1/8 גמר - FA CUP

GentlePunter

New member
1/8 גמר - FA CUP

במשחק המוקדם ווסט ברומ מטאטאת את מה שנשאר מהתחלת העונה היפה של ווסט האם כאשר היא מכה אותה שוק על ירך 0-4.

כעת מחצית באיווד פארק, במשחק מצויין בו בלקבורן מוליכה על פינאליסטית 2010/11 סטוק 1-2 כאשר סטוק ב-10 שחקנים.

דרבי קאונטי נכנסת לפינה לא צפוייה 0-0 במחצית מול רדינג, ב-10 שחקנים לאחר הרחקת המגן וורנוק.

בהמשך הערב, קריסטל פאלאס תארח את ליברפול נטולת סטיבי ג'י וסטרלינג.

guy636

New member
עונת גביע מטורפת

אחרי הסיבוב הקודם, שהיה ללא ספק בקנה מידה היסטורי.

ההפתעות ממשיכות.

zה ani

New member
בקצב הזה יונייטד שלך תיקח גביע מבלי לפגוש קבוצת פרמיירליג

zה ani

New member
גם ארסנל עדיין במפעל

אבל בטח אחרי ההגרלה הן תיפגשנה בסיבוב הבא אחת מול השניה ....

לא יודע למה אבל רשום השנה על הגביע האנגלי - יונייטד

guy636

New member
בגלל הכדורגל

בדרך כלל, כדורגל יעיל ומכוער, כמו של יונייטד השנה, מסתדר טוב עם מפעלי נוקאאוט.

אני רק מקווה שלואן חאל לא יעלה שוב השתן לראש והוא לא יעלה עם כל מני הרכבים מזלזלים וניסיוניים נגד קבוצות על הנייר קטנות.

תואר ראשון בעידן פוסט פרגוסון, יעשה רק טוב לכל המערכת.

zה ani

New member
בגלל

1) שצ'לסי, סיטי, טוטנהאם, סאותהאמפטון ועוד יותר מחצי פרמייר ליג בחוץ
2) בגלל ההגרלה הקלילה ( עד כה לפחות)
3) בגלל הכדורגל המכוער של יונייטד שמתאים למפעלי נוקאאוט
4) יעיל? אפשר להגיד הכל השנה על יונייטד אבל יעיל ? כמו שכתבתי לפני שבוע - בלי דה חאה יש ליונייטד פחות 15 נק' השנה. ביי פאר שחקן השנה באנגליה נכון להיום, למרות שאין סיכוי שיקבל את התואר.
5) בגלל דה חאה ! ( בהמשך לסעיף 4)

guy636

New member
דה חאה הוא חלק מהיעילות

כשהשוער שלך מציל 2-3 שערים בטוחים ואתה שם איזה גול מחצי מצב ובורח עם ניצחון, מה זה אם לא יעילות?

יעילות נמדדת באחוז ניצול המצבים שלך.
כשרוב הניצחונות שלך העונה מגיעים כתוצאה מניצול מצבים מקסימלי ולא מיכולת טובה, אתה מאוד יעיל.
כשאתה מגרד 2-3 מצבי הבקעה ב90 דקות(נתון מזעזע), שם מתוכם 2 גולים ויוצא בדרך לא דרך עם ניצחון, אתה מאוד מאוד יעיל, כך היה במשחקי החוץ בארסנל וסוטון.

לצד הרבה הרבה הרבה ביקורת, לזכותו של ואן חאל יאמר שהוא חיזק מאוד את האופי של הקבוצה.
לעומת חבורת המושפלים של העונה שעברה, שהייתה מתפרקת מכל ספיגה של שער ולא הייתה יודעת לשמור על יתרון, ואן חאל גיבש אותם לחבורה מגובשת ולוחמנית.
ניתן היה לראות זאת דווקא בהפסד בדרבי, בפיגור, ב10 שחקנים, הצגנו את המחצית הכי טובה שלנו העונה לדעתי, אצל החבורה של מויס זה היה מתסתיים בעוד 3-4 חתיכות.

כל מה שנשאר עכשיו זה לקוות רק שימצא דרך לשחק איתם כדורגל ולא יקשה עליהם יותר מדי, כי הרושם שנוצר, שדווקא הניסויים של ואן חאל והשינויים התכופים שלו, הם אלה שמעקבים את הקפיצת המדרגה ההבאה.

DRORIKO8

New member
זה היה נכון

אם היית כותב את זה על על ווסטהאם או אברטון או כל הלמלמיות האלה
קבוצה כמו מנצ'סטר עם התקציב שלה ועם הכוכבים שלה(אני כבר לא מדבר על המסורת) צריכה לשרוף את המגרש מהדקה הראשונה עד הדקה ה-90. לבוא ולהגיד עליה "היא הגיעה ל-2 מצבים וניצלה אותם וזה מה שחשוב" זה לא רציני.

אני גם לא יודע למה פרגוסון צריך לקבל קרדיט על דה חאה אם לא הוא זה שהביא אותו. כך או כך כשהוא הגיע לקבוצה לפני 3/4 שנה הוא בטח שלא אמר לעצמו "אני אבנה קבוצה שהשחקן הכי טוב בה ביי פאר יהיה השוער".

להגנתו של ואן חאל יאמר שהוא קיבל קבוצה הרוסה ובנה קבוצה יותר טובה(וזאת הסיבה שאף אחד אפילו לא רומז על לפטר אותו). אבל שוב ביחס לכלים שיש לו ,בפברואר,עזוב בספטמבר,בפברואר כבר היתה צריכה להיות לו מכונת מלחמה.

guy636

New member
ובכן אני חיפשתי וחיפשתי

היכן רשמתי שהיעילות הזאת "זה מה שחשוב", אבל לא מצאתי, אולי תאיר את עיניי ותביא קישור?
ועוד מה שקצת הצחיק אותי זה ששמת את המשפט הזה בתוך גרשיים, כאילו שזה אכן הציטוט שלי.

לא היית בפורום בימים האחרונים? לא קראת את הטונות של הביקורת שיש לי על היכולת של הקבוצה? ופתאום משום מקום אתה מייחס לי ציטוט מונפץ שכזה, שמנוגד לכל מילה שרשמתי הפורום בשבוע האחרון.

פרגוסון לא הביא את דה חאה? אה? מה?

GentlePunter

New member
שכתוב ההיסטוריה בעיצומו, הרי מוייס זכה בתואר

ועוד במשחקו הרשמי הראשון כמאמן

לגבי זלזול - לאור לקחי העבר אין ספק שלא יקל ראש בפרסטון ויעלה בהרכב החזק ביותר שהוא יכול.
לגבי נסיוניות - חשבתי שכבר הסכמנו שכאוהד אתה רק יכול לקוות שינסה משהו חדש

guy636

New member
אני בכוונה התעלמתי מהמגן קהילה

באותה ההזדמנות אפשר להזכיר את ה"תואר" שואן חאל זכה בטורניר הקיץ אחרי ניצחונות על ריאל מדריד וליברפול

GentlePunter

New member
יעקובו

כובש את שער הנצחון של רדינג בדרבי בדקה ה-82, עשר דקות אחרי שנכנס

בלקבורן ממשיכה ומביסה את סטוק 1-4. בשער של סטוק עמד ג'ק בוטלנד, נכון להיום עוד תקווה אנגלית שעושה במכנסים ברגע האמת.

רוסב

New member
הוגרלה באנפילד

מעניין אם תצליח לכפות חוזר כמו בולטון
&nbsp
&nbsp
בכל מצב בריסטול הם הרוברס האמיתיים

GentlePunter

New member
עידן שרווד נפתח בווילה עם נצחון 1-2 על לסטר

שני שערי זכות במשחק אחד - מרגיש הכי עידן חדש שאפשר.

שמח בשביל סקוט סינקלייר שהצליח לנער אבק ולכבוש את השני של ווילה כמחליף. שחקן שמאד אהבתי בסוואנסי בצ'מפיונשים ובעונת הפרמיירשיפ היחידה שלו שם לפני שנקבר חי בסיטי.

למעלה