סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
כרגיל אין לי דיבוב

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: שלג. נשארתי בירושלים במיוחד בשבילו והיה כיף.
אני בפיגור גדול בשיעורי הבית (אבל הסיבות למה אני הרבה פחות פה מהרגיל) ובלי קשר שוקלת לפרוש.
המלצה לסופ"ש: אין
אולי אראה את ההוביט השבוע (ואת התלקחות עוד לא ראיתי
קיוויתי שסוף סוף נוכל השבוע, אבל זה כנראה יידחה בעוד שבוע. הפחד שלי שזה יהיה עוד סרט שחיכיתי לו מאוד ובסוף פספסתי רק מתגבר).
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: הגשת שיעורים שאני בפיגור בכתיבה שלהם.

מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
אז ככה אפי מרגישה כל הזמן....

כמה מרגש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אני בת 19 וחצי היום! זמן לפתוח דף חדש ולרענן את הFEELS שלי (כאלה לגבי אנשים בחיים הפרטיים, לאנדרו אשאר נאמנה תמיד. והוא לא יכול להסתצכל עליי ולהגיד שהוא לא מרגיש אותו דבר. כי הוא כן)
המלצה לסופ"ש: שם הרוח. עוד לא סיימתי- בעצם יש לי עוד 300 עמודים, אבל הוא כל כך זורם, כל פרק הוא עד שלושה עמודים, ויפה ומצליח להיות מקורי ומעניין אפילו שהסטינג שלו הוא ימי הביניים עם נגן לאוטה נודד שמגיע לעיר הגדולה (פחות או יותר, ובלי לספיילר).
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: להתמודד עם הרגשות שלי ולפתוח דף חדש, ושיהיה נפלא כמו קודם רק יותר?
מילות סיום ומסר לאומה: הכל בראש שלי. ובבטן.
תמונה לסיום, אם בא לכם:
שיר במקום- http://www.youtube.com/watch?v=q7yCLn-O-Y0

Black Stain

New member
"להתעלם מליאם זה הקטע שלי ושל ג'ן

אבל את יכולה להצטרף בכיף"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: קלטתי שלא נרשמתי לסמסטר הבא אתמול וההרשמה נסגרת ביום ראשון אז זה היה מרתון מטורף וחוצה ערים בשביל להספיק.. מסתבר שאני מתחילה קורס במיקרו כלכלה.. הצילו
המלצה לסופ"ש: אני במרתון סרטי המסור, תצטרפו אליי
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אולי איזה סרט אולי איזה באולינג אולי איזה גיחה לחיפה
מילות סיום ומסר לאומה: כלבים משחקים בשלג. וזהו. http://www.youtube.com/watch?v=tPgdEsVpaXI
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה