אין דבר כזה קראת על המעשה 'מנורה של חסרונות'?
P puma141 New member 18/5/16 #22 תודה, זו מחמאה? די אני יודעת שלא התכוונת שלי אין חסרונות. אבל מה אתה כועס? ולמה מהדפקה שלי נזכרת במנורה, ועוד מושלמת?
תודה, זו מחמאה? די אני יודעת שלא התכוונת שלי אין חסרונות. אבל מה אתה כועס? ולמה מהדפקה שלי נזכרת במנורה, ועוד מושלמת?
א איש המתח New member 18/5/16 #23 אני מתיר לך... לקבל זאת כמחמאה. "כזו אני" - אין דבר כזה. מנורה של חסרונות - זו מעשייה. נזכרתי בה, כי היא מחזקת את כל מי שיש לו דפקה. (מי לא בעצם )
אני מתיר לך... לקבל זאת כמחמאה. "כזו אני" - אין דבר כזה. מנורה של חסרונות - זו מעשייה. נזכרתי בה, כי היא מחזקת את כל מי שיש לו דפקה. (מי לא בעצם )
P puma141 New member 18/5/16 #24 בסדר, אבל בקטע הזה באמת אוי ואבוי אם אין מידה ל"דפקות" אני יכולה להצביע לך פה על כמה שאשכרה- כבר מזמן עברו את ה"מידה". בטח הם האמא והאבא של המנורה הזו......
בסדר, אבל בקטע הזה באמת אוי ואבוי אם אין מידה ל"דפקות" אני יכולה להצביע לך פה על כמה שאשכרה- כבר מזמן עברו את ה"מידה". בטח הם האמא והאבא של המנורה הזו......
P puma141 New member 18/5/16 #26 לא יודעת מה זה סופית- אבל עושה רושם שאין לזה גבולות- זה כמו טיפשות. אם אתה צריך עוד חומר בנדון, זיקן אלוף! *עוד אייקונים*
לא יודעת מה זה סופית- אבל עושה רושם שאין לזה גבולות- זה כמו טיפשות. אם אתה צריך עוד חומר בנדון, זיקן אלוף! *עוד אייקונים*
ז זיקן New member מנהל 18/5/16 #28 נראה לך שהיא מבינה משהו ב"בלתי הפיך"" דוגמא: זה שהיא פולניה זה בלתי הפיך.
א איש המתח New member 19/5/16 #31 לא. יש לי ספר חוקים. והוא אומר שאני צריך לשמוע את שני הגרסאות.    
ז זיקן New member מנהל 19/5/16 #38 לא. משהו התפקשש בכל התקשורת הזו. זה היה ספונטני ולא היתה לי שהות לסגור דברים.
P puma141 New member 19/5/16 #40 אתה ידעת שזה יצר ריב, ובכל זאת המשכת לשאול.... שוחר ריב אתה? אני בזה לך ולכוונות המגעילות שלך.
P puma141 New member 19/5/16 #41 גם ההתעסקות בפרטיות שלי- מחליאה אותי, בתוך המקום הזה.... מאיפה היצר הזה של הרכילות, פצח?