ספר יקר

New member
מה דעתכם על מפגש פורום מ-ט-ו-ר-ף?‬

מה בתוכנית? יוצאים להתרענן מנקיונות הפסח ונפגשים על שפת הים במקום שעדיין לא ידוע (איפה שהוא במרכז הארץ. כשיוחלט המיקום הוא יישמר בדיסקרטיות ויועבר במסרים האישיים), בשעות הערב
(הקיץ מאפשר זאת), ממנגלים
(צמחונים, אל דאגה-נדאג גם לכם), נפגשים, מדברים, שרים
(שמישהו יביא גיטרה!), צוחקים
, כמובן גם דברי תורה! . בקיצור יהיה כיף חיים! והזמדנות נפלאה להכיר קצת מעבר את הנפשות הפועלות בפורום.

התקווה שלי היא, שזה יצא אל הפועל במהלך השבועיים הקרובים. הכל בהתאם להענות חברי הפורום.

כל מי שבגדול נראה לו מתאים שיגיב ב
. במהשך נציג תאריכים ונצביע לתאריך שמקובל על כמה שיותר חברי פורום.

Nחמן

New member
חן חן!

יש על מה לדבר לאחר הפסח, אם לא אהיה באילת באותו זמן. באמת אני אישית זקוק ל"ניקוי ראש" לא קטן לאחר שנה של ישיבה ב"כלא" על לא עוול בכפי.

אוף.. כמה שהייתי רוצה לבוא!

ולראות עם מי אני מדבר..

לצערי העובדה שאני עמוק בארון לא מאפשרת לי..
על הסיכוי הקטן שמישהו שאני מכיר יראה אותי או משו..

מקווה שתהנו :)

Nחמן

New member
בנימין! חדל!

אתה יכול להמשיך להיות עמוק בארון. אני מבין לרוחך, כבר קרה לי, שפגשתי ארבעה אנשים מוכרים במפגשים השונים והשמים לא נפלו. עם שניים מהם אני נפגש כמעט מדי יום וכאילו לא אירע דבר ודבר לא השתנה. אדרבא! אני מרגיש כיום הרבה יותר פתוח והרבה יותר חופשי גם כלפי אלה, שלא פגשתים במפגשים כלשהם. אני רואה במפגשים קשר חיובי מאוד. אדרבא! חשוב להכיר את האנשים שמחורי המקלדת וחשוב לי לפגוש אותם לא רק במפגשים אלא גם כאורחים בביתי. ברוך ה' שום רע לא יצא מזה עד היום. אל תשכח, שמטרת המפגשים לא נועדה אלא לחיזוק הקשר בין הגולשים לשמיעת דעות, הערות, ביקורות, חוויות ועוד שאר ירקות. תהליך היציאה מהארון כיום הוא הרבה יותר מהיר מאשר אי פעם. החברה פתוחה כיום יותר מתמיד להבין את ההומואים אולם גם על ההומואים להבין, שעליהם לעשות משהו כדי שיהיו מקובלים בחברה. עד כה מפגשים אלה תרמו המון. זכותך המלאה להישאר בארון אבל חזקה, ששום רע לא יאונה לך, וגם אין כל סיכון בהיחשפות בפני אנשים דומים לך. מניסיון.

conc2

New member
כנ"ל

בעולם אידיאלי לא הייתי חושש לבוא למפגש כנ"ל. בעולם שלנו - אין סיכוי

ספר יקר

New member
זה לא נכון... אני מחוץ לארון כחצי שנה

ואילו למפגשי הומואים דתיים דיסקרטיים התחלתי ללכת כבר מגיל 18 וחצי. עם זאת נשארתי בארון.
מדובר במפגש דיסקרטי. גם אם תראה שם מישהו שאתה מכיר - מה הסיכוי שהוא יוציא אותך מהארון? קודם כל, לא מגיעים למפגשים כאלה אנשים משועממים, אלא אנשים שיודעים מלכתחילה לצורך מה הגיעו.לא אנשים שיתעסקו בהוצאה מהארון.
מעבר לזה, לכל האנשים שם אינטרס משותף-שמירה על הפרטיות זה של האחר, ולכן לא סביר שמישהו יפר את ההסכם האילם שקיים.
וגם אם נניח יגיע מישהו שאתה מכיר, ונניח שהוא ממש משועמם בשביל ללכת ולפזר רכילות בשכונה של : "ראיתי את ____ במפגש הומואים דיסקרטי". הרי אז ישאלו: מאיפה הוא יודע? גם הוא היה שם? ולמה שיאמינו לו?

נקודה למחשבה..
נשמח לראותך!

avitano

New member
יש פתרון בשבילך...

אבל הוא נשלח אליך במסר אישי :]
תבדוק

היי לכם

לייק ואשתגל להצטרף. אז בבקשה אל תשכח אותי ואם צריכים עזרה אעזור במה שאוכל.

wowowoo

New member
חחח פליטת מקלדת חמודה

(אשתגל להצטרף) מותק לא נראה לי שזו מטרת המפגש חחחח
ובלי קשר, אני לא אגיע!

wowowoo

New member
חחחחח חמוד אתה

עזוב אותך, הבחור לא נשוי?
חוץ מזה, יפה שאתה מלמד עלי זכות שלא בגלל זה אני לא מגיע...חחח

טוב טוב אוקיי

זאת הייתה באמת פליטת מקלדת . אני גולש מפון וזה ממש לא נח. תודה על לימוד הזכות. ו....חבל מאוד שלא אראה אותך (על הצד שאני אגיע ...אם זה יהיה ביום נח.) וספר יקר התגעגעתי אליך אני לא כותב מלא זמן בפורום אולי עכשיו קצת חופש אני אהיה כאן יותר אבל אשמח באמת להיפגש ואשריכם על לימוד הזכות. ביי בינתיים אוהב.

למעלה