צלשלספק

New member
האמת.

שתיתי לא מעט כשהייתי צעיר, כשהייתי נשוי לא שתיתי, זה לא עשה לי את זה. במהלך הליכי הגירושים, התביעות בתי המשפט וכו' אני זוכר ששתיתי ברמות של כמעט איבוד הכרה,
הייתי בסרטים ולא ידעתי איך לצאת מזה, הייתי יוצא ערב ערב לפעמים לבד, משתכר למוות ולפעמים חוזר במונית, הייתי די במצוקה באותה תקופה, בסרטים שחבל על הזמן .

כשהתחלתי לצאת לדייטים ולבלות יותר כגרוש כשהבלגן נגמר, אז גם התחברתי לעולם השתייה, אבל בגדול. אין לי בעיה לשתות מיץ במקום בירה, סתם ככה בבית.
אלא אם מדובר בבילוי או ערב חברתי - אז זה סיפור אחר.אלכוהול במינון נכון רצוי ומומלץ.

shayCn

New member
פעם בשבוע זה מספיק

גם ככה אני מרגיש את האלכוהול בדם אחרי בירה עלובה.
המקרר שלי מפוצץ בבירות(ותודה לחברי הפורום ששכחו את כל האלכוהול
במפגש :))
אין ליבעיה לא לשתות ואני לא שותה ביום יום.אבל אם כבר מסיבה..
נשאר סחים? די.

צלשלספק

New member
ראית את ה6PACK החדש של היינקן?

מיני-בירות של 250 מ"ל, מספיק כדי לתפוס ראש ממש ממש בקטנה, מבלי שתיפול מהרגליים אם אין לך טולרנס לאלכוהול.

אממה מה.

יקר החרא.

עדיף לקנות בירות של חצי ליטר, יותר משתלם.

KUK NICK

New member
אתה צוחק..

שמעתי שבמגזר החרדי, אם אתה תלמיד חכם בקנה במידה גדול, יש לך שידוך אוטומטי של יפייפיה עמידה.

נהוג שהאבא של הכלה קונה להם בית, רק שימשיך ללמוד.

BW37

New member
ולחשוב שאבא של סבא שלי היה אדמור

אם רק 2 דורות היו שומרים על הדת
הייתי מסודר עם בית,בחורה עמידה שבטח יש לה שערות ברגליים ובבית שחי
איזה פספוס...

מה שמצחיק

שבמגזר החרדי, איכות הגבר נמדדת כביכול בצורה עמוקה (כמה הוא חכם בתורה), בעוד איכות האישה נמדדת בצורה יותר רדודה מבמגזר החילוני (עד כמה היא יפה, וכמה כסף יש לאבא).

אחרי שאדם יסיים את הטרנספורמציה שלו

והוא יסתובב עם הבטן הזו בחופי הים של תל אביב, אתה תראה איזה מגנט הוא יהפוך להיות.

צלשלספק

New member
אני רזה אז רואים אצלי את העבודה כעשיתי

כשעסקתי בספורט

הבירות לא משפיעות עלי בקטע של השמנה, עם זאת התמונה השניה ששמת מצחיקה למדי אבל אני לא חושב שאגיע לזה

puma141

New member
איכס..טו מאצ'! בעיני..

כשאני רואה כזו בטן לגבר-
אני מבינה שאת כל החמצן שהוא אמור להשקיע במחשבה שלו-
הוא משקיע באובר חדר כושר....:)

אני אומרת-לא.

תתפלאי

מי שמבורך גנטית בנושא הזה, מספיק להשקיע שעה ביום על כושר (כמובן בשילוב עם תזונה נכונה) ואפשר להגיע לזה.

אביeג7

New member
נכון. זה הרבה עניין של גנטיקה

וכאלה שיש להם חרא של גנטיקה בקטע הזה <AKA אני> יכולים לאכול חסות ולגור בחד"כ ולא יהיה להם בודי כזה

למעלה