L lightflake New member 15/5/16 #3 באשרם של רמנה זה נראה כאילו כולם עומדים ומתפעלים מההר אבל הם מתפעלים מהטווס הלבן שפרס הזנב על הגג בצד ימין
באשרם של רמנה זה נראה כאילו כולם עומדים ומתפעלים מההר אבל הם מתפעלים מהטווס הלבן שפרס הזנב על הגג בצד ימין
ד דוד היחיד New member 15/5/16 #4 40 שנה אחרי בדיקה והרצת האפשרויות השונות הגעת לתשובה רק זה כבר ממזמן לא אקטואלי , דעת השם לא כים מכסה , יש דיעות חדשות ואתה כפונקציה ממוחשבת נדמה לך שהגעת לתשובה . אז מבטיח לך שלא . דוד
40 שנה אחרי בדיקה והרצת האפשרויות השונות הגעת לתשובה רק זה כבר ממזמן לא אקטואלי , דעת השם לא כים מכסה , יש דיעות חדשות ואתה כפונקציה ממוחשבת נדמה לך שהגעת לתשובה . אז מבטיח לך שלא . דוד
L lightflake New member 16/5/16 #7 אה... בכל אופן לא כתבתי שמצאתי תשובה כלשהי אני כן חושב שרמנה פרסם דרך טובה להתעוררות - חקירה עצמית וזה בלתי תלוי בזמן או תקופה כך שאין קשר ל"לא אקטואלי" זה היה אקטואלי לפני אלף שנה כמו שזה אקטואלי היום, השאלה למי  
אה... בכל אופן לא כתבתי שמצאתי תשובה כלשהי אני כן חושב שרמנה פרסם דרך טובה להתעוררות - חקירה עצמית וזה בלתי תלוי בזמן או תקופה כך שאין קשר ל"לא אקטואלי" זה היה אקטואלי לפני אלף שנה כמו שזה אקטואלי היום, השאלה למי  
ה הקוסמת הורודה2 New member 18/5/16 #42 את התמונה הזו אהבתי סילואט נחמד הייתי שמחה להדפס כזה על חולצה עם שרוולים שחורים או נגיעות תכלת או סתם חולצה שחורה או לבנה
את התמונה הזו אהבתי סילואט נחמד הייתי שמחה להדפס כזה על חולצה עם שרוולים שחורים או נגיעות תכלת או סתם חולצה שחורה או לבנה
L lightflake New member 16/5/16 #8 שופכים שמנת על הלינגם הפולחן לאל שיווה בתוך האשראם של רמנה... לקח לי זמן להבין את הקשר שתי דרכים, חכמה ואהבה בסופו של דבר מתגלות כדבר אחד  
שופכים שמנת על הלינגם הפולחן לאל שיווה בתוך האשראם של רמנה... לקח לי זמן להבין את הקשר שתי דרכים, חכמה ואהבה בסופו של דבר מתגלות כדבר אחד  
L lightflake New member 18/5/16 #35 האמת כן, אפשר לבקש את החלב/שמנת ולשתות כמובן יש פירוש רוחני לאיבר המין והנקטר של האל
ה הקוסמת הורודה2 New member 17/5/16 #12 מגניב אני מזהה ענני רעל כמטריילס בשמיים בתמונה כבר יודעת לזהות אותם כלומר מטוסים ריססו שם לפני. אז גם ההודים הורעלו באותו יום מעל מקום המגורים שלי גם מזהה הרבה כמטריילס
מגניב אני מזהה ענני רעל כמטריילס בשמיים בתמונה כבר יודעת לזהות אותם כלומר מטוסים ריססו שם לפני. אז גם ההודים הורעלו באותו יום מעל מקום המגורים שלי גם מזהה הרבה כמטריילס