בנות יקרות

אוקיי

הבנתי את זה עוד מקודם, אבל למרות שזה עדיין מעורר בי אנטיגוניזם בגלל ההשפעה על נשים בכללי (גברים שרואים סרטי פורנו בידיסמים ממש לא רואים את זה בצורה שוויונית ומכבדת כמו שאתה, הם נהנים מההשפלה של האישה נטו וזה משפיע עליהם בגדול). בינכם לבין עצמכם זה אחלה.

A לוןA

New member
נכון

פורנו באופן כללי הוא דבר מחפיץ ורע. גם פורנו ונילי לחלוטין הוא לרוב רע ומשפיל, ולא צריך דווקא בדסמ בשביל זה.
אם נלך לפי אותה אנלוגיה (פורנו בדסמי=רע
בדסמ=רע) נוכל גם להחיל אותה על מין ונילי (פורנו ונילי=רע
מין=רע).
&nbsp
&nbsp

מסכימה עם האנלוגיה

אכן גם פורנו ונילי הוא מחפיץ ואלים לנשים אבל אני תוהה אם זה שיש עליה חדה בחיפוש אחר פורנו אקסטרים ואגרסיבי קשורה לביסידסמ או כי מד הריגוש עולה.
אני אניח כרגע לבידיאסאמ ואחשוב על זה בפני עצמו בלי קשר לפמיניזם או למעמד האישה.

Black Metal6

New member
" כששולטת מצליפה, נניח, בנשלט שלה היא שואבת הנאה מההנאה שלו"

להיהנות מזה שמישהו נהנה מזה שהוא סובל זה פסיכופתי לחלוטין ולכן גם "הסאדיזם הבדסמי" הזה ש"אדון" אלון עליו מדבר פה הוא סאדיזם פסיכופתי לחלוטין!

Black Metal6

New member
בעברי הכרתי לא קצת "אדונים" בקהילת הבדס"מ

ולכן אני יודעת שהמון זכרים מניאקים נמשכים לתחום של הבדס"מ ומחפשים לנצל שפחות שנחשבות בעיניהם ל"סקס קל"
והם תחמנים גדולים וזה גם נראה ש"אדון" אלון מנסה לתחמן פה את המשתתפים

catchet

New member
הרי העדת על עצמך

שאת נהנית מפרקטיקות בדסמיות, אז איפה ההבדל?

שוויוני לא המילה

הסכמה..
אני לא יודעת כמה קשר ישיר יש ספציפית לבידיסמ לעלייה החדה בהשפלת נשים ביחסים רגילים או שזה השפעת פורנו בכללי.
כרגע אני מעט חצויה בדעה, אולי בגלל השעה אולי כי נרגעתי.
לילה טוב.

Berethor

New member
חבל שאת מאמינה לניסיון להציג את הBDSM כמשהו "נחמד ותמים"

אני חושב שאנשים שלוקחים חלק בדבר האפל והקשה שנקרא BDSM, צריכים לפחות להודות בכך שיש להם משיכה לדברים בעייתים, במקום לנסות לשכנע אנשים שלא מבינים מספיק בנושא, שBDSM זה בסך הכל "מיניות אחרת". לא זה לא רק מיניות אחרת, זה מיניות מאוד אפלה, שכוללת השפלות, כאב, קשירות, קללות ועוד, לא סתם סאדיזם נחשב לפאראפיליה, ויש לציין שזאת פאראפיליה מאוד בעייתית ואפלה.

הקטע שזה בהסכמה מפיל אותי להתרככך

אבל ביסוד זה גרימת כאב והשפלה בהסכמה (סבבה לא נשתמש במילה 'התעללות'). העניין של ההסכמה זה תחכום גאוני.

Berethor

New member
"הסכמה" היא הדבר החיובי היחיד שיש "בBDSM", כל השאר הוא נוראי

בסופו של דבר BDSM זאת "מיניות" שמכלילה בתוכה גרימת כאב והשפלה מסוגים שונים של הצד "השולט" לצד "הנשלט". אין בכוונתי לטעון שזה נעשה "בכפייה" לפחות למבחינת החוק, למרות שיש בBDSM "כפייה" מבחינות אחרות, שכוללות שיעבוד וקשירות "בכאילו", רק שלא ישכחו את "מילת הביטחון" חס וחלילה, או את "סימן הביטחון" במקרה "שאדון" קשר "לשפחה" גם את הפה, עם "מחסום פה" של הBDSM. בסופו של דבר הנקודה היא, שאפילו אם זה נעשה "בהסכמה" עדיין מדובר בדברים מאוד אפלים, והייתי אומר שגם סקסיסטים, במיוחד במקרה שהגבר הוא "השולט" באישה "הנשלטת". בעבר הכרתי מישהי שהייתה בקטע של BDSM, ולא רק שלא נמשכתי לזה וזה אחת הסיבות שלא הסכמתי לקחת בזה חלק, אלא גם ראיתי בזה דבר אפל ולא מוסרי, אפילו אם האישה "מבקשת" ממך לקחת חלק בזה, מבחינתי זה כמעט כמו שאישה שלא עשתה לי שום דבר רע, תבוא אליי ותבקש ממני להכות אותה או לקלל אותה, אני לא רואה סיבה לעשות דבר כזה קשה, במיוחד באישה שלא פגעה בי בשום אופן, אבל זה מה "שהאדונים" עושים באופן קבוע, מכים ומשפלים "שפחות" כנועות. שלא לדבר על העובדה, שאם אישה "נהנת" מזה שמשפילים אותה ומכים אותה, רוב הסיכויים שיש לה בעיה נפשית כלשהי, שגם פוגעת בא עצמה, וגם "נותנת אור ירוק" לגברים מסוימים להכאיב לה ולהשפיל אותה, לכולנו ברור שלא מדובר במיניות נורמטיבית אלא "בסטיות מיניות" קשות. אם הן ניתנות לריפוי או לא, זאת כבר שאלה אחרת, ואם הן לא ניתנות לריפוי, אז יותר קשה לשכנע את "הנשלטת" לצאת "מעולם הBDSM" האפל שהיא חלק בו "מבחירה", כביכול.

יש כל מיני אנשים מופרעים בעולם, שיחיו את הפרעותיהם מצדי, אלא

אם כן הם רוצים להתרפא. שאז נכנסות לענין שיחות פסיכולוגיות ותרופות.
הבעיה מבחינתי כשהמופרעויות האלה מוצגות לנוער ול(א)נשים נורמטיויים כנורמה. לנוער אין יכולת שיפוט מפותחת, והם יכולים להסיק ש "נשים אוהבות להיות מושפלות".ו"גבר משפיל אשה במין. וכך צריך".או - במקרה שהאשה היא המצליפה בזכר וכד' - ש"נשים הן מכשפות מרושעות". מה יסיקו על גברים "עבדים" פחות מעניין אותי. מבוגרים שכולם חושבים שהם נורמטיוויים אך יש להם רגשות של זלזול בנשים -אצל גברים - או זלזול עצמי - אצל נשים - עשויים לקבל אישור לרגשותיהם הרעים האלה אם התנהגויות המופרעים תוצגנה בחברה כנורמה.
לכן יש לחזור ולהדגיש, כל פעם שתמונות כאלה מתפרסמות, או סיפורים כאלה עוברים בין אנשים, שמדובר במופרעים עד חולי רוח. ויש לחנך את הנוער וזה את זה על אהבה עדינה, מתחשבת, מכבדת עמוקות, חושנית בצורה עמוקה ועדינה.

Hippolyta222

New member
*מניחה את זה פה*

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2066443
לקרוא לאישה "זונה", להגיד לה "אלביש אותך על הזין שלי" כאילו הייתה חור להלבשה , להתייחס אלייה כאל ילדה קטנה שמלקקת סוכריות ולבושה ורוד + קוקיות לראשה זו לא אלימות מינית? תכנים של פדופיליה?
לגיטימציה לפדופיליה? פדופיליה זו לא אלימות?

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?entryid=1611000
ל"אלף" אישה זו לא אלימות?

(השאלות הן רטוריות בעיקרן וממש לא מופנות אלייך, "אדוני". פחח)

A לוןA

New member
ראשית, כשאת "מניחה" תכנים מיניים- סמני אותם בטריגר

זה פשוט זלזול.
שנית-
את שוב מגלה בורות מדהימה. כפי שאין קשר בין בדסמ לבין אלימות, אין קשר בין age play לבין פדופיליה, כמו שאין קשר בין משחקי שוטרת/אסיר לרצונו של מישהו לבלות באמת לילה בכלא. פשוט בורות שבאין מילה אחרת- היא כבר הופכת להסתה.
&nbsp
בקשר לקישור השני- לפי זה אני גם תומך בערפדים

&nbsp
(ואני שוב מודה לך על הצפיה בבלוג שלי- זה באמת מחמיא לי)

Hippolyta222

New member
יש לך מציאות מעוותת

תכנים מיניים צריכים להיות תחת טריגר?
ממש לא, מיניות זה לא דבר רע.

מה שאתה כתבת שם זו לא מיניות זה ניצול- ושם היה ראוי להיות טריגר, שלא כתבתי כך מטעות.
טריגר שמות לתכנים פרובוקוטיבים, מחפיצים ונצלניים נגד נשים.

אם להתייחס לאישה כאלה ילדה קטנה כשאתה הגבר הבוגר ואז לשכב איתה- זו לא לגיטימציה לפדופיליה.
אז יש לך מציאות מעוותת.

A לוןA

New member
המציאות המעוותת היא שלך

מכיוון שאת מתעקשת להכניס שני תכנים שונים במהות תחת אותה כותרת, ולהגיד- אם האחד פסול, כך גם השני.
אני אחזור ואומר-
כל תוכן שמתבצע תחת SSC- הוא מותר, ראוי, ואם זה מה שמדליק את המשתתפים בו- הביטול שלך אותו הוא לא יותר ממישטור לא אינטילגנטי.
להכניס פדופיליה וage play תחת אותה מטריה, ולהגיד שאם הראשון פסול כך גם השני זו בדיוק אותה אנלוגיה כמו להכניס אונס וסקס תחת אותה מטריה ולהגיד שהראשון פסול אז כך גם השני.
&nbsp
מעוות, כבר אמרנו?
&nbsp
תקראי קצת מה אומרות נשים שאת המיניות שלהם את מתייגת כפסולה על העניין- ואז נדבר
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=133098751#133099861
&nbsp
<אני יודעת שאת "אנרכיסטית" ושכללים וחוקים לא ממש מדברים אלייך, אבל לפחות פעם אחת תקראי את התקנון של הפורום שאת משתתפת בו? לא בשבילי, אלא בשביל אלו שיכולות להיפגע ממך)

אתמול הסתכלתי על סרטונים

גועל נפש זו מילה עדינה.
זכותו לעשות את זה הבעיה שהבידיסמ משפיע גם משפיע על אשה שלא רוצה להיות חלק בזה.
מספיק שגבר יראה סרטון אחד בלבד וזה ישנה את הראיה שלו לחלוטין על כל אישה שעוברת.
ככה שאני מבינה שבינהם יש הסכמה אז זה לא נראה להם חולה אבל זה זולג.

אתמול חשבתי שאולי יש לזה חלק קטן בהשפלה ההולכת וגדלה ושזה בגלל פורנו בכללי, אבל אחרי שראיתי סרטונים, זה פשוט מזעזע.

למעלה