זה ריסוס שובל בצורת פס שמתרחב

ואחר כך הוא כבר מזכיר את הענו בתמונה אחרי ההתרחבות אני מוכנה להראות לך תמונות בסגנון דומה אם תרצה אמצא לך באינטרנט בכל אופן השיט הזה זה לא עננים וזה מכיל חומרים רעילים שמתפזרים ונופלים לאדמה

זו לא תמונה טובה להשוואה אבל אני רק רוצה שתסתכל על המרקם

של הפסים שהתרחבו. בעיקרון יכול להיות שמרססים גם אצלך באיזור המגורים פשוט אישית העין שלי כבר מיומנת ראיתי כמה סוגים לפעמים הם מרססים הרבה ואז הפסים מתרחבים וזה נראה כמו ערפל כזה לבן וכדומה
זה לא בדיוק אותו מרקם כמו בתמונה ששמת אבל למשל באיזור המגורים שלי אני רואה הרבה מרקמים כאילו כמו בתמונה ששמת אצלינו בשמיים אז בקיצור סמוך עלי זה כמטריילס

ה"תירוץ" הרשמי שזה מכיל חלקיקים שמחזירים

את אור השמש ומונעים התחממות כדור הארץ הסיבה האמיתית צמצום אוכלוסייה וזה גם קשור לטכנולוגיה של שליטה במזג אויר לא התעמקתי בחלק הזה אבל הכמטריילס יכולים לגרום לחמסינים או לשטפונות לא זוכרת בדיוק איך כי זה חלק שפחות התעסקתי איתו וזה קשור גם להאארפ. ( נדמה לי אם אני זוכרת נכון כי התעסקתי עם החומר מזמן שעם ההארפ אפשר לחמם את החלקיקים בריסוס וזה יכול לגרום לחימום השמיים שוב אם אני זוכרת נכון אל תסתמוך עלי בקטע הזה )

זה לא מטוס

סיילון כי זה יכול להשאר גם יום שלם. האדים של מטוס סילון לא מחזיקים כל כך הרבה בכל אופן אם זה מעניין אותך כולל הפרכת הטענה שזה מטוס סילון אתה מוזמן לחפש חומר ברשת ולכתוב כמטריילס או chemtrial חוץ מזה לקחו דגימות מהכמטריילס והחומרים שם הם לא חומרים ממטוס סילון זה חומרים מאוד רעילים

ואיך נלקחו הדגימות? מהריסוסים החלקים

נופלים לקרקע זה נראה כמו חוטים לבנים כסופים אנשים שלחו את זה לבדיקות.

נראה לי שהם יכולים להחזיק הרבה זמן

פעם למדתי מטאורולוגיה, והסבירו לנו שאדי הפליטה של מנועי סילון בעצם "מייצרים עננים".
בגלל תופעות פיזיקליות נוצר ענן מאחורי המנוע, וברגע שהוא נוצר, הוא מתנהג כמו כל ענן אחר - אם הטמפרטורה מתאימה הוא יחזיק הרבה זמן, אם יש רוח הוא "יימרח" על השמיים, ואם האור פוגע בו בזווית מסוימת הוא יראה בצבע אחר.
זה סיפור מאוד נחמד ואופטימי, כך שאפשר לנסות, אם רוצים, פשוט להאמין בו במקום.
אפשר גם לנסות בכלל לא להאמין לאף אחד מהסיפורים האלה - ופשוט ליהנות מהשמיים כפי שהם, גם כשיש בהם פסים וגם כשאינם.
אם זה לא מצליח, אולי מעניין לבדוק מאיפה מגיעה ההעדפה לסיפור אחד על פני האחר.

אני אנסה לבדוק לך את זה בעיקרון

אנשים ראו( וגם לי יצא לראות גם מצילומים של אנשים בארץ ובעולם וגם פיזית ) מטוסים מרססים וגם כי בעיקר בחול כי בארץ הריסוס פחות לפי צורות גיאומטריות השמיים מכוסים משבצות וצורות לא טבעיות. הבעיה באנשים שהם לא כל כך מסתכלים למעלה אני כבר אחפש לך סרטוו שתראה איך השמיים נראים כך

אוקיי נציב בדקתי בשבילך על ההבדל בין סילון לכמטריילס

http://www.emetaheret.org.il/2011/11/19/כמטריילס-שובלי-ריסוס/

אז אתה טועה נכון יש קונטריילס ( סילון), אבל התנאים העיקריים כדי שהוא בכלל יווצר וישאר ( וגם כשהוא נשאר זה עד דקות בודדות), זה בעיקר רום שמיים ולחות/קור באויר כמטריילס נשארים שעות מרובות גם בגובה שמיים נמוך לכן זה לא סילון

מאוד יכול להיות

למרות האמור בכתבה, אינני מוצא סיבה לדאגה מהפסים האלה.
הסיבה היא פשוטה - אני רואה אותם כל החיים, והם מעולם לא גרמו לי נזק.
גם לא פגשתי אף אדם שנפגע מהם, כך שעד כה לפחות נראה לי שהם בסדר.

אתה לא רואה אותם כל החיים

הם התחילו להופיע בשנות ה90. וזה שגדל דור שלא יודע כיצד נראים עננים אמיתיים כי הוא רואה בעיקר כמטריילס אגב גם בסרטים וסדרות שמכניסים את זה בכוונה תחילה זו בעיה גדולה

lightflake

New member
לא פגשת אדם שנפגע מהם ? וואלה ?

ואם כן איך תוכל לדעת ?
&nbsp
ואולי הנזק שלהם יתחיל רק בעוד 40 שנה ?
ואולי חלק מהנזק שלהם מכיל בתוכו את השכנוע השכלי העצמי "הם מעולם לא גרמו לי נזק" ממש במילים אלו, כפי שתוכנתו להרשם דרך שינוי הדנ"א במוחות הנפגעים... חחח... אנחנו באמת לא יודעים כלום על כלום חבר'ה....

בדיוק - אין לי מושג.

כיוון שאין לי מושג, אינני מוצא סיבה להאמין דווקא בתרחיש כזה או אחר.
מניסיוני המועט עד כה, כשמשהו מזיק לי פיזית אני מרגיש זאת.
כל החיים אני חי מתחת לפסים הללו, ואני מרגיש די בריא, בדרך כלל.
לו הייתי מרגיש חולה, אולי הייתי מברר מדוע.
אם מישהו "משתלט לי על המוח" וגורם לי להרגיש טוב, כל שנותר לי לעשות הוא להודות לו...

לא בטוח שזה משנה איזו גלולה לקחת

איך ניאו יכול לדעת כי הסיפור מאחורי הגלולה האדומה הוא האמיתי?
אולי הגלולה הזו לא "שחררה" אותו, אלא רק החליפה את הסיפור?
עבורי לפחות, המציאות היא מה שאני חווה - זה פחות משנה לי אם היא מגיעה לתודעה דרך כבל בעורף או דרך החושים - הרי גם החושים "מעבירים" רק את מה שעובר בהם.
הנקודה היא שגם אמונה ב"אמת" כזו היא אחרת היא חלק מהחוויה.
אם אני מאמין במשהו מעבר לכל ספק, הרי שהוא "אמת" מבחינתי.
אולי מה שמבדיל בין "מציאות" לבין "אמונה" זו האפשרות להטיל ספק.
למשל, אינני יכול להטיל ספק בכך שחוויתי פסים בשמיים.
אני יכול להטיל ספק בהסבר לפסים הללו, או בחושים שהביאו לקליטה שלהם.
אך אין ספק בכך שבחוויה שלי הופיעו פסים לבנים על רקע כחול.
במילים אחרות - אינני יכול להטיל ספק בחוויה שלי, כי היא מופיעה בתודעתי.
האם החוויה מייצגת "אמת" חיצונית לה - זו כבר שאלה של אמונה.
כמובן שאמונה לא אומרת שמשהו הוא "נכון" או "שגוי" - אלא שהחוויה היא של "דעה" לגביו, ולא של הדבר עצמו.

lightflake

New member
משפט שנראה לי עם שגיאה כלשהי ?

הנקודה היא שגם אמונה ב"אמת" כזו היא אחרת היא חלק מהחוויה.
&nbsp
ומה שכתבת מקסים וחכם

למעלה