שרשור מציאות BLACK FRIDAY

אני מעדיף את 789 אבל מי שלא מכיר את הכביש צריך להיזהר שם

העליה לבני יהודה

ובאמת להיזהר שם בכביש בעיקר בירידה ולהיזהר בפעם הראשונה שאתם רוכבים שם עם האופנוע הספציפי, כבר איבדנו עליו כמה חברי פורום בעבר

לצערי גם לי הוא רחוק כבר שנים רבות

אני מת לחזור ולגור בצפון ולנשום כל בוקר את האוויר מהכינרת במקום את הפקקים של המרכז

קווטר

New member
ההנחות שלהם לא ממש שוות

הזמנתי לפני שבועיים חלפס מלא, רק היום קיבלתי מייל שבגלל בעיות כאלה ואחרות, ככל הנראה אני אקבל אותו רק בחודש מרץ 2015.

10% הנחה + העובדה שהם מורידים את ה19% מע"מ גרמני במשלוח

למדינה אחרת,
יש לי מהם לפחות 10 פריטים כולל חליפת עור של REVIT ב2000 ש"ח אחרי מיסים
וכן יש להם גם פאשלות לפעמים בניהול מלאי

m e i t u l

New member
באיזה שלב של הרכישה מתבצע הניכוי של המע"מ?

לפני שבוע-שבועיים התקדמתי בתהליך של הרכישה עד לשלב שבו אמורים לשלם ולא קיבלתי שום זיכוי על המחיר הנקוב. צריך לעשות משהו מיוחד בשביל הניכוי?

אגב, מה אומרים לגבי קסדות? כמה ודאי זה העניין של האישור טכניון?

ברגע שמכניסים כתובת המע"מ יורד אוטומטי

אצלי כלקוח חוזר, איך שאני עושה לוגין, זה כבר מראה את המחיר המופחת,
קסדות לא ניסיתי,

קווטר

New member
זה לא פאשלות, זאת מדיניות

אתה מזמין מוצר שכתוב שנמצא במלאי, אחרי שבועיים שולחים לך מייל שאין אותו במלאי. איפה הייתם שבועיים כשהמוצר כבר אמור להיות אצלי ביד?
יותר מזה, המוצר עדיין מפורסם כזמין במלאי באותה המידה, מדיניות דפוקה שגורמת לי לחשוב פעמיים בפעם הבאה. נשארתי עם טעם מר מאוד כי לקבל חלפס בסוף החורף זה מטופש בהחלט, ואם הייתי יודע על כך מראש הייתי מחפש במקומות אחרים ולא מחכה כמו אידיוט.

אם אתה מוכן לחכות חודשים לכל מה שהזמנת בשביל 10 אחוז הנחה, סבבה. אני לא מוכן לחכות חצי שנה לפריט רק בשביל 10 אחוז הנחה.
המע"מ הגרמני לא מעניין, זה מתקזז לך עם מחיר המשלוח. הם מייצאים ולכן מורידים לך את המע"מ, ככה זה צריך להיות וזאת לא טובה שהם עושים לך את זה. גם באתר של MOTOIN (שאגב זול יותר ביום רגיל) מורידים את המע"מ ומצב המלאי מעודכן באתר.

רק בשביל להבין את התמונה יותר טוב, באיביי הרייטינג של FC-MOTO עומד על 98.8 אחוז ל-868 מכירות. זה רייטינג שמתאים לסינים ולא לחנות גרמנית מכובדת.

mushdubi

New member
כיוון שיש כאן כמה שהתמכרו למוצרים איטלקיים...

חנות שאני רכשתי מהם מספר פעמים וקיבלתי מהם מייל תזכורת לקראת הסופ"ש הממשמש ובא:

[URL]http://www.ducatiomaha.com[/URL]

למעלה