סכמ"ש
סעיף הסכמ"ש המתחלף: מה התוכניות ליום העצמאות (יום שלישי הקרוב) כרגע אין משהו מיוחד. אולי ניהיה אצל חברים בת"א, אולי החברים יבואו אלינו, אולי המשפחה של א' תבוא אלינו ואולי כלום.
משהו טוב שקרה לי השבוע: היה שבוע סבבה. התחילו לחזור אל א' ממקומות עבודה, שזה כמובן לא מבטיח כלום אבל לפחות חוזרים אליו. חוץ מזה, הייתי בשבוע הדרכה לקראת התפקיד החדש שלי, והיה לי ממש כייף! הבנות מקסימות.
משהו מאכזב שקרה לי השבוע: השביתה בדואר שתוקעת לי דברים ממש חשובים.
משהו שהתחדשתי בו השבוע: אהההההההההההההההההההההההההההה כרטיסי טיסה לאיסלנד!!!!!!! טרי-טרי מהיום!
משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: זה קרה לא', אבל היה משעשע... התקשרו אליו: "שלום, א'? אני כתב של עיתון כלכליסט, רציתי לראיין אותך בנוגע לעסקת הענק שביצעת היום. מה יש לך להגיד בנושא?
א: ?????????
הכתב: אתה לא (כאן נכנס שמו המלא של א')?"
א: כן....
הכתב: טוב, אז כנראה שיש עוד אדם בשם הזה...
אחרי זה עשינו גוגל וראינו שבאמת יש מישהו עם נכסים בשווי 90 מליון ש"ח הנושא את שמו המלא של א'....
בילוי השבוע: ארוחת ערב מוקדמת עם סבתא, שחוגגת היום יום הולדת והצליחה אתמול לרגש אותי עד דמעות.
ספר/סרט/סדרת השבוע: כרגיל, האנטומיה.
מאכל השבוע: אז ככה! ראיתי פוסט שפרסמה בפורום אחר מישהי מהפורום הזה. אני לא זוכרת מי את, אבל אני אוהבת אותך! היא פרסמה לינק ללחם פסטו אלוהי שנטרף כמעט מיד.
חוץ מזה, החלטתי לנסות את הכרובית בתפוזים שכמה בנות כאן הכינו (מתוך מתכון של בצק אלים). יצא מעולה! ועכשיו נגמר לי כל האוכל ואני צריכה להכין חדש
תכניות לסוף השבוע: מחר-יום כייף בת"א עם חברה שלא פגשתי מזמן.
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? כן!!! היום סגרתי יום הולדת לא', וגם התקדמתי בהכנות ליום הולדת של אמא.
משהו טוב שעשינו בשביל עצמנו השבוע: נראה לי שיותר הזקתי לעצמי מאשר הועלתי (אוכל לא בריא ולא מאוזן, שעות שינה בעייתיות) אבל נסלח לי...
מטרות לשבוע הבא: להצליח בתפקיד החדש!