המשך מצעד אהוד מנור- 100 הגדולים

feldman89

Well-known member
מקום 55

אין לי כסף- גידי גוב

שוב, אין הסבר לשאלה מה הוא עושה פה- פשוט מת עליו והוא לא מספיק מוערך מעבר לזה שבמצעד כזה חייב להיות מקורי ולא צפוי בדירוג. גידי גוב היה מאד תחרותי כנראה ובכל שנה בשנות ה- 80 הוא השתתף בפסטיבלי הילדים למיניהם(פסטיגל, פסטיבל שירי ילדים). בשנת 1984 הוא השתתף בפסטיבל שירי ילדים מס' 14 עם השיר המקסים הזה וסיים במקום ה- 2 והמכובד. השיר יצא לרדיו וזכה להצלחה טובה מאד ואף בעקבות ההצלחה הוציא גוב בשנה זאת 1985 את אלבומו "תנו לגדול בשקט" שכלל שירי ילדים שהקליט עד אז. שיר ילדים כזה מצליח לשרוד הרבה שנים וזה הישג גדול!

ady18

Well-known member
לדעתי מיקום ,אני לא מתה על השיר יש בו משהו מציק.

אורישקי

New member
מיקום גבוה גם בעיני

בעיני הדבר הכי טוב שיצא מהשיר זה הגרסא של נטע ברזילי

feldman89

Well-known member
מקום 54

ילדותי השנייה- מתי כספי

עם מתי כספי יש לי הצתה מאוחרת, אני מגלה אותו יותר ויותר כזמר עם השנים והמצעד כנראה גורם לי לחשוב שהוא בין הזמרים הטובים שיש. בשנת 1984 כתב אהוד מנור שיר אישי מאד על ילדותו. מתי הלחין וביצע ומאז השיר הזה זוכה להערכה רבה מאד ובצדק- שיר ענק ומאד נוגע. לימים הקליטה אותו גם ריקי גל בביצוע שנכלל באלבומה "אוהבת אותך יותר" משנת 1996

ForeverMC

New member
כל כך מרגש...מבחינתי לגמרי טופ 10, שיר שתמיד קורע אותי

גם הביצוע של ריקי גל יפה ונוגע

kobyz21

New member
בהחלט משירי האהבה הכי נוגעים , מצמרר...

שיר מופלא, כמובן הגרסה של כספי עדיפה!

inbal321

New member
קלאסיקה גדולה מאוד,שוב מעדיפה קולות אחרים שהם לא של מתי כספי

avital 27

New member
אחד השירים הכי יפים ומרגשים, לא רק משירי אהוד מנור, ז"ל

אלא בכלל.. כה יפהפה!

feldman89

Well-known member
מקום 53

כשאת נוגעת בי- בעז שרעבי

שיתוף הפעולה בין אהוד לבעז שהתחיל בשנות ה- 80, נמשך גם בעשורים הבאים עד למות אהוד. בשנת 1998 יצא אלבומו של בעז "כשאת נוגעת בי" שהניב כמה להיטים והמצליח ביותר מביניהם זה השיר הזה. בעז שר בצורה רומנטית ושמאלצית אך אני מאד אוהב אותו ועם השנים קולט שהוא אחד מזמרי הנשמה הגדולים בישראל- כפי שאמרו כמה מחברי הפורום. שיר אדיר

feldman89

Well-known member
מקום 52

מה שיהיה- גלי עטרי

מזמן לא פגשנו במצעד את גלי עטרי- שאני חובב גדול של המוסיקה שלה. גלי שיתפה פעולה בכמה שירים עם אהוד מנור ז"ל וזה אחד מהם. יכול להיות שהמיקום לא מוצדק בעיניכם, לשיר הזה מגיע סופרלטיבים והוא שיר מדליק ורענן שלא זוכה להערכה מספיק. את הלחן חיבר אריאל זילבר הנהדר והשיר יצא כסינגל לרדיו מתוך אלבומה המצליח של גלי "ביום שאחרי" משנת 1992. האלבום זיכה את גלי בתואר זמרת השנה של רשת ג' וגם היה לאלבום זהב עם מכירות של לפחות 20,000 עותקים

feldman89

Well-known member
מקום 51

לא דיברנו עוד על אהבה- נתנאלה

פגישה נוספת ואחרונה במצעד עם נתנאלה שהיא זמרת מעולה. את שיר האהבה הזה כתב אהוד ללחן של מתי כספי וביצעה ראשונה נתנאלה. השיר הזה זכה מאז להרבה ביצועים אך יש משהו אלמותי בביצוע של נתנאלה שמתעלה על כל ביצוע. זה שיר שהכרתי דרך כוכב נולד והתאהבתי בו מיד, ביצוע ושיר מקסימים בטירוף
השיר נכלל באלבומה השני של נתנאלה "נתנאלה" משנת 1976

למעלה