שיניתי מראה שיער ופנים
M miss_t New member 16/2/13 #17 המראה החדש קיבלתי קופון לשיער ואהבתי את השיער הזה ורציתי פרצוף חדש- קניתי כרטיס ROYAL הפרצופים כל כך חמודים!!
המראה החדש קיבלתי קופון לשיער ואהבתי את השיער הזה ורציתי פרצוף חדש- קניתי כרטיס ROYAL הפרצופים כל כך חמודים!!
פ פעם 3 סוכריה New member 17/2/13 #18 הממממממ בגלל ששמת תמונה באמצע בלגן וגם הצ'ט שלך פתוח על חצי מסך, לא הצלחי לראות את הדמות שלך בכלל. אם את רוצה שנהנה מהמראה החדש אולי תעשי לנו תמונה בעיר ?
הממממממ בגלל ששמת תמונה באמצע בלגן וגם הצ'ט שלך פתוח על חצי מסך, לא הצלחי לראות את הדמות שלך בכלל. אם את רוצה שנהנה מהמראה החדש אולי תעשי לנו תמונה בעיר ?
G Guid New member 17/2/13 #20 ליאת, הלוק החדש נראה ממש מדליק, אבל לא רואים אותו טוב... רוצים תמונה בעיר!
M miss_t New member 17/2/13 #24 בעיר אגב, הביגוד הוא זמני (מהקווסטים של KNOW HOW........) שהוא יעלם- אני מאמינה שאקנה אובראול NX בFM
מ מ י ל ר New member 17/2/13 #25 אני משפר את זמני הכאוס זאקום אי אפשר להכנס לזאקום הרגיל, אז לפעמים אני הולך לכאוס... לפחות הוא תמיד מפיל כובע...
אני משפר את זמני הכאוס זאקום אי אפשר להכנס לזאקום הרגיל, אז לפעמים אני הולך לכאוס... לפחות הוא תמיד מפיל כובע...