ישראלים השבוע

apy ape

New member
פיוצ'ר בהרצליה

מסתבר שיש פיוצ'ר בהרצליה השבוע...המדורגים הבכירים הם צרפתי ושבדי שמדורגים בטופ 400. כל הישראלים שהם לא דודי סלע משתתפים. פתאל, בר ודניאל טמיר עלו היום לסיבוב השני.

גם דודי הגריל WC אמריקאי בIW - בן 17 בשם

טיילור הארי פריץ. המשחק שלהם שני אחרי 11 בבוקר (20:00 שלנו), אז בתקווה הג'ט לג לא יהרוג אותו...
&nbsp
(אגב זמנים - שימו לב שבארה"ב עברו לשעון קיץ, אז אנחנו כרגע ב9 שעות הפרש מאינדיאן וולס ו6 שעות הפרש ממיאמי עד שגם אנחנו נעבור)

צורף יכול להמשיך לגנוב דעת עם "יש פה אחלה דור המשך מוכשר"

ובפועל 8 ישראלים שיחקו היום נגד שחקנים מחו"ל, וכל ה8 הפסידו(ורק שניים מה8 הם שחקנים ב500 הראשונים)
&nbsp
גם מבוצר,רם ודקל בר כנראה כבר לא יצא כלום
&nbsp
גולדנגורן לשם ופתאל אולי אולי יצא מהם משהו סביר
&nbsp
עוליאל כרגע הוא הפוטנציאל היחיד לטופ 100 לעשור הקרוב...

רק שאתה טועה. בוצר, לשם, פתאל, דקל בר וגם דניאל תמיר ניצחו

משאר השחקנים שם, אולי חוץ מגולדנגורן (שלא שיחק מאז נובמבר בגלל שהתגייס לצה"ל), גם ככה אין שום ציפיות.

איפה פה הטעות?

כתבתי ש8 ישראלים הפסידו ל8 שחקנים מחו"ל נכון ליום שלישי בשעה 15:38
לא דיברתי על התוצאות של יום שני, או על מה שהגיע אחרי, כך שאני לא מבין כל כך איפה פה הטעות.
&nbsp
אבל שוב, בוא ניגע בתאכלס, מי בעצם הדור הצעיר והמוכשר שצורף מדבר אליו?
דקל בר בן 22 ובוצר כבר בן 21
אם עד היום הם לא פרצו(או, לא נכנסו אפילו לטופ 500), הסיכוי שזה יקרה כבר די קלוש ואתה יודע את זה.
&nbsp
מפתאל ולשם לא ראיתי תוצאות יוצאות דופן בנוער או בפיוצ'רים, משהו שאמור לרמוז על איזו קריירה ענפה.
שניהם כבר אוטוטו 18.
&nbsp
אז על מה אנחנו מדברים פה בסופו של דבר? "דור מוכשר"
&nbsp
אולי גולדנגורן ואולי עוליאל?
&nbsp
אני עדיין חושב שצורף סתם מנפח פה בלון שעתיד להתפוצץ בעוד כמה שנים, אחר כך כרגיל יבואו התירוצים, ואז ינפח שוב בלון על החברה הצעירים הבאים שיבואו, ויעמיס על הכתפיים שלהם ציפיות של מדינה שלמה
&nbsp
ראשי הטניס לא מבינים שעדיף לבוא צנועים ולצאת גדולים מאשר ליצור ציפיות לא ריאליות?

הפסד מאכזב לעוליאל בברזיל...

הפסיד 2-6 4-6 לשחקן אירי שמדורג 135 בעולם לנוער.
&nbsp
פעם שלישית שעוליאל מפסיד למדורג מתחתיו על החימר השנה, וזה עוד אמור להיות המשטח החזק שלו.
&nbsp
אני חושש ששני הטורנירים הראשונים ששיחק היו די חלשים, והמיקום החדש של עוליאל קצת משקר
&nbsp
לא צריך להיכנס לפאניקה, עוליאל רק בן 15 ויש לו עוד המון זמן להתפתח כטניסאי, יש לו ספונסרים, יש לו צוות גדול ורציני שמאמן אותו...
&nbsp
אולי זה דווקא טוב שהוא מפסיד קצת ומבין שלא הכל יבוא לו בקלות, ושהוא צריך להמשיך לעבוד ולשפר אלמנטים פחות טובים בטניס שלו.
&nbsp
אני בכל זאת מקווה שבשבוע הבא ישיג 2-3 ניצחונות שיכניסו אותו ישירות לרולאן גארוס ולווימבלדון, חשוב שיתחשל בטורנירים האלה מגיל כמה שיותר צעיר...
&nbsp
שיהיה בהצלחה בשבוע הבא

למעלה