גדג' בוי
* ובדיוק כשאני מעתיק את השאלון כדי לענות, אני שומע איפשהו באזור פה מתנגן השיר של נדב
אז תכל'ס: עולים או לא? מצד אחד, זו שנה מנומנמת ברובה וישראל מאוד בולטת, ומצד שני - הסיכויים נגדנו והמתחרים לא פשוטים.
לא יודע. מאד נוטה ל-לא, אבל יש סיכוי.
לא שמעתי הרבה משאר המתחרים, אבל יש כמה שירים בודדים שכן שמעתי והם לא רעים בכלל.
מה על ישראל לעשות על מנת לבלוט ולעלות הלאה? האם להרים הופעה עם שלל אלמנטים וגימיקים או ללכת על הופעה פשוטה וחכמה?
אלמנטים ואפקטים הם דבר מבורך כשיודעים להשתמש בהם בצורה נכונה שמוסיפה להופעה, לכן אני בעד
הבעיה של ישראל לאורך השנים, מלבד הנושא של בחירת שירים גרועה, זה חוסר תיאום בין אפילו שיר מרדים להופעה.
אם זו בלדה, זה לא אומר שצריך להרדים את הקהל עם הופעה אנמית וחסרת חן ובמה חשוכה.
גם בבלדה יש צורך בבנייה וחשיבה יותר מקורית כדי שהשיר ימריא יחד עם ההופעה.
האם היה נכון יותר להתמקד בסגנון מוזיקלי אחד בשיר ולא לשלב בין סגנונות שונים? או שאולי זה דווקא הולך יחד?
לא ברור לי למה לא אהבתי את השיר בפעמים הראשונות, כי היום הוא נשמע לי אחלה שיר! יש בו את כל מה שלישראל לא היה באירוויזיון עד כה- כולל בחור כמו נדב.
השיר עשוי מאד טוב ולא מפריע לי שהוא משלב מספר סגנונות.
האם מיקומה של ישראל בין השיר הצ'כי הכבד ללטבי הלא ברור, עושה את העבודה או דווקא פוגם בסיכויים?
לא שמעתי את הצ'כי.
האם ההחלטה לשיר רק באנגלית לראשונה היא נכונה או שצריך היה לשלב עברית/ לשיר רק בעברית?
ההחלטה לשיר רק באנגלית היא שלב ראשון בהתקדמות של ישראל וחשיבה מחוץ לקופסה השנה. פיו
מה עדיף: להתחפש לסמוראים יחד עם מיי ולצאת לקרב או לשחק אותה ג'סטין ולענטז עם נדב?
מיי זו תופעה דומה לנדב, וחבל שאת כל הפוטנציאל הטמון בה יחד עם השיר האדיר הזה הפילו מרכיבים חשובים כמו תדמית בלבוש, הריקוד, בימוי המצלמות שחסך המון פרטים שלא נראו ויכלו להוסיף להופעה, פלוס סאונד לא מספיק טוב ומיי שמשום מה החליטה ברגע האמת לרכך את הביצוע שלה והפכה אותו לרגעים לסגנון אופרה שלא מבטא את התוכן של השיר.