יש לי רעיון טוב יותר!
התורה מספרת שיעקב נשא שתי אחיות, ומכאן שבהכרח עשה "דברי זימה ותועבה" שהרי מקרא מפורש הוא:
" ג כמעשה ארץ-מצריים אשר ישבתם-בה, לא תעשו; וכמעשה ארץ-כנען אשר אני מביא אתכם שמה, לא תעשו, ובחוקותיהם, לא תלכו....
יח ואישה אל-אחותה, לא תיקח: לצרור, לגלות ערוותה עליה--בחייה. יט ואל-אישה, בנידת טומאתה--לא תקרב, לגלות ערוותה. כ ואל-אשת, עמיתך--לא-תיתן שכובתך, לזרע: לטומאה-בה. כא ומזרעך לא-תיתן, להעביר למולך; ולא תחלל את-שם אלוהיך, אני יהוה. כב ואת-זכר--לא תשכב, משכבי אישה: תועבה, היא. כג ובכל-בהמה לא-תיתן שכובתך, לטומאה-בה; ואישה, לא-תעמוד לפני בהמה לרבעה--תבל הוא. כד אל-תיטמאו, בכל-אלה: כי בכל-אלה נטמאו הגויים, אשר-אני משלח מפניכם. כה ותטמא הארץ, ואפקוד עוונה עליה; ותקיא הארץ, את-יושביה"
מצאנו אם כן שנישיאת שתי אחיות מופיעה בשורה אחת יחד עם תועבות נוספות כגון משכב זכר ומשכב בהמה. ואם על זה עבר יעקב אבינו, למה כל כך קשה להאמין שהוא עבר גם על תועבות אחרות?
ועשכו קצת יותר ברצינות-
משום מה זוגיות חד מינית מתקשרת אצלך ישירות לזימה ותועבה ואילו זוגיות בין גבר לאישה היא בהכרח טהורה וקדושה. זה ודאי יפתיע אותך, אך גם זוגיות חד מינית יכולה להיות בנויה על אהבה טהורה בין שני בני זוג, ולאו דווקא על יצרים מיניים, זימה, תועבה וכו'