ט

lital172

New member
ט

נקרע הלב. בא לי ליפול בשקט ולבכות בלי שאף אחד יחבק אותי.... כל כך קשים החיים לפעמים. במיוחד שרוצים להרגיש ולחיות. אפילו בהכי דיכאון שלי לא היה לי עצוב ככה... לראות בן אדם שכל כך אוהבים הולך למות. שנלחם כלכך ואין לו סיכוי. שמבן אדם חזק נהפך להכי חלש. נתמך באמא שלי. כמעט נופל. לא אוכל. סובל.... והחדשות הרעות ממשיכות לבוא... וכל פעם זה שורף יותר....... רוצה לחתוך יודעת שאסור. רוצה להשתתק, טיפה ולכאוב ושהכל יעצר לרגע אחד.... אפילו שיש לי חלומות ואני רוצה ילדים.... לא רוצה שהמוות יגיע לא רוצה לא רוצה.........

קולדון

New member
יקרה שלי

איזו רגישה את וכמה אכפתית את. זה מדהים בעיני ובכלל לא מובן מאליו.
זה בסדר להיות עצובים ולפחד. זה בערך הדבר הכי קשה שאפשר לחוות, לראות את כל הכאב הזה ולדעת, באיזשהו מקום.. שאולי המוות קרוב.

אני חושבת שאת חייבת לשמור על עצמך ולא להיות שם ביותר מידי אינטנסיביות אם ככה את מרגישה. אני אישית התרחקתי כשדודה שלי חלתה בסרטן כי היה לי קשה מידי ואני חושבת שאנשים מבינים את זה. את חייבת לעשות רק מה שבגבולות היכולת שלך ושלא יגרום לך לרצות לפגוע בעצמך.

חיבוק גדול ליטלי!

לגמרי

בדיוק היום לפני תשע שנים אמי נפטרה בידיים שלי מהמחלה הארורה, ואין לי כבר מילים. חיבוק.

simplistic

New member

חיבוק חזק ממני...אין הרבה מה לעשות חוץ מזה, לא כך?

מוות הוא חלק מהחיים, וכולנו נגיע לשם בסוף. זה באמת הדבר היחיד שאנחנו לא יכולים לשנות. והחיים...ימשיכו גם אחרינו. שווה לנצל את הזמן שעוד יש ולנסות להכיר תודה על האנשים שמלווים אותנו.

עצוב וכואב

לראות אדם אהוב כשהוא נוטה למות, ולראות מה זה עושה לקרובים ולסובבים.
את, שכל כאב של מישהו אחר וכל מצוקה מכאיבים לך כל כך,את שהרגישות שלך לאחר גבוהה כל כך, בוודאי עוד כואבת את המראה הזה יותר מאחרים.
ובכל זאת, את כבר מספיק חזקה כדי להתמודד עם הכאב בלי פתרונות להקלה מהירה...

חזק חזק.

lital172

New member
תודה רבה לכולם.

מחר אני נוסעת לשם להיות איתם בחג. אני יודעת שיהיה קשה. שרוב הזמן אראה אותו סובל... אבל הולכת לנצל את הרגעים היקרים האלו.. אין להם תחליף.... תודה על כל התמיכה החיבוקי והאהבה...

מחבקת חזק ומקווה

שהזמן הזה ביחד, מעבר לעצב האינסופי שהוא מעורר, ימלא אותך גם באהבה ובחום.

למעלה