שלום - חדשה
שלום אני סיון ומקריאה מהירה פה גיליתי שיש מצב שיש לי מכנה משותף מאוד גדול עם המנהלת החביבה - אני קלדנית בבית משפט שלום בחיפה
ו... יותר חשוב מזה - אני מעריצה מאוד וותיקה של על טבעי
(השופטת שלי בשבתון בחודש וחצי האחרון וביליתי לפחות יומיים בשבוע באולם שלי בעונות 1- 6 אם הייתי יודעת הייתי קוראת לך להצטרף אבל תמיד אפשר עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם - הפגרה לפנינו
).
אני אנסה להתעלם מצירוף המקרים הנחמד ואציג את עצמי -
היי אני סיון, במשך שנים ניסיתי לבחור אם אני סאם גירל או דין גירל ואז החלטתי שאני דים - סאם גירל
יש לי במאזניים אולי אבן או שניים יותר לכיוון של סאמי, אבל זה רק בגלל שהוא כזה שברירי וזקוק לחיבוק כל הזמן!
אבל אז דין בוכה או כועס, או צוחק, או נושם - אני נשברת וכל האבנים עוברות לצד שלו ואז קאס בא ואני.. אבודה.
מעריצת על טבעי און אנד אוף מההתחלה, לא יאמן איך הזמן עבר מהר ועכשיו מאיימים שיש רק עוד 2 עונות ואני מתחילה להיכנס לחרדות גמילה אז באתי להכיר אנשים שיגיעו לשלב הזה ביחד איתי ויוכלו לעזור לי.
ועכשיו כדי שאני לא אהרוס את הסדר המופתי -
סיכום השבוע שעבר עלי - ראיתי על טבעי... חחח זה נשמע כזה לא הישגי אבל וואלה רק יום ראשון! אז ראיתי על טבעי! אני בעונה 7, בצפייה השנייה עכשיו אני מתחילה להפנים שאולי העונה הזאת לא כזאת גרועה? היו הרבה פרקים די טובים בעונה הזאת שמשום מה שכחתי מהם כי כל עניין הלוויתנים ייאש אותי. והייתי בשופינג - שלא תגידו שאני לא עושה כלום.
סדרות השבוע שלי - המממ.. על טבעי? באמת אני נשבעת שזה כל מה שאני רואה - המתים המהלכים נגמר, משחקי הכס נגמר, לא בא לי לחזור להוחלפו בלידתם, אני רואה סדרות יפניות הרבה אבל אין מה לראות עכשיו אז - על טבעי? כן!
סרט מומלץ שראיתי - וושינגטון על הכוונת - לא יזכה באוסקר אבל סרט חמוד, שנותן את מה שמצפים ממנו - אקשן, הומור וצ'אנינג טיטאום ההורס.
תוכניות לשבוע הבא (או הנוכחי) - לסיים עונה 7 להתחיל עונה 8 ולראות שוב ושוב את סיפור הרכבת של ג'ארד
ואת ג'נסן נקרע מצחוק מקורות החיים של מישה
life is good!
סרטון: אם כבר אז שניים!
צ'ו צ'ו ג'ארד הוא הבעל הכי טוב בעולם! ומישה עם "משחק" תחת כישרונות מיוחדים בקורות החיים שלו כ...שחקן. אני לא חושבת שראיתי את ג'נסן צוחק ככה אי פעם. חמודים!
תמונה: אפשר שלא לאהוב אותם? אפשר?! בבקשה אם אפשר תצילו אותי! בעצם לא תודה.
נעים להכיר אותכם חברים - סיון