בלהאדואינוקאגו123
New member
מסכמת
שיר השבוע + אמן השבוע - Lana Del Rey - Video Games
ספר השבוע - יומנה של אנה פרנק
סרט השבוע - עדיין BD2 כמובן !!
סדרת השבוע - המפענחת
מה היה טוב השבוע - גשםםםםםם
, שיעור שטח מאוד מצחיק
ירידות עם חברה שלי על ג'ייקוב ועד כל מיני דברים
מה היה רע השבוע -
מה היה מצחיק\הזוי השבוע - הגשם שתפס אותי לא מוכנה אתמול . אני מסתכלת החוצה בשעה בערך כמעט 7 בבוקר ונראה עוד יום שבו אני יכולה ללכת עם חולצה קצרה שוב .
חשבתי לעצמי : " אוקיי אז אני לא אצטרך להביא גם היום סווצר " . הלכתי לבית הספר עם חולצה לבנה קצרה , מכנסיים ארוכים ונעלי בובה . בדרך חזרה הביתה התחיל הגשם המטורף הזה והוא לא הפסיק . גם לי וגם לאחותי לא היה מטרייה או מעיל אז פשוט ירדנו מהאוטובוס מהר . הדרך עד לבית שלנו מאיפה שהאוטובוס מוריד אותנו זה בערך 5 דק'.
תנסו לעבור את זה עם נעלי בובה בגשם שוטף שלא מפסיק לרדת ושלוליות ענקיות וגבוהות .
|סרטון השבוע - http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU&feature=plcp מרגש
תמונת השבוע - צ'רלי ובלה
ציטוט\י השבוע -
מאכל השבוע -
בזבוז השבוע - בייגלה במחיר מופרז בקיוסק בבית ספר - זאת כנראה תהיה אחת הפעמים היחידות שאני אקנה שם השנה
שיר השבוע + אמן השבוע - Lana Del Rey - Video Games
ספר השבוע - יומנה של אנה פרנק
סרט השבוע - עדיין BD2 כמובן !!
סדרת השבוע - המפענחת
מה היה טוב השבוע - גשםםםםםם
מה היה רע השבוע -
מה היה מצחיק\הזוי השבוע - הגשם שתפס אותי לא מוכנה אתמול . אני מסתכלת החוצה בשעה בערך כמעט 7 בבוקר ונראה עוד יום שבו אני יכולה ללכת עם חולצה קצרה שוב .
חשבתי לעצמי : " אוקיי אז אני לא אצטרך להביא גם היום סווצר " . הלכתי לבית הספר עם חולצה לבנה קצרה , מכנסיים ארוכים ונעלי בובה . בדרך חזרה הביתה התחיל הגשם המטורף הזה והוא לא הפסיק . גם לי וגם לאחותי לא היה מטרייה או מעיל אז פשוט ירדנו מהאוטובוס מהר . הדרך עד לבית שלנו מאיפה שהאוטובוס מוריד אותנו זה בערך 5 דק'.
תנסו לעבור את זה עם נעלי בובה בגשם שוטף שלא מפסיק לרדת ושלוליות ענקיות וגבוהות .
|סרטון השבוע - http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU&feature=plcp מרגש
תמונת השבוע - צ'רלי ובלה
ציטוט\י השבוע -
מאכל השבוע -
בזבוז השבוע - בייגלה במחיר מופרז בקיוסק בבית ספר - זאת כנראה תהיה אחת הפעמים היחידות שאני אקנה שם השנה