1/8 גמר - FA CUP

yairal7

New member
שחקן חביב

במחצית המשחק היום כשדיברו על המחליפים וסינקלייר בניהם נכנסתי להשוות קצת בינו לבין סטראדג' שניהם בני אותו שנתון. קריירות שהלכו במסלולים די דומים אני חושב עד שסטארדג' התפוצץ בליברפול. סקוט חייב להפסיק עם ההשאלות האלה, להבין שהוא לא ברמה לצ'לסי או לסיטי ולבנות את עצמו מלמטה.

ifa1111

New member
רשימת חלוצים מאן סיטי

וזוהי רשימת החלוצים שהגיעו לסיטי מאז הפכה למועדון עשיר (מהתאילנדים ועד השייחים) ע"פ זכרוני:
בוני, יובטיץ', נגרדו, סינקלייר, אגוארו, לוקה סקפצי, באלוטלי, דז'קו, סנטה קרוז, טבז, אדביור, ז'ו, רוביניו, בלאמי, בנג'אני, קסיידו ועל גווידטי אני לא סגור חושב שהוא הגיע קצת לפני שהפכו למליארדרים.
16 חלוצים זה אולי מסביר למה סינקלייר לא בחר כ"כ טוב.
&nbsp
&nbsp

GentlePunter

New member
אחרי צ'לסי בברידג', סנדרלנד קטנה על בראדפורד בבית

נצחון חלק 0-2 ומומחי הגביעים עולים לרבע.

למי ששכח, בראדפורד הגיעה לגמר גביע הליגה לפני כמה שנים כאשר בדרך היא מדיחה כמה קבוצות פרמייר ביניהן ארסנל (הובסו בגמר 5-0 ע"י סוואנסי).

somone1411

New member
זאב זלצר - לפעמים פשוט צריך לדעת מתי לפרוש

כמה טעויות אלוהים...

ifa1111

New member
יש רבע גמר

חזרה מפיגור לניצחון ומקום ב-8 האחרונות. מצב הרוח? טוב מאוד.
לא ראינו את יונייטד דורסת קבוצה מהליגה השלישית, למען האמת אפילו לא משחקת טוב. אבל ניצחון הוא ניצחון וכרטיס לדייט מול ארסנל זה מה שהיה חשוב והמטרה הושגה.
יונייטד נמצאת במצב בו דווקא השחקני שעובדים קשה הם אלו שעושים את מירב העבודה, כל הכוכבים הטכניים למינהם משמשים על תקן תפאורה. לא די מריה, פלקאו או מאטה. מי שעשה את הניצחון אלו פלאיני ואשלי יאנג שני שחקנים שהם כאילו לא לרמה הזאת.

GentlePunter

New member
או קיי... 7-8 במרץ, תרשמו

מנצ'סטר יונייטד - ארסנל
אסטון ווילה - WBA
ליברפול - בלקבורן
רדינג - ברדפורד

למעלה