הרגע הזה כשאתה חוזר ממסיבת חוף,מוסיקה,זיקוקין ואנשים יפים אחרי ששתית ייגרמייסטר מעורבב עם רדבול מעורבב עם פינלנדיה מעורבבת עם ג'יימסון
מעורבב עם בירה..4 בירות..מעורבב עם בקארדי מעורבב עם שנדי אבטיח וגם לימון פלוס קוקטייל שניסית להכין לבד ויצא כמו תרופה ו100 מטר מהבית כשרק רמזור אחד
מפריד בינך לבין הדירה..אתה רואה דמות זוהרת שמנופפת לך 'תעצור בצד.רשיונות בבקשה'. ועולמך חרב ברגע..
כן.בדיקת אלכוהול.
ואתה נושף..ומקבל שלילי..'תוציא מפתח מהסוויץ ותן לי' המאנייק אומר.
ואז אתה הולך עם השוטרת משם והיא אומרת לך ' תלך על הפס הלבן בטיפטופ עם ראש אחורה וידיים לצדדים ותספור עד 9'
אח"כ היא מבקשת שתעמוד דום,תניף ידיים לצדדים ,ראש אחורה ולפי בקשתה תניף 'יד ימין.עכשיו שמאל.עכשיו ימין.עכשיו ימין'
ככה במשך חצי דקה.
אח"כ אתה חוזר איתה לניידת,כאילו עשיתם ביחד משהו לא חוקי.היא חושפת טבעת על האצבע(כאילו,אל תעיז להתחיל איתי,אני נשואה/מאורסת).
עזבי.את נראית כמו הצרות שלי.אין סיכוי שאני אנסה אפילו,במצבי העגום.
ובניידת השוטר ממלא איתך פרטים 'כמה שתית?'..'בירה אחת'.'איזה?' 'קרלסברג.בקבוק.זה הכל'.אילו הייתי פינוקיו האף היה מגיע אליי הביתה שעה לפניי.
'טוב'.הוא אומר.השוטרת מגיעה.'תנשוף לינשוף פעמיים.אם קיבלת 285-עברת.אם 290-נכשלת.'
וזהו.אתה מחכה שהמכשיר יתאפס.
עוברים כמה שנים עד שהוא מתאפס.......
אני כבר מתכנן לי איך אני חוזר באוטובוס מהעבודה הביתה ומבקש מחברים טרמפ לפאבים וכאלה.
טוב.התאפס.
אני נושף.בפעם השניה אני בכוונה נושף חלש ומפיל את הבדיקה.
השוטר מזכיר לי שכל פיה עולה 5 ש"ח למשטרת ישראל.אני מהנהן וכבר מתכנן לפרסם ביד 2 רכב למכירה..
נושף בפעם השלישית..ומחכה לנצח עד שהמכשיר יחשוף תוצאה.בינתיים חזרתי להאמין באלוהים,מוכן אפילו לשמור צום ב9 באב.הכל,רק לא שלילה.
מנסה לחשוב חיובי.לכוון את הלב שלי ולנשום המון.אולי זה יטשטש עקבות.סתם אמונה טפלה.
.........215........הנשימה הרביעית חזרה לריאות.
'תקפיד לא לשתות ולנסוע ואם אתה לא יכול תעצור בצד ותחזור במונית' אני שומע מהשוטרת.
חוטף את הרשיונות והמפתח ממנה ועף לרכב 'אני גר מעבר לכביש' אני מסנן לה.
מתניע,לא מאותת ונוסע ברמזור כתום.
אז תיכננתי לשים לכם בכותרת אייקון כזה
אבל משטרת ישראל שינתה את גורל ההודעה..
אני ארדם מהר.אני שתוי מהתחת.
לילה טובב