יום 83
צהריים

andy181

New member
אני רק מקווה מאוד שהוא לא שם אותה להדחה

מחר (את ירדן). חוץ מזה אין לי ציפיות בכל מה שקשור לדור ונשים. הטעם שלו נוראי: בהתחלה פאו ואז אור..

Noya84

New member
גם אני הייתי יותר משמחה אם

הם יתקרבו...זה יעשה טוב לשניהם...וזה לא צריך להיות רומנטי...בכל מקרה, ב"אח" ידידות עם מתח עובדת ועוברת טוב יותר מרומן...

שמעת מה אמרה ירדן על דור?

כפרה עליו
איזה נשמה

בטח כבר חשבת למחוק אותה חחחחחחחחח ...

זה היה כשהוא קיבל את המסר מהבית.
מאז נראה לי היא משתדלת להיות יותר בקרבתו.

izmeral l

New member
מוטי שבת שלום לך על דור וטהוניה =

הוא התחיל להיות הרבה יותר קרוב לטהוניה מאז שאור נכנסה לתמונה-ומכאן הוא לא זז-וטעה גם ראו זאת -וכמובן הרבה דור חמוד דור מתוק ורק שהוא ליד.
ומי כאן זוכר איך עלבה בו איך אור-נכנסה - והיא הבינה שהוא דלוק . היא רוצה- אור-
ליד כדי לראות לאומה-גם יפה וגם דוגמנית מתחברת אלי-אני משהו בנתם?וכך רקה את ענת שבזכותה גילי עף וכמובן תמכה הרבה אף אחד לא היה יכול להגיד טהנויה לא בסדר. ושוב על דור -היא לא קיבלה שהוא עשה את אותו עליהום בתקציב-ובינה הוא למען קבוצה שלא קיימת חחחחח -פשוט עלבה בו והוא לא שמע וגם הקבוצה היה אז עדיין גילי-דור גם נתן לה סוג של הרגשה טובה בריב עם דורין-ואז מה טהוניה חושבת גם הוא יכול להיות בכיס שלי ומתי שאני רוצה. כך היא מתנהגת לכולם.
ודור טועה כי אור באמת מחבת אותו-הרי כולנו בני אדם. ז לא שקר-
לא אהבה אבל יש חיבה וכמובן שומעת ממנו רק דברים טובים.
דור בחור טוב-והוא מנסה להיות גם במשחק ?
שבת שלום לך לכולם.

airplain

New member
כמה קוקסינל הוא יכול להיות

בוכה כמו ילדה קטנה בת שנתיים, רק למשמע הקול של אימו..... פפפפחחחחח

איפה כל סיפורי הטיולי לתאילנד, הטראקים למקומות בעולם בכדי לגלוש ובלה בלה בלה בלה

גם שם היית מתקשר לאמא בכל יום כדי לשמוע אותה? חחחח

יאללה... לפעמים יש לי תחושה שהם יודעים שזה מצטלם טוב ולכן בוכים

חבורת קוקסינלים

אתה שוכח שהם מבודדים ומנותקים והקושי הוא

שונה לגמרי מטיול, גם אם הוא ארוך הרבה יותר. אין בכלל מקום להשוואה. הצמא לקול מהבית עצום והבכי שלו מאוד מובן וממש לא נראה שהוא בוכה לכבוד המצלמות.

יענו
אתה גבר גבר

חבל שאתה נותן לאחרים לקבוע לך את הנורמות לגבי מה שאתה מרגיש וכיצד להביע את מה שאתה מרגיש.
על עמוד שדרה שמעת?
אם לא, אז תדע שגם לך יש אחד כזה, אלא שהוא כפוף כפוף כפוף... אם תזקוף אותו, תראה שבעולם יש עוד כמה דברים שאתה לא מכיר.

חבל... אתה מפסיד...

airplain--קוקסינל??????????

לא חושבת שבחור ולא חשוב הגיל,הוא קוקסינל כי שמע את אימו מדברת אליו,ההפך בהחלט מרגש,,לדעתי אם לא היה מזיל דמעה ממש לא היה ניראה טוב, גבר בוכה זה מראה על רגישות ובמיוחד לאימו,
פחות ניראה לי הבכי של לאון כשהוא מועמד להדחה, זה כבר אולי יותר קוקסינלי...

Malisi

New member
לאון בעוד הברקה שוביניסטית

''אם הייתה לי חברה, הייתי שם אותה כל יום על המגהץ, אחרי שהיא מסיימת לאכול, שתגהץ לי את החולצות''

sense9

Member
מנהל
מה זה אם הייתה לו חברV? פאו לא חברה שלו?

באה כבר פעמיים כשהועמד להדחה, שלחה לו מסוק, הוא יודע שהי אמחכה לו.
אבל אחרי ששמעה את זה, בטח חושבת פעמיים.

למעלה