סכמ"ש~

pennylane11

New member
סכמ"ש~

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
X men: Days of future past

שווה

מתרחש ב1973
וג'יי לו
ועלילה יפה וכיפית

pennylane11

New member
וקוויקסילבר! ופיטר דינקלג'!

באופן כללי הסרט הזה היה הרבה יותר מוצלח משחשבתי שהוא יהיה, והוא דיי ביטל את החלקים הקאנוניים הפחות אהובים עליי באקסמן, אז אני מרוצה

E l S i

New member
פיטר היה מושלם
לסרט

טיים אין א באטל
רק שרתי אותו יום לפני...

(לא הכרתי את הדמות לפני) (זה נרמז בעוד מקומות שהוא הבן של אריק? או שאמא שלו גם מוטאנטית והוא קיבל את זה ממנה?)

הוא ממש המשיך את הרמה של ההתחלה לטעמי, והיה יותר אופטימי שזה היה אחלה

וכל הדמויות היו פרצופים מוכרים, אם זה מהסרט הקודם ואם זו אלן פייג'

אוקיי הלכתי לעמוד של הסרט וגיליתי שפיטר דינקלאג' זה השחקן שמשחק את טראסק (אה, אוקיי וגם במשחקי הכס. מוכר) ולא הדמות בשם פיטר...

חלקים קאנוןניים אני מניחה כמו מה שקרה לג'ין?

pennylane11

New member
זו אכן הכוונה

באופן כללי זה ביטל חלקים נרחבים מהסרטים הישנים יותר שפשוט לא אהבתי ב"אה כן בעצם וולברין חזר לעבר ושינה המון דברים שלא אהבתם" כי זאת דעה די פופולארית, ולמען האמת זה גם מתאים להם ומשחרר אותם מחלקי עלילה שקשה לעבוד איתם. והיי, זה מבטל את כל הסרטים של וולברין! איזה יופי, נחסך מאיתנו האסון הנורא הזה שהוא הסרטים האלה

פיטר דינקלג' הוא אכן טראסק, והוא שחקן נהדר ממש, הוא טירון במשחכס. אלן פייג', אגב, הייתה גם בסרט קודם באקסמן, לכן הופתעתי שאנשים לא ידעו שהיא תהיה גם פה, היופי היה שזה איחוד של הרבה מהקאסט הבוגר, ולא רק החדשים יותר.
לא ממש שמתי לב אם אמרו בסרט שקוויקסילבר הוא הבן של מגניטו, אבל זה בהחלט נכון וקאנוני לגמרי. הוא יהיה, אגב, גם באוונג'רס, אבל בגלל זכויות יוצרים זה יהיה שחקן אחר וזה ממש חבל כי הוא היה דיי מושלם לתפקיד.

Billy Shirs

New member

הוא באמת הבן שלו, ב"אקסמן אבולושן" יש לו דמות מגניבה לגמרי, הוא הבן של מגנטו באופן רשמי ואפילו יש לו אחות תאומהXD
(בדר"כ הוא לא פוזל...)

Ayelet 363

New member
בא לי לראות אקסמן

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה סיור שהוריד לי את החשק מלעסוק בארכיאולוגיה, ולא רק לי (כי הוא עסק בקשיים שעוסקים בהם ובצורך להבין תחומים מדעיים), אני חולה והפסדתי יום הולדת של חברה בגלל זה, שבוע הבא התאריך המדוייק שלה אבל לא נראה לי שהיא תחגוג שוב ובכלל לא תהיה בחיפה, וגם יש סיכוי טוב שאתקע בירושלים בגלל מבחן מעשי וזה מדכא אותי גם בלי קשר. חברות שלי גם חיכו לי עם יציאה והתכנון עבר לסופ"ש הזה, ואני מפחדת שלא אספיק לחזור. בכלי, חוץ מזה שאני חולה, האפשרות שאשאר פה בסופ"ש כל כך העציבה אותי שהיא הרסה לי את הסופ"ש שהיה. חוץ מזה יש לי הרבה שיעורי בית, שחלק מהם צריך להגיש בקרוב ולא הבנתי איך עושים, ואף אחד אחר גם לא.
המלצה לסופ"ש:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: הוזכר למעלה.

למעלה