תחרות הפורום – שבוע 6

BOSTON 86

New member
שלי

1. בולטימור - 6 נקודות. אם יהיה משחק צמוד אז תמיד אפשר לסמוך על הבועט הרוקי המעולה שלהם. משהו שלא ממש בטוח אצל דאלאס.

2. ניינרס - 5 נקודות. מספרים מדהימים בשבוע שעבר.

3. גרין ביי - 4 נקודות. אמנם יוסטון ניצחו את פייטון אבל אהרון לא נמצא בקבוצה חדשה וגרין ביי חייבים שלנות מומנטום.

4. דנבר - 3 נקודות. המשחק הכי בעייתי. בגדול יש לי המון כבוד לסן דייגו אבל אם הם מפסידים להגנה של ניו אורלינס אי בדיוק הם אמורים לנצח את ההגנה של דנבר.

בונוס - המשחק של גרין ביי-יוסטון - זה לא קשור לקו ההגנה של הקבוצות זה קשור לקו ההתקפה של גרין ביי.

BOSTON 86

New member
שכחתי את הסקר

אני רואה את 2 המשחקים במקביל. מזפזף כל פעם שיש הפסקת פרסומות למשחק המקביל.
העונה, מאז שנכנסתי לפנטזי, אני גם בודק את מצב המשחקים בליגה שלי.
כמובן שתמיד יש זמן לנשנש משהו.

Yorick

New member
שלי

1. רייבנס 4
2. פורטי ניינרס 5
3. טקסנס 6
4. צ'ארג'רס 3
5. דולפינס-ראמס

amirbc

New member
הניחושים שלי

קאובויס- 3
49- 6
פאקרס- 5
ברונקוס- 4
מיאמי- סנט לואיס

אבי1985

New member
ניחושים

בולטימור 6
סן פרננסיסקו 5
יוסטון 3
דנבר 4
גרין ביי -יוסטון

pavelger

New member
הימורים

רייבנס 6
ג'יאנטס 3
טקסנס 4
ברונקוס 5
גרין ביי - טקסנס

REDSKINS

New member
שבוע 6

בולטימור - 4
סן פרסיסקו - 6
יוסטון - 5
ברונקוס - 3
גרין ביי ביוסטון

Yo-man

New member
הינה זה בא

תמי:
בולטימור - 6
סן פרנסיסקו -5
יוסטון - 4
דנבר - 3
מיאמי-סנט לואיס

עמית:
דאלאס - 4
סן פרנסיסקו - 3
גרין ביי - 5
דנבר - 6
מיאמי סנט לואיס

ועכשיו משהו עם יותר ידע, אבל לא בהכרח יותר נקודות
1. בולטימור - נמאס לי לחפש הפתעות.
2. סן פרנסיסקו - כמו שאמרו באחת מתוכניות הספורט - ניו יורק זוכים רק כשזה do or die
3. יוסטון - גרין ביי עם רץ מחליף נגד הגנה גדולה. עד שרוג'רס לא יוכיח את עצמו אני לא ממהר ללכת עם גרין ביי
4. סן דיאגו - למרות המספרים אני חושב שסן דיאגו עדיפים במשחק הזה.
5. מיאמי-סנט לואיס. אני בונה על זה שרוג'רס ושאוב יותר אחראים ויצליחו להיפטר מהכדור מהר יותר. ברדפורטד וטנהיל פחות החלטיים ויראו יותר דשא.

לגבי הסקר
עמית ישן בזמן שמשודדרים משחקי פוטבול...
תמי חומקת לחדר השני לקרוא ספר. פעם היא התעניינה קצת, אבל זה הפסיק לצערי.

אני לעומתם רואה את המשחקים של 19:00/20:00 במלואם תוך כדי התעדכנות בפנטזי ובפורום. במשחקים של 22:00/23:00 אני כבר משחק בטלפון (מכור ל-Orbital). עד לא מזמן היו גם משחקים בפייסבוק, אבל נגמלתי ביום אחד, לשמחתי.
אבל אין טלפונים, אין משפחה ואין מטלות אחרות.

Yo-man

New member
שכחתי לנקד...

בולטימור - 5
סן פרנסיסקו - 3
יוסטון - 6
סן דיאגו - 4

roydenver

New member
שלי

בולטימור - 5
סן פרנסיסקו - 6
גרין ביי - 3
דנוור - 4
בונוס - מיאמי סנט לואיס

effkef

New member
קצת מאוחר מהרגיל אבל שלי

1.בולטימור-6
2.למה אני צריך להמר על המשחק הזה? ג'אינטס-3
3.יוסטון-4
4.סן דיאגו-5
5.גרין ביי נגד יוסטון-וואט מדהים והליין של גרין ביי לא יבייש ליינים ב-IFL

moss84

New member
שלי

בולטימור - 5
סן פרנסיסקו - 6
יוסטון - 4
דנבר - 3
מיאמי - סנט לואיס

סקר:
בד"כ רואה במקביל שידור בטלויזיה ושידור בסטרימינג (הרבה פעמים ערוץ רד-זון, תלוי במשחקים) ותוך כדי מתעדכן בתוצאות הפנטזי מדי פעם.

PACK PACK

New member
העונה התחילה קשה בכל החזיתות

בולטימור על 5 נק'.
סן פרנסיסקו על 4 נק'.
גרין ביי על 6 נק'!
דנבר על 3 נק'.
מיאמי סנט לואיס על 2 נק'.

השבוע אני מבואס מדי לצפות בסרט המאמנים של GB-IND. מקווה שאחרי הלילה יהיה משמח יותר לבחון את המשחק של GB.

Jerzet

New member
Picks

Cowboys 6
Giants 3
Packers 5
San Diego 4
Miami vs. St. Louis

I usually watch the game with 2-3 friends. One of the guys I watch with likes to cook alot and spends most of the time in the kitchen only sometimes seeing parts of the first game. The other guy I watch with, he sees most of the games, but he's a good muti-tasker. He's always on his phone doing something, or playing a game, or whatever. Sometimes some other guys come, and they usually just watch the games. I tend to watch the games and focus on them, but sometimes I'll also fool around on my phone.

Amir BA

New member
שלי

בולטימור - 6
סן פרנסיסקו - 5
יוסטון - 4
דנבר - 3
מיאמי-סנט לואיס

mayhem1121

New member
שלי

בולטימור 5
סאן פרנסיסקו 4
יוסטון 3
סאן דיאגו 6
בונוס: מיאמי - סנט לואיס

סקר: במהלך המשחקים אני משתדל להיות מרוכז כמה שיותר במשחקים, לרוב אני עוקב אחרי האתר של ה NFL לגבי תוצאות במשחקים אותם אני לא רואה, עוקב אחרי קבוצת הפאנטזי שלי ומצ'טט עם אוהדי ניו אינגלנד בפורום של ESPN. רק לעיתים רחוקות מאוד אני גולש ומתעסק בדברים שלא קשורים לפוטבול.

underdog36

New member
הניחושים שלי

זריז מהעבודה:

1. בולטימור 6 (מצטער חברי אוהד דאלאס, יש גבול כמה אני מוכן להקריב בשביל החברות שלנו
).
2. סן פרנסיסקו 5.
3. גרין ביי 3
.
4. סן דיאגו 4.
5. גרין ביי-יוסטון.

סקר: את התחלת המשחקים אני בדר"כ מפספס (בעיקר בימים אלה שהם מתחילים ב-19:00) בשביל מקלחת לילד, השכבה לישון ושאר סידורי הבית. מאותו רגע אני מול המסך בכל שנייה שהשידור באויר, ומנצל כל שנייה של פרסומות לעשות דברים אחרים (הכנת ארוחת ערב, הכנה ו-refill לבירה ולנשנושים, מיילים, השקיית עציצים וכו'), למרות שזה לא יעיל במיוחד. אם סיימתי את כל הדברים שמתוארים לעיל, אני מזפזפ בפרסומות בין המשחקים בדר"כ. לעתים נדירות ואם יש משחק של בארסה באותו זמן אני מזפזפ אליהם.
ההפסקה היחידה שאני עושה מצפייה היא בתחילת המחצית השנייה של המשחק הראשון בשביל להתקלח. למה לא במחצית? כי ה-half-time-report בדר"כ יותר מעניין מ-5 דקות משחק נטו.
הסקר הרס לי את התשובה הזריזה...

שבוע טוב לכולם!

philadelphia76

New member
שלי לשבוע 6 + בקשה

אתחיל בבקשה - האם אפשר לשנות את חוקי התחרות תוך כדי תנועה ולהוריד את חמשת השבועות הגרועים ביותר?

1. בולטימור - 3
2. סן פרנסיסקו - 4
3. יוסטון - 5
4. סן דייגו - 6

במהלך הסדרה הראשונה של המשחקים, אני צופה עם בתי האמצעית עד שעת השינה שלה (בסביבות רבע שלישי של המשחק בשעון הקיץ הנוכחי)
במהלך הסדרה השניה, כבר הרעב גובר (בכל זאת - משחק שלם של פוטבול, האנרגיה שהולכת לאיבוד מחייבת להחזיר אנרגיה לגוף), כל מה שנשאר מהצהרים ומהערב, בירה, מעט וויסקי, הכל הולך.

בשני המשחקים, אני מזפזפ בין שני המשחקים, אלא אם יש משחק עדיף (ולצערנו בדר"כ הוא ב- METV, מה שמקשה על הצפייה בשלון המעטה).
בשני המשחקים אני פוזל כל הזמן למחשב לראות את קבוצות הפנטזי שלי... מסכים לחלוטין עם יעל, מצד אחד זה ממכר, מצד שני זה פוגם בהנאה מהמשחק...

6

1) Both teams are under performing. I'll go with the standings - Baltimore 5.
2) If the game was played 10 weeks from now, then the Giants, since they already got two championships after barely making the playoffs. But now it's too soon, 49ers 4
3) it's hard to believe it, but Huston 3
4) Peyton all the way, 6

5) The animals (Dolphins and rams) will have more sacks than the humans (Texans and packers)

למעלה