אם מדברים עם קסנדרה היא אומרת איזה ימים
מ מ י ל ר New member 20/4/13 #51 מצאתי פיתרון לבעיה שלי! שפשוט לחכות חחח תמיד מתתי מ-DR בגלל שהקלפים של פאנטום היו פוגעים בבוס אחרי שהייתי כבר מפסיק והופ יש פיתרון עתידי Noir Carte (4th): damage has been increased from 200% to 220%, no longer triggers damage reflec
מצאתי פיתרון לבעיה שלי! שפשוט לחכות חחח תמיד מתתי מ-DR בגלל שהקלפים של פאנטום היו פוגעים בבוס אחרי שהייתי כבר מפסיק והופ יש פיתרון עתידי Noir Carte (4th): damage has been increased from 200% to 220%, no longer triggers damage reflec
M miss_t New member 20/4/13 #56 damage reflect זה קורה כשבוס עושה את זה- ואם אתה תוקף אותו- אתה מקבל בחזרה את התקיפה שלך - וברוב המקרים אתה מת.
damage reflect זה קורה כשבוס עושה את זה- ואם אתה תוקף אותו- אתה מקבל בחזרה את התקיפה שלך - וברוב המקרים אתה מת.
O orenhen18 New member 20/4/13 #58 אהההה, כן מכיר את זה מהבוסית אמפרס הזאתי! תמיד הרגה אותי עד שהבנתי להסתכל למטה שהיא אומרת משהו!
O orenhen18 New member 20/4/13 #66 אה הילה חחחחחחחח עכשיו יש את הפיקיו הזה.. זאת הילה שם? אם כן אז היא חחחחח לא אמפרס
O orenhen18 New member 20/4/13 #53 הייתי עכשיו ביוטיוב ראיתי כל מיני סירטונים פתאום ראיתי שיש עוד שחקנית חדשה... כנראה המשך של הDOWN WARRIOR... היא נראית ממש בסדר... תציצו http://www.youtube.com/watch?v=RaR-NUotLbw
הייתי עכשיו ביוטיוב ראיתי כל מיני סירטונים פתאום ראיתי שיש עוד שחקנית חדשה... כנראה המשך של הDOWN WARRIOR... היא נראית ממש בסדר... תציצו http://www.youtube.com/watch?v=RaR-NUotLbw
מ מ י ל ר New member 20/4/13 #61 היום לכול הדמויות יש פלאש ג'אמפ חוץ מלאקספלוררים שיש להם FJ נכה קצת.
O orenhen18 New member 20/4/13 #69 מי זה? נכנסתי אליו במקרה לפני כמה ימים שהלכתי לעשות את המשימות של הזאקום.. הוא הופיע באל-נט שם אצל NPC..
מי זה? נכנסתי אליו במקרה לפני כמה ימים שהלכתי לעשות את המשימות של הזאקום.. הוא הופיע באל-נט שם אצל NPC..
M miss_t New member 20/4/13 #70 Ranmaru - נעים להכיר בוס חדש יחסית. היה לו בעבר גליצ' שאפשר להכנס רק פעם אחת אליו- לא יודעת אם זה תוקן! הוא יחסית קל בדרגת NORMAL וכמעט בלתי אפשרי בדרגת HARD (אלא אם כן אתה בפארטי עם סמדר וחבריה)
Ranmaru - נעים להכיר בוס חדש יחסית. היה לו בעבר גליצ' שאפשר להכנס רק פעם אחת אליו- לא יודעת אם זה תוקן! הוא יחסית קל בדרגת NORMAL וכמעט בלתי אפשרי בדרגת HARD (אלא אם כן אתה בפארטי עם סמדר וחבריה)
פ פעם 3 סוכריה New member 21/4/13 #75 האמת היא שאפילו הרגתי אותו עם פאלדין אחד... כלומר - אני ועוד אחד... את הנורמל מוד אני הורגת בדקה - דקה וחצי בערך .
האמת היא שאפילו הרגתי אותו עם פאלדין אחד... כלומר - אני ועוד אחד... את הנורמל מוד אני הורגת בדקה - דקה וחצי בערך .