יום 83
צהריים

הורוס1

New member
איזה גברים?

הוא הצעיר מכולם וההורמונים אצלו משתוללים חחח לא לשכוח שהוא הרבה זמן בלי
לאון נאמן לפאו וחוץ מזה אפשר להתווכח לגבי גבר בהקשר שלו
יניב הוא רגיל לחיות בלי .אצלו היצר הזה בהקפאה ודי מדוכא וגם כך אין לו שום סיכוי
אבי נאמן למיכלי והאוכל זה הנחמה שלו .זה הסיפוק האמיתי
ואיתי ? זמן קצר מדי שם

מנו 7

New member
הבנת ולא הבנת את הפואנטה - אילו היא הייתה

אומרת לו - עוף ממני, הוא היה עף ומתמודד כמו האחרים עם החרמנות שלו. הפואנטה היא שהוא מנצל את החולשה שלה, החולשה שלה נובעת מ - 1. הציפיות של האח הגדול ורצונה לרצות אותו תוך מזעור נזקים לתדמיתה. 2. שאיפתה להגיע לגמר. אם תעיף את דור הוא יתהפך עליה ויסית נגדה את החברים שלו.

השאלה אם יכלה להישאר איתו בידידות בלי לתת לו למזמז אותה. לא בטוח. באחת השיחות היא אמרה שכל הידידים שלה הם הומואים כי הסטרייטים רוצים את מה שדור רוצה. אז בחוץ היא יכולה להעיף אותם. בבית האח היא כלואה איתו 24/7 ותלויה בו.

כואב לי עליה. יפיפייה הורסת.

הורוס1

New member
אם יש לה שכל

היא יכולה לנצל את הסיטואציה לטובתה ..להגיד לו לא ואז במידה והם מתכסחים ודור ינסה להסית נגדה אז כל ארגוני הנשים יתמכו בה והיא עוד עשויה לזכות חחח
היא באמת יפייפיה הורסת
לדעתי היא כן יכולה לשים לו גבולות ברורים הבעיה שהיא פשוט נהנית להתעלל בו .זה שהוא נדבק אליה על פי תפיסתה מוציא אותה בחוץ אישה סקסית ונחשקת מצד שני אם היא תאפשר יותר מדי את יודעת איך זה יכול להוציא אותה בחוץ?

מנו 7

New member
אני בדעה שהיא חייבת להעיף אותו. היא

לא צריכה את המזמוזים של דור בשביל לקבל חותמת של אישה סקסית. אור היא האחרונה שאפשר להתבלבל באשר ליופייה. אין צל צילו של ספק - היא יפה בטירוף. היא סקסית בטירוף. והיא יודעת שהיא כזו.

הקטע עם ארגוני הנשים לא רלוונטי. היא צריכה יעוץ תומך של האח - איך ומה לומר לדור כדי שירגיע. אבל היא לא תקבל אותו כי גופה של אור הוא הדבר האחרון שמעניין את האח.

הורוס1

New member
מסכנה שלי

המצב הרבה יותר עגום ממה שחשבתי ..בטח כל יום מבחינתה זה סבל נוראי
אני מאמין שבאיזשהו שלב היא כן תתפרץ על דור

מנו 7

New member
מה יהיה הסוף. מתי דור יפסיק לנצל את החולשה

של אור. הבן אדם לא מפסיק למזמז אותה. כל כך ברור שהיא נותנת לו לגעת בה רק מחוסר ברירה - ציפיות האח ורצון להיות נחמדה. היא ממש לא בקטע שלו. קיבלה אתמול שוק והלם כשהוא רמז אתמול על אפשרות נשיקה אמיתית בשיחה צוללת.

מנו 7

New member
וואלה, הוא ממש קרוב לחצות את הקו

האדום, קו המעשים המגונים.

24שעות1

New member
לא להפריע!!!!!! הרב מטבריה מברך את עכשיו

את כולם.
עובר מראש לראש - ונותן ברכה אישית.

למעלה