהות שלך ?
בין אם אנשים שמים לב לזה או לא.

ולא מסכימה, ככל שבחברה תהייה מיניות מסוג זה ובמיוחד פורנו שייקדם את זה, אנשים עם זהות פדופילית יקבלו לגיטימציה חיובית ומחזקת.
אי אפשר לבציג משהו רע באופן טוב ואז לצעוק עם התיימרוץת שזה רע אבל זה סבבה כי זה בהסכמה.
אותו הדבר עם יחסי שליטה בכיוון אונס, אונס קבוצתי, רצח וכו..

Berethor

New member
לדעתי את צודקת, טכנית זה סטטוס דומה לעבד או שפחה "נרצעים"

טכנית מצידה של השפחה בBDSM יש הסכמה לשיעבוד והדברים המשפילים והכואבים שהיא עוברת, והיא כביכול אפילו נהנת מהדברים האפלים האלו, אבל אנחנו לא יכולים להתעלם מהעובדה, שעדיין מדובר במשהו מאוד אפל ואלים, יחסי BDSM נראים מהצד כמעט כמו שיעבוד ואונס אמיתיים, משום שזה גם מה שהם "מחקים" למעשה, רק שכביכול זה "בכאילו", ובהסכמה. גם כמה זה "בכאילו" שנוי במחלוקת, משום שהאקטים הם בסופו של דבר אותם אקטים, ההבדל היחיד הוא "במילת הביטחון", לדוגמא בסצנה על רצח, זה מבוים לגמרי, משום שאדם שנרצח בסצנה לא באמת מת או אפילו נפצע במציאות, מצד שני בסצנה על מין אלים, המין האלים הוא אמיתי לחלוטין, ההבדל הוא רק שבמקרה הזה הזאת המזוכיסטית "נהנת" מזה "ורוצה" את זה. בכל אופן אני לא חושב שBDSM זה אונס ושיעבוד מיני וכללי מאה אחוז אמיתי, אבל זה הדבר הכי קרוב שיש לדבר האמיתי. לכן אני, ואנשים רבים אחרים, לא בקטע של BDSM.

גם אם האשה נהנית מהאקט ובוחרת להיות מושפלת, הדגש הוא, בפורום פמיניזם, שהגבר נהנה להשפיל ולרמוס אותה ולא משנה ההסכמה.

Berethor

New member
ומי שם אותך לשופטת או למנהלת? את לא מחליטה מה "בסדר" ומה לא

כל דבר שלא מוצא חן בעיניך אישית, את מתייגת אותו "כלא בסדר" באופן אוניברסלי ותחילה להשתלח בכל האנשים שלא מסכימים איתך בנושא. אם מישהי חושבת אחרת ממך בנושא כלשהו זה לא "השתלחות", כאשר את חושבת שכל גבר ואישה חייבים לחשוב כמוך, ומתחילה להשמיץ אנשים שלא מסכימים איתך, זאת כן השתלחות, השתלחות שהתחילה מיוזמתך, ובאשמתך המלאה.

Hippolyta222

New member
אגב..

הצדקת אונס זה לאו דווקא.. "מי שעברה אונס היא זונה וראויה לכך"
אלא יש ניאונסים ונדבכים אחרות שמעידות על תרומה לתמיכה באונס נשים.

למעלה