סיכום שבועי 1.5.14
|בלוןכ

סיכום שבועי 1.5.14
|בלוןכ

סעיף הסכמ"ש המתחלף: מה התוכניות ליום העצמאות
(יום שלישי הקרוב)
משהו טוב שקרה לי השבוע:
משהו מאכזב שקרה לי השבוע:
משהו שהתחדשתי בו השבוע:
משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע:
בילוי השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
מאכל השבוע:
תכניות לסוף השבוע:
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע?
משהו טוב שעשינו בשביל עצמנו השבוע:
מטרות לשבוע הבא:

מוזמנים להוסיף תמונה, שיר או קישור מעניין !

haych

New member
סכמ"ש

סעיף הסכמ"ש המתחלף: מה התוכניות ליום העצמאות (יום שלישי הקרוב) כרגע אין משהו מיוחד. אולי ניהיה אצל חברים בת"א, אולי החברים יבואו אלינו, אולי המשפחה של א' תבוא אלינו ואולי כלום.

משהו טוב שקרה לי השבוע: היה שבוע סבבה. התחילו לחזור אל א' ממקומות עבודה, שזה כמובן לא מבטיח כלום אבל לפחות חוזרים אליו. חוץ מזה, הייתי בשבוע הדרכה לקראת התפקיד החדש שלי, והיה לי ממש כייף! הבנות מקסימות.

משהו מאכזב שקרה לי השבוע: השביתה בדואר שתוקעת לי דברים ממש חשובים.

משהו שהתחדשתי בו השבוע: אהההההההההההההההההההההההההההה כרטיסי טיסה לאיסלנד!!!!!!! טרי-טרי מהיום!

משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: זה קרה לא', אבל היה משעשע... התקשרו אליו: "שלום, א'? אני כתב של עיתון כלכליסט, רציתי לראיין אותך בנוגע לעסקת הענק שביצעת היום. מה יש לך להגיד בנושא?
א: ?????????
הכתב: אתה לא (כאן נכנס שמו המלא של א')?"
א: כן....
הכתב: טוב, אז כנראה שיש עוד אדם בשם הזה...
אחרי זה עשינו גוגל וראינו שבאמת יש מישהו עם נכסים בשווי 90 מליון ש"ח הנושא את שמו המלא של א'....

בילוי השבוע: ארוחת ערב מוקדמת עם סבתא, שחוגגת היום יום הולדת והצליחה אתמול לרגש אותי עד דמעות.

ספר/סרט/סדרת השבוע: כרגיל, האנטומיה.

מאכל השבוע: אז ככה! ראיתי פוסט שפרסמה בפורום אחר מישהי מהפורום הזה. אני לא זוכרת מי את, אבל אני אוהבת אותך! היא פרסמה לינק ללחם פסטו אלוהי שנטרף כמעט מיד.
חוץ מזה, החלטתי לנסות את הכרובית בתפוזים שכמה בנות כאן הכינו (מתוך מתכון של בצק אלים). יצא מעולה! ועכשיו נגמר לי כל האוכל ואני צריכה להכין חדש

תכניות לסוף השבוע: מחר-יום כייף בת"א עם חברה שלא פגשתי מזמן.

האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? כן!!! היום סגרתי יום הולדת לא', וגם התקדמתי בהכנות ליום הולדת של אמא.

משהו טוב שעשינו בשביל עצמנו השבוע: נראה לי שיותר הזקתי לעצמי מאשר הועלתי (אוכל לא בריא ולא מאוזן, שעות שינה בעייתיות) אבל נסלח לי...

מטרות לשבוע הבא: להצליח בתפקיד החדש!

ronitvas

New member
עדיין מתאוששת משבוע מטורף

סעיף הסכמ"ש המתחלף: מה התוכניות ליום העצמאות (יום שלישי הקרוב). באופן עקרוני אנחנו חוגגים הכל מאוחר, כי זה תלוי אם החג נופל על סופ"ש או לא. אז את יום העצמאות נחגוג מאוחר יותר.
משהו טוב שקרה לי השבוע: היינו שבוע!!! באורלנדו - כל יום פארק. היה מדהים מדהים! מי שצריך המלצות, לא להסס.
משהו מאכזב שקרה לי השבוע: לא נרשמו אכזובים שבועיים וטוב שכך

משהו שהתחדשתי בו השבוע: עוד כמה קילוגרמים מהג'אנק פוד בדיסני
משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: הבן שלי הקטן (3.5) התחיל לבכות בדרך לשדה התעופה. כששאלנו אותו מה קורה הוא ענה ממרר בבכי: "אני רוצה לגור בדיסני עם מיקי". מתיקות כזאת!!!
בילוי השבוע: דיסני, כבר אמרתי?
ספר/סרט/סדרת השבוע: ראיתי סרט מצויין ומומלץ בחום! the book thief. סרט עצוב, אבל מדהים!
מאכל השבוע: funnel cake - שחיטות שמותר לאכול רק בטיולים מהסוג הזה
בתמונה
תכניות לסוף השבוע: מתוכננים לנו משחקים לילדים (כרגיל) וטיול משפחות.
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? נראה לי שכן

משהו טוב שעשינו בשביל עצמנו השבוע: מבחינתי השבוע הזה בדיסני זה בגדר הגשמת חלום. ממש מודה לגילי שזרם איתי והסכים לצאת למסע כומתה הזה

מטרות לשבוע הבא: להמשיך לעבוד על פרוייקט גדול שהתחלתי לעבוד עליו. בעצם שניים

Fufu The Girl

New member
שבוע עייף במיוחד...

סעיף הסכמ"ש המתחלף: מה התוכניות ליום העצמאות (יום שלישי הקרוב):
בערב יום העצמאות נלך להופעות פה ליד הבית, נספוג את האוירה, וביום שלישי פיקניק משפחתי ע-נ-ק-י עם הדודים, הבני דודים והחברים.
איך אני אוהבת...

משהו טוב שקרה לי השבוע:
פרויקט שלי שהצליח בעבודה שהייתי ממש בלחץ ממנו!

אמא של חברה נפטרה

משהו שהתחדשתי בו השבוע:
אני חושבת שאין לי מה לעדכן פה!!!

היה לי איזה לילה ממש מעצבן השבוע, לא ישנתי כ"כ טוב, אז החלטתי להכין לי משהו חם כדי שירגיע אותי וירדים אותי..
כמובן שמרוב עייפות שכחתי להרתיח מים והניסיון למשקה חם, נכשל...

בילוי השבוע:
מפתיע! אבל עם עצמי!
הבן-זוג היה באירוע, אני ניקיתי את הבית, ואחרי ניקיון מבריק, נחתי על הספה וביליתי זמן איכות עם עצמי (שכלל מריחת לק!)

ספר/סרט/סדרת השבוע:
זגורי אימפריה ומרוששות..

מאכל השבוע:
פסטה בטטה ברוטב שמנת, טעים!!!

תכניות לסוף השבוע:
בעיקרון לנוח. היה לנו שבוע קשה...
אם יהיה מספיק כוח, אולי נלך לטייל קצת בשבת.. נזרום..

כן, התאמנתי והתחלנו לשבת על ההזמנות!!

משהו טוב שעשינו בשביל עצמנו השבוע:
ישבנו על ההזמנות, נראה שיש כיוון. נחשוב על מקצה שיפורים בשבת..

מטרות לשבוע הבא:
לנצל את החופש של יום העצמאות בפיקניק, לסיים את ההזמנה ולהמשיך להתאמן..

ruth2014

New member
כוס באטמן

מה התוכניות ליום העצמאות (יום שלישי הקרוב) - על האש עם חברים :)
משהו טוב שקרה לי השבוע: הבנתי לארוס חלק מהמתנה ליום הולדת שלו (יש לו ביום רביעי) וזו כוס מיוחדת עם הלוגו של באטמן ועוד כיתוב קשור לבדיחה אישית שלנו
משהו מאכזב שקרה לי השבוע: חוסר בעבודה, אני מרגישה שכסף יוצא אבל לא נכנס
משהו שהתחדשתי בו השבוע: בגד ים! הוו כמה שהייתי צריכה
משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: אני בן אדם שמפדח את עצמו בצורה דיי קבוע אז לא עולה לי לראש
בילוי השבוע: פיקניק עם החברות מהתיכון שאני מכירה כבר 12 שנה פשוט תענוג להיות איתן, תמיד מרגיעות אותי
ספר/סרט/סדרת השבוע: בנות גילמור שאני כל הזמן חוזרת עליו
מאכל השבוע: סושי
תכניות לסוף השבוע: לנוח לנוח לנוח ואולי לקנות בשר ואז ללכת למשמרת בר הארוחה של אח שלי
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? איזה מטרות? חחח סתם כן האמתי שכן
משהו טוב שעשינו בשביל עצמנו השבוע: הזכרנו לעצמינו למה אנחנו אוהבים להיות ביחד בשקט ולא מחפשים לאן לצאת
מטרות לשבוע הבא: שהארוס יאהב את חגיגת היום הולדת שלו ולהתחיל לרדת במשקל :)

סכמ״ש משיקגו

סעיף הסכמ"ש המתחלף: מה התוכניות ליום העצמאות (יום שלישי הקרוב)
פה ממש לא מרגישים את החג וגם הבחור לא יהיה פה, אז זה בטח יהיה יום רגיל ולא אעשה כלום.

משהו טוב שקרה לי השבוע:
הצגתי מחקר שלי בכנס בפעם הראשונה! הכנס בשיקגו אז הבחור בא איתי וכבר עשינו מזה חופשת סופ״ש קטנה. ההרצאה שלי הלכה טוב ואני לא יכולה להפסיק לחייך
היום בערב הולכים למסעדה פנסית כדי לחגוג!

שום כלום!

משהו שהתחדשתי בו השבוע:
רומבה!! השואב הרובוטי. אני מתה עליו. רקסי? בוב? עוד לא הוחלט איך לקרוא לו. אבל הוא מעולה ועכשיו אני יכולה ללכת בדירה יחפה בלי שהרגליים יתלכלכו |עצלנית|

איש קשיש שניגש אליי כשישבתי עם הבחור בבית קפה ואמר ״נראה לי שהוא מחבב אותך״.

בילוי השבוע:
הופעה במועדון ג'אז. היה מגניב! פסנתרן, נגנית צ׳לו, ומתופף.

ספר/סרט/סדרת השבוע:
סיימתי את הספר שקראתי, שהיה ממש כיפי. ואתמול קראתי את פרוייקט רוזי, שהיה חמוד וקליל.

מאכל השבוע:
בסופ״ש הקודם הכנו תבשיל בקר בשזיפים שיצא ממש טעים (אבל יקר), וסלט גאוני שמאז הכנתי כבר עוד פעם - סלט עוף סיני עם כרוב וגזר ופלפל ובוטנים ושומשום וכלמיני דברים טובים.
אבל האמת היא שאני בונה על המסעדה היום בערב למאכל השבוע

תכניות לסוף השבוע:
כבר בוצעו :)

כן

פאזל עפרונות שהבחור ואני עשינו

למעלה