התפקדות ינואר 2014!

N o R i K o

New member
התפקדות ינואר 2014!

אתם יודעים מה אומר 2014? מוקינג'יי חלק ראשון אעאעאעאעאעאעאעאע

שם:

תאריך לידה\גיל:

איזור חיוג\מיקום בעולם:

עיסוק:

מתוך הסדרה, קראתי את:

והכי אהבתי את:

הדמות האהובה עליי היא:

וחוץ ממנה, גם:

טים?

ספר החודש:

סדרת החודש:

סרט החודש:

דברים טובים שקרו החודש:

תוכניות לחודש הקרוב:

מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב:

חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב:

מילות סיכום\מסר לאומה:

ותמונה, לסיום:

שתהיה לכם שנת 2014 מהמייזינגגגג
אוהבת גם כשאני בקושי כאן

Ayelet 363

New member
מתפקדת תוך כדי הפסקה ארוכה בשיעורי הבית

שיש לי מעט מאוד זמן לסיים אותן והם להגשה.

שם: איילת
תאריך לידה\גיל: 17.09.1992
איזור חיוג\מיקום בעולם: ירושלים. בפועל ירושלים-חיפה.
עיסוק: סטודנטית.
מתוך הסדרה, קראתי את: שלושתם.
והכי אהבתי את: HG.
הדמות האהובה עליי היא: קטניס.
וחוץ ממנה, גם: פיניק, פיטה, גייל.
טים? פיטה.
ספר החודש:

סדרת החודש: יש פרק חדש של שרלוק, סוף סוף, ועוד לא ראיתי.
ממש רוצה לראות כבר. מקווה שאחותי ואבא שלנו יזרמו על לראות מחר. אנחנו רואים ביחד אבל אני מפחדת שהם לא ירצו כי זה ארוך (אחותי גם אמרה שהיא לא מאוד זוכרת את הפרק הקודם אז הצעתי שאו שאזכיר לה או שנראה שוב, ולראות שוב ייקח עוד הרבה זמן כי פרקים של שרלוק ארוכים), ולא נעים לי לראות בלעדיהם.
סרט החודש: Catching Fire. אחרי שחששתי שהסרט הזה יתווסף לרשימת הסרטים שחיכיתי להם ובסוף לא הספקתי לראות אותם בקולנוע בגלל כל מיני סיבות. יאי. ראיתי ומאוד התלהבתי. הרס את הסרט שהייתי בדיכאון מעבודה שהייתה לי איתה בעיה גדולה (מה שסיפרתי עליו בסכמ"ש), אבל בכל זאת נהניתי מאוד מהסרט (והמרצה אישר לי להגיש תיקון והגשתי. אני עוד חוששת שהוא בכל זאת לא מאמין לסיפור שלי על הבעיה שהייתה לי כי זה נשמע כמו תירוץ, אבל שלחתי והוא אמר שהוא קיבל).
דברים טובים שקרו החודש: השלג. וגם שהמרצה ההוא אישר לי להגיש תיקון, אבל זה נחשב גם לדברים רעים בחודש הזה, לפני שסיימתי לתקן זה ממש דיכא אותי, ואני בכללי שוקלת לפרוש.
תוכניות לחודש הקרוב: מקווה לשוב שלג.
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: אני גם בקושי פה...
אני צריכה להגיב יותר.
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: גם בפורומים האחרים שאני בהם אני יותר סמויה מאשר כותבת (בעיקר כי אני לא מוצאת מה להגיב).
מילות סיכום\מסר לאומה:
ותמונה, לסיום:

Black Stain

New member
את שוקלת לפרוש בגלל הפאשלה?

תחזיקי מעמד!! את כמעט סיימת סמסטר!

Ayelet 363

New member
תודה רבה!

ולא. שקלתי לפרוש עוד מלפני שנרשמתי, והתחושה התעצמה מאז. אני לומדת ארכיאולוגיה כי אני רוצה לעסוק בזה באנגליה, אבל יותר ויותר מפחיד אותי לעזוב, ואני חוששת שאין לי מספיק מוטיבציה לחומר הלימוד פה כדי לסיים פה תואר ראשון. אני לומדת היסטוריה בתור תוכנית ב' כי כנראה שאני לא כשירה לארכיאולוגיה (אבל בכמו שהמצב כרגע בכל זאת בעד לעסוק בארכיאולוגיה), אבל אני מאוד לא אוהבת ללמוד היסטוריה מודרנית, וזה גם מוריד לי את המוטיבציה.

Black Stain

New member
Happy New Year!

שם: דנה
תאריך לידה\גיל: 10.10
איזור חיוג\מיקום בעולם: דרומוש
עיסוק: לאכול ולישון
מתוך הסדרה, קראתי את: הכלללל
והכי אהבתי את: מוקינג'יי (תכף הוא יהיה על המסך
)
הדמות האהובה עליי היא: קטניס
וחוץ ממנה, גם: ג'ואנה
טים? אנני-פיניק
ספר החודש: אני לא זוכרת כמה זמן אני כבר קוראת את the death cure.. אלוהים תן לי כוחות לסיים את זה.. בחיים לא שנאתי דמות ככה כמו שאני שונאת את הראשית.. הלוואי ותומאס ימות כבר, אמן אמן אמן
סדרת החודש: 30 רוק
סרט החודש: התלקחות.. אני לא חושבת שזה ישתנה מתישהו
דברים טובים שקרו החודש: מממ.... נרשמתי לסמסטר הבא?
תוכניות לחודש הקרוב: למצוא זמן לישון.. אם הייתי מספרת לכם כמה שעות בשבוע אני עובדת הייתם בטוחים שאני רופאה בכירה באיכילוב
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: עוד דברים חוץ מסיכום שבועי
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: בעיקר פה
מילות סיכום\מסר לאומה: the sun persists in rising so i make myself stand
ותמונה, לסיום:

pennylane11

New member
אז אני לא שמה סכמ"ש היום

נו תסכמו חודש זה יעשה לכם טוב~

שם: מעין~
תאריך לידה\גיל: 16!
איזור חיוג\מיקום בעולם: 03
עיסוק: תלמידה, but not for long!
מתוך הסדרה, קראתי את: כולם
והכי אהבתי את: הראשון
הדמות האהובה עליי היא: גייל
וחוץ ממנה, גם: פיניק
טים? הנכון

ספר החודש: "אלים אמריקאיים" שמשתפר משמעותית בקריאה חוזרת בשפת מקור ו"המדריך לעתיד" של רועי צזנה שכיפי כמעט כמו לשבת בהרצאה ארוכה שלו

סדרת החודש: שרלוק ובאפי

סרט החודש: חה. חהחהחה. חה. אוי מצחיק. יחד עם התלקחות יושבים בשקט בצד ת'ור (2), הרשות החמישית, המשחק של אנדר, ההוביט (2), אוגוסט אוסטג' קאונטי... מה לא בעצם. לא ראיתי סרט כבר איזה שלושה חודשים. אה! ראיתי פרוזן! פרוזן נחשב. פרוזן מעולה.
דברים טובים שקרו החודש: מאורות וכל היום שהיה מסביב למאורות והיה נהדר להחריד. כבר הרבה זמן לא נהניתי ככה

תוכניות לחודש הקרוב: ינואר = סוף סמסטר, שזה החדשות הכי טובות בעולם כי בייסיקלי נשארו לי שלוש בגרויות לקיץ וזהו. חוץ מזה, מקווה למזער בלאגנים שנועדו לקרות.
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: אותי :( זמן פנוי זאת אשליה זה לא קיים באמת
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: 1526 שהוא פורום האנטומיה אבל אף אחד לא מדבר שם על האנטומיה בעצם
ובתקופה האחרונה דיי נטשתי את כל השאר :(
מילות סיכום\מסר לאומה: מישהו ראה שרלוק? אני מתה מרוב שזה פאנפיקשן צרוף אני נשבעת שחצי מהדברים האלה באו מטאמבלר!

למעלה