יום 83
צהריים

אני אמרתי את זה לפני שבוע כאשר במיטה עם טהוני

טהוניה דיברו על לאון,טהוניה אמרה שהיא לא אוהבת את לאון,איתי אמר לה גם אני,וזה אחרי שלאון מאמן אותו בכושר,מפרגן לו וחושב שהוא בחור טוב ושקט,לא מתלהם ולא צועק. זאת לא פעם הראשונה שהוא מרכל עם כל אחד ואחד על אחר.העיקר אומר לטהוניה:את הגיבורה שלי,אני גאה בך,כולם צבועים ורק את הכי ישרה וכנה מכולם.

מעניין, גם לטהוניה הוא אמר שכולם צבועים איתה

בהקשר לכך שניסו לשכנע אותה שתקבל את המסר ושבתכלס לא היו מרוצים אם הייתה לוקחת את המסר.
וגם אני שמתי לב לניצוצות אצלו בעיניים ברגע שהוא מתחיל לדבר (לרכל) באנגלית עם דידי:)

rachela25

New member
איתי הסנגר של טהוניה עכשיו נכנסה למיטה

וצעקה איתי וישר התייצב אצלה במיטה כמו חייל וכמובן רק להם מותר להתלחש מתחת לשמיכה לא מעירים פשוט מעבירים הכי קל לא רואים לא יודעים,משהו אחר מתלחש ישר מעירים לו ,

גם לבנה אלופה בלחשושים. יכול להיות שנרגעה קצת

אחרי שהעמידו אותה להדחה על התיאום שעשתה.
לגבי איתי - לפחות הוא מקבל איכשהוא את העונש שלו בזה שטהוניה משפיטה אותו. אלא אם כן הוא נהנה מזה (למרות שלא נראה לי שהוא מהסוג שנהנה מזה)

andy181

New member
אני גם קלטתי אותו מהר. יש לו מראה תמים אבל

תכל'ס יש לו להיות פוטנציאל להיות סוג של ענת.

Lih1

New member
לגמרי מראה תמים ולכן בהתחלה הייתי לגמרי בעד

גם בשל הגמגום ובכל זאת תעוזה להגיע למקום חשוף כל כך אבל ככל שמתקדמים הימים ,הדברים משתנים. הוא אסטרטג וחושב נטו על המשחק. אתמול אמר שמעצבן אותו שלא יראו אותו במשדר ולעומת זאת לדידי וירדן זאת חשיפה ואז מהר מאוד המצלמה עפה למקום אחר. האיש,הגיע מוכן מהבית,מתחבר לחזקה שהיא טהוניה ומחרחר ריבים מאחורי הקלעים.היום ליכלך על אור והנה עכשיו הוא בא אליה למיטה.

מתי לכלך על אור? לא פלא שאמר שאם ענת עפה

הוא מת. מין מצא את מינו,למזלה עפה מהר,עכשיו הוא מחפש כל פעם מישהו חדש לרכל על אחר,לחזור לזה שכרגע ריכל עליו ולרכל על זה ריכל איתו.מסובך בקיצור.

איתי עם 740 ומשהו בפסיכומטרי, דברו עד מחר

הבחור יותר מוצלח מרוב האנשים כאן בפורום, שלא לדבר על בבית שם.
אבל ככה זה, קשה לאנשים להתמודד עם גבר עם אנטליגנציה רגשית כל כך גבוהה.

מנטה18

New member
אם טהוניה היא הבחירה שלו בעיני זה לא מראה

על איטלגנציה גבוהה אלא אם כן זה כמו כל אלה שיש להם עובר חכמה שהופך אותם להיות יצורים מעצבנים

לגמרי ! מסכימה ....דבר דבור על אופניו

אנשים מחפשים אותו בגלל חיבורו לטהוניה
אילו היה מתחבר לירדן למשל הוא היה מושלם ומלאך וחכם ובלה בלה בלה

זה לא יאומן מה השינאה והקינאה עושה לשכל הישר של אנשים

אין קשר בין אינטליגנציה רגשית ופסיכומטרי

לציון הפסיכומטרי אין קשר להתנהלות בקבוצה.
אני בטוחה שגם ליניב ציון פסיכומטרי גבוה,אז מה ניתן להסיק ?

הורוס1

New member
כל מה שכולכם אמרתם הן בדיוק הסיבות

למה אני אנטי איתי :(
1.עף על עצמו יותר מדי
2.מרכל כמו אשה זקנה
3.משוויץ באנגלית שלו
4.מלקק לטהוניה
ועוד ועוד ..ושוב אני מזכיר אין שום קשר לגמגום שלו כמו שאין קשר לצבע של טהוניה ולסיבות שאני לא בעדה.בלשון המעטה

מנו 7

New member
הוא בן אדם מאוס.

המאוס מחזר אחרי טהוניה המאוסה. מצא מין את מינו.

הוא רכלן פתטי, לא מפסיק לזיין את השכל לאור בעניין דור. למה את לא מתקדמת.. למה את נותנת ברקסים.. יאללה, שיעוף מהבית ביום שלישי. אבל כנראה לא תהיה הדחה קולקטיבית, ואת האפס הזה אף אחד לא יעמיד להדחה. אולי אם כל שם שיעלה יהיה מועמד אבי האסטרטג יעמיד אותו.

הורוס1

New member
הוא גם טיפוס קר ומנוכר

לא הצלחתי להתחבר אליו אפילו לרגע מאז שנכנס
הוא לא מרגש אותי לא מעניין אותי ודי מיותר לי
הוא פשוט מעצבן .ברגע שהוא פותח את הפה אני מתעצבן בלי קשר למה שהוא אומר ..ואני מבין שלא רק אני מרגיש כך? :)

למעלה