חצי תשובה
נטלתי גם ליריקה וגם אלטרולט, אבל אני לא זוכרת אם ביחד או בנפרד. כל כך הרבה מים עברו...

היו לי שתי תקופות שנטלתי אלטרולט, עם הפסקה באמצע. המינון משתנה לפי התוצאה המתבקשת. לא זכור לי שהוא עזר במיוחד לכאב, אבל הוא היה טוב בסבב הראשון כטיפול מונע למיגרנה, ובסבב השני (הנוכחי) - במינון גבוה יותר - לשינה. איך אני אוהבת לנצל תופעות לוואי לטובתי

באשר לליריקה, היא ממש הייתה עבורי זריקת יכולת תפקוד. אפילו רקדתי באיזה אירוע - הישג כמעט חסר תקדים. בסוף הפסקתי בגלל תופעות לוואי שהפריעו לי בתקופת הבגרויות (בעיקר אפיפות ואיטיות מחשבה), אבל חוץ מזה היא באמת הייתה אחת התרופות הטובות שניסיתי.

רק זיכרי שלליריקה, כמו הרבה תרופות אחרות, יש תקופת הסתגלות של שבועיים עד חודש בערך ועולים במינון לאט לאט. צריך להאזר בסבלנות ואם יש לך בקרוב משהו חשוב שצריך לעשות קודם - קחי את זה בחשבון ותתחילי אחריו כדי לא להיאבק בטחנות רוח של תופעות הסתגלות (אני, למשל דחיתי בשבוע וחצי את ההתחלה כדי לעבור קודם איזה מבחן פסיכוטכני גדול שהייתי חייבת להצליח בו. החלטה טובה בהתחשב בכך שכשהתחלתי, במשך שבועיים ישנתי 17 שעות ביממה בערך. טוב, אחרי חודשים של חוסר שינה מכאב כל כך הייתי צריכה את השינה הזו).

אם הרופא המליץ לך על השילוב, לדעתי שווה לנסות.

שולחת לך חופן חיוכים ואור ושיהיה בהצלחה