בואו נספר את כל האמת על...

notMaria

New member
בעצם על פניו זה לא מאוד שונה ממה שכבר ניסית

אבל זה מה שעבד לי..
אם לא עבד לך זה יכול להיות מהרבה סיבות שאולי לא ציינת. נגיד, אתם משתמשים במשחות? יש שיניים בוקעות או חיסונים בתקופה האחרונה? כששטפת עם סבון, וידאת שהמכונה האחרונה נקייה ואין יותר בועות סבון במים? אלה רק דוגמאות לדברים נפוצים, בטח יש עוד אפשרויות שאני פשוט לא מכירה. ממליצה לך בכל זאת לעשות חיפוש לשיטות סטריפינג, ולראות מה יתאים ויעזור לכם..

notMaria

New member
לא יודעת למה דווקא השם הזה

זאת אומרת, זה אומר ניקוי של הבד מכל המשקעים והשמנים וכל מה שנדבק בו אחרי חודשים של שימוש, אבל באותה מידה יכלו לקרוא לזה ניקוי יסודי אני מניחה

בכל מקרה, זה השם שאני נתקלת בו בפורומים בחו״ל, וגם בקבוצות בפייסבוק בעברית ראיתי שאימצו אותו.

שונצו

New member
שניות ספורות בגוגל העלו את התשובה הבאה:

סטריפינג הוא שמו של תהליך פיסי במהלכו מרכיב אחד או יותר מופרד מזרם נוזלי על ידי שימוש בזרם קיטור (ותודה לוויקיפדיה).

כאן מדובר בתהליך שאמור לעשות את אותה פעולה (הפרדת רכיבים מהחומר העיקרי), הגם שבאופן שונה קצת, אז אני יכולה להבין מדוע ניקוי יסודי של חיתולים קיבל את השם הזה.

תודה לך לא מריה (אז מה כן, אגב?
), שגרמת לי לחפש מה בדיוק משמעות השם....

שונצו

New member
נכון, ואני מניחה ששוב, זה מאותה סיבה

הפרדה של משהו ממה שהוא יושב עליו (סטריפינג זה גם להוריד סדינים ממיטה, לצורך הענין)

notMaria

New member
אוי, זו שטות שאני קצת מתחרטת עליה

באמצע ההריון הקודם רציתי להתחיל לכתוב פה בפורומי הורות והייתי צריכה לחשוב על שם משתמש במהירות, וזה מה שעלה לי בראש עם הריון שבא ללא עזרת גבר (אלא אם כן מחשיבים את התורם, שאני מניחה שיש לו מקום, גם אם אנונימי). בדיעבד אני מתחרטת, בעיקר כי כשסיפרתי על זה לאשתי (הנוצריה), היא הרגישה שזה קצת פוגעני. מילא, נתקעתי עם זה..

שונצו

New member
אז את תמיד יכולה לפתוח כינוי חדש

כשפתחתי את הניק הזה, רשמתי בהתחלה בחתימה את הכינוי הקודם שאיתו נכנסתי, שלא יהיו בלבולים.

sandy 86

New member
מנצל"שת כדי לשאול כמה שאלות

1. האם מישהיא ניסתה חיתולים של חברת "בובי"? הבנתי שהם די חדשים (מ-2012) והמחיר הוא גם לא זול אבל החיתול נראה נוח ונעים מאחר שהוא עשוי מ-100% כותנה.
2. האם יש מישהיא שחששה בהתחלה לנסות ועשתה זאת רק כניסיון? אם כן, כמה חיתולים רב פעמיים קניתן בתור התחלה?
3. מאחר ואהיה אמא טריה בקרוב ואין לי מושג כל כמה זמן תינוקות משתינים, נשאלת השאלה האם תינוק שנולד בחורף ומחליפים לו רק כל שעתיים-שלוש לא עלול להתקרר מהשתן שמצטבר עד ההחלפה?
4. האם מישהיא יכולה לספר מניסיונה מתי נגמל ילדה מחיתולים? מעניין אותי מה הוא הפרש הגמילה מחיתולים כשמדובר ברב פעמי לעומת חד פעמי (לפחות במקרים אמיתיים ולא רק כשמועה שמסתובבת...).

תודה מראש ושמחה לפגוש בפורום המעניין הזה :)

sandy 86

New member
אופס!

לא שורשר למקום הנכון...התכוונתי לשרשר לשירשור "כל האמת על חיתולים רב פעמיים".
למנהלת\ות עימכם הסליחה ואשמח אם תשרשרו למקום הנכון.

למעלה