בנות יקרות

"וההמלצה שלי היא בעצם לא רק להתעלל בזכרים אלא גם לשלוט בהם"

אני באמת מנסה להראות סבלנות וסובלנות כלפי ההודעות שלך, את מתנהגת באגרסיביות כי עברת אירועים, זה מובן, ואת משתמשת בפורום הזה בשביל לפרוק דברים וזה בסדר, אבל הדברים שאת עושה וקוראת לאנשים לעשות... את מפזרת בכל הפורום תיאורים על זה שאת משפילה זכרים, חונקת אותם ועוד תיאורים מזוויעים אחרים, ולא רק שזה קשה לקריאה, אלו גם אותם הדברים שאנחנו מגנים כשגברים עושים אותם לנשים.
איך את שונה מהאנשים שאת שונאת כשאת מתנהגת ככה? המניע שלך שונה (אצל גברים זה חרמנות, טיפשות וחוסר רגישות ואצלך זה נקמה), אבל כצופה מהצד, זה פשוט... מבחיל אותי...
אני מקווה שאת נמצאת באיזשהי פאזה זמנית שתעבור לך. אנחנו יכולים לדבר על מה שעברת ולקבל את מה שקרה. זה ידרוש אומץ וזה יהיה קשה, אבל לא צריך ישר לברוח לאלימות... לפחות זו דעתי

Black Metal6

New member
יש הבדל גדול ביני לבין אותם הזכרים שאני שונאת

הם אלימים כלפי נשים בלי שהן מסכימות לכך ועוברים על החוק
ואני אלימה ככה רק כלפי עבדים שמסכימים שאהיה אלימה כלפיהם והם נהנים מזה ולא עושה להם משהו שהם לא מסכימים שאעשה להם! אם הייתי כמו הזכרים שאני שונאת העבדים שלי כבר מזמן היו מתלוננים עלי והיו שומעים עלי בחדשות והעובדה היא שזה לא קרה כי אני לא עוברת על החוק והעבדים ממשיכים לבוא אלי.
אני בחיים לא באה סתם לאיזשהו זכר רגיל שהוא לא עבד ומתחילה להחטיף לו עם חגורה או משהו כי אני לא פושעת כמו אותם הזכרים שאני שונאת.
וכשאני אומרת לנשים להתעלל בזכרים ולשלוט בהם אני מתכוונת לכך שיתעללו וישלטו בהם כשיש הזדמנות בלי לעבור על החוק ולהיות פושעות של ממש.

Black Metal6

New member
ומה ההבדל ביני לבין אותם אדונים?

האדונים מנציחים את השוביניזם הנוראי והשליטה הזכרית בעולם הזה ובנשים
והשולטות כמוני עושות לזכרים מה שמגיע להם שיעשו להם בגלל פשעיהם נגד נשים
ואני למשל גם מקבלת היי משליטה בעבדים.

GreenMamba

New member
כמה דברים-

האחד- שולט שמשפיל את הנשלט שלו שלא כחלק מהמשחק הבדסמי הוא אדם עלוב, ועם פוטנציאל להיות שולט מסוכן. אם תרצי- אסביר לך למה.
השני- נשלט שאומר מילת ביטחון או מפסיק סשן- זו תקלה. זה אומר שמשהו שם לא עבד כמו שצריך. שהבאת אותו לסף. להתגאות בזה- זה לא בדסמ. בבדסמ המטרה היא לעולם לא לחצות גבולות ולא להגיע למצב של שבירה. את חושבת שזה בעיה להגיע עם נשלט למצב של מילת ביטחון? זה הכי קל בעולם. מילת ביטחון שנאמרה בסשן היא עניין רציני וחמור.
&nbsp
את מנצלת גברים כדי להתנקם בהם על מה שאחרים עשו לך. אני חוזרת ואומרת- זה לא בריא, לא נכון- וכדאי שתעבדי את הכעס והפגיעה שלך בדרכים אחרות.

כנשלטת גאה - מצטרפת לכל מילה ומילה של אלון בשרשור הזה.

לעומתו - לי אין סבלנות להלחם בטחנות רוח ולרוץ עם הראש לתוך קיר אטום מחוזק בפלדה.
ולכן - אני מחזקת את דבריו ומעריכה את אורך הרוח שלו, אבל פורשת מראש.
ספרים שלמים כבר נכתבו על זה, אבל מי שלא רוצה להבין ולהפנים - שום דבר לא יעזור.
&nbsp
אוסיף רק לינק לפוסט שכתבתי פעם בנושא, בו תרגמתי מאמר שקשור לדיון.
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2511176

Hippolyta222

New member
עוד פעם זה?

בחייאת, כמה אפשר לחרוש על זה? :)
נתת את אותו הדבר בדיון שהיה פה פעם על סוג המיניות הזאת.
וגם אז הנחת את זה פה וברחת..
תני משהו חדש...

איזה ספרים? 50 גוונים של אפור? ;) חחח אל קחי אותי קשה..
גם על הדעה ההפוכה מ"אדון" אלון "היקר" שאוהב להתייחס לאשתו כאילו היא חור ששייך לו...
יש ספרים רבים, של מרצות ונשים בכירות...
לתת לך קישור?

catchet

New member
למה שתיתן משהו חדש

אם לא שינתה את דעתה זה עדיין תקף מבחינתה. ואת במקום להשיב לגופו של עניין כרגיל תוקפת את הכותב. לא יפה

catchet

New member
דיברת עליה

ולא התייחסת ברצינות למה שאמרה. בקיצור, זלזלת בה על זה שהיא חושבת אחרת ממך

GreenMamba

New member
חבל

שנשים פמיניסטיות (תהיינה בחירותיהן בחיים אשר תהיינה) מוצאות עצמן מודרות מהמרחב הזה- שאמור להיות הכי מקבל ומזמין עבורן.
&nbsp
עצוב.
&nbsp
מבחינתי לפחות- את יותר ממוזמנת.
&nbsp

תודה לכן

זה מעבר לבחירה. זאת ממש נטייה מינית במקרה שלי (זה קיים בי מגיל 6-7, ואני לא היחידה שזה כך אצלה), ואי-סיפוק של הצרכים הללו יהיה ממש אי-הגשמה עצמית וביטול של מי שאני.
&nbsp
מערכת יחסים שהיא שוויונית מבחינה מינית בעיני אחרות - תהיה אי-שוויונית בשבילי, כי היא תתעלם ממה שאני זקוקה לו.

catchet

New member
מערכת היחסים שלך יותר שוויונית

מרוב מערכות היחסים שאני מכירה. איפה עוד יש כזה כבוד כלפי רצונה של בת הזוג? אני יודעת שבדרך כלל במערכות יחסים המתקראות "שוויוניות" לגבר לא באמת אכפת מה האישה רוצה, מה שמעניין אותו זה לספק את יצרו והאישה היא רק האמצעי לכך.
&nbsp
כל הכבוד שבחרת במערכת יחסים בה הרצונות שלך באים לידי ביטוי ומסופקים בשלמות.

לגמרי.

ויתרה מכך - חלק מחובותיי כנשלטת הוא לשתף כשקשה ו/או לא נוח לי, ולא רק בסקס.
בכל הנוגע לפעולות הפיזיות - הגבול עובר רק הכי רחוק ששני הצדדים מסכימים עליו - לא רק מראש, אלא לאורך כל הדרך.
אני מניחה שאלון ציין את זה - אבל מערכות יחסים בדס"מיות הן בין הבודדות שממש דורשות לשים הכל על השולחן, להקשיב לצרכי שני הצדדים, להציף קשיים, ולהגדיר הכי מדוייק שאפשר את הגבולות והקווים האדומים או הגמישים (כלומר, עם אופציה לשינוי בהמשך).
&nbsp
אני מכירה, לצערי, כ"כ הרבה זוגות רגילים שחיים בחוסר סיפוק הדדי (או חד צדדי) מתמשך - והם לא מסוגלים אפילו לדבר על זה. עצוב.
&nbsp
רק מבהירה: אני לא טוענת שזאת צורת הזוגיות המושלמת היחידה, זה כבר תלוי בנפשות הפועלות - מה שנכון בכל מערכת יחסים. אבל לפחות דרישת הבסיס היא תקשורת גלויה וברורה, ואם הזוגיות עצמה לא מוצלחת ובני הזוג לא קשובים זה לזו - זה לא משנה באיזה סוג של מערכת יחסים הם.

Hippolyta222

New member
"בדסמ מגיע מטראומה ומוביל לטראומה"

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=68&messageid=150467085

וזה מפי פסיכולוגית מוסמכת, שמטפלת בנשים עם מערכת יחסים כזאת.

אגב, כל מה שאמרת היה הצדקה של פוגנענות כלפי נשים שמבוצעת ע"י שובניסטים טיפוסיים. חבל.
מילא לא ל"צאת" נגד זה- אבל ללבן את הנושא ולהפוך אותו ל"זהב ויהלומים"? עצוב.
כמו שלרנה אמרה- אני תמיד אשאר ואתמוך באלו שהמיניות הזאת הרסה אותן, ויש לא מעט כאלו.
(מפנה אותך לתגובות למעלה בשירשור- סיפור של נשים שנאנסו ונוצלו תחת הבדסמ)

catchet

New member
אם זו מערכת יחסים

שעושה למשהי להיות מאושרת, אז מבחינתי זה כן זהב ויהלומים. כמה זוגות מאושרים את מכירה?

Hippolyta222

New member
לא הבנתי משהו...

אם גברים שהם אדונים בבדסמ הם לא מנצלים נשים ובדסמ זה מתכון לזוגיות טובה ומאושרת-
למה אמרת שאת נגד בדסמ? אז מה כן לא בסדר בבדסמ? הלבוש הגוטי?

זה כמו שאגיד שאני נגד זנות אבל הזנאים אינם אונסים נשים וזנות זו מיניות משגעת- מה אני נגד פה?

למעלה