מתפקדת תוך כדי הפסקה ארוכה בשיעורי הבית
שיש לי מעט מאוד זמן לסיים אותן והם להגשה.
שם: איילת
תאריך לידה\גיל: 17.09.1992
איזור חיוג\מיקום בעולם: ירושלים. בפועל ירושלים-חיפה.
עיסוק: סטודנטית.
מתוך הסדרה, קראתי את: שלושתם.
והכי אהבתי את: HG.
הדמות האהובה עליי היא: קטניס.
וחוץ ממנה, גם: פיניק, פיטה, גייל.
טים? פיטה.
ספר החודש:
סדרת החודש: יש פרק חדש של שרלוק, סוף סוף, ועוד לא ראיתי.
ממש רוצה לראות כבר. מקווה שאחותי ואבא שלנו יזרמו על לראות מחר. אנחנו רואים ביחד אבל אני מפחדת שהם לא ירצו כי זה ארוך (אחותי גם אמרה שהיא לא מאוד זוכרת את הפרק הקודם אז הצעתי שאו שאזכיר לה או שנראה שוב, ולראות שוב ייקח עוד הרבה זמן כי פרקים של שרלוק ארוכים), ולא נעים לי לראות בלעדיהם.
סרט החודש: Catching Fire. אחרי שחששתי שהסרט הזה יתווסף לרשימת הסרטים שחיכיתי להם ובסוף לא הספקתי לראות אותם בקולנוע בגלל כל מיני סיבות. יאי. ראיתי ומאוד התלהבתי. הרס את הסרט שהייתי בדיכאון מעבודה שהייתה לי איתה בעיה גדולה (מה שסיפרתי עליו בסכמ"ש), אבל בכל זאת נהניתי מאוד מהסרט (והמרצה אישר לי להגיש תיקון והגשתי. אני עוד חוששת שהוא בכל זאת לא מאמין לסיפור שלי על הבעיה שהייתה לי כי זה נשמע כמו תירוץ, אבל שלחתי והוא אמר שהוא קיבל).
דברים טובים שקרו החודש: השלג. וגם שהמרצה ההוא אישר לי להגיש תיקון, אבל זה נחשב גם לדברים רעים בחודש הזה, לפני שסיימתי לתקן זה ממש דיכא אותי, ואני בכללי שוקלת לפרוש.
תוכניות לחודש הקרוב: מקווה לשוב שלג.
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: אני גם בקושי פה...
אני צריכה להגיב יותר.
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: גם בפורומים האחרים שאני בהם אני יותר סמויה מאשר כותבת (בעיקר כי אני לא מוצאת מה להגיב).
מילות סיכום\מסר לאומה:
ותמונה, לסיום: