...כי משעמם לי ואני חדשה ובלתי מוכרת פה. ../images/Emo3.gif שם: שני. תאריך לידה: 11.7 כמה אחים/אחיות? אחת, תהייה בת 10. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמא, ואחות. חיות מחמד: המ, 4 דגים- נפתלי, נחום, זהבה ושימי, אבל הם יותר של אחותי.. גובה: 1.63, או אולי כבר יותר.. העדפה מינית: בי, איי גס. (אני סתם לא מוכנה להגדרות עדיין P

צבע עיניים: ירוקחום. צבע שיער: סתם חום כזה.. צבע ציפורניים: כרגע מימין לשמאל- שחור, אדום, כתום כהה, כתום בהיר, צהוב, ירוק, טורקיז, תכלת, סגול, שחור. כולם דהויים. אני צריכה לחדש את הלק XD צבע קיר בחדר: לבן & ירוק בהיר. צבע מצעים: אדומים, של ספיידרמן P: (אחד הדברים שמשותפים לי ולילדים בני 5) צבע מקלדת: שחור&כסוף. צבע טלפון: כסוף. צבע פלאפון: כנ"ל, אבל יותר שחור מכסוף.צבע חולצה: צבע מכנס: סאטן תכלת מבריק XD צבע תחתונים: בורדו & שחור. צבע גרביים: - כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? האמת? יציבה.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? none. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נוופ. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עדיין לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כנ"ל. (אבל היי, יש לי 5 חורים באוזניים) לקחת פעם סמים? לא. אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? תמיד רציתי תופים אבל לא יצא... אני יודעת קצת אורגנית אבל P: על מה היית רוצה לנגן? תופים! וגם גיטרה/ סקופון יבואו בטוב. ההופעה הכי טובה שראית: היהודים בסלקום ווליום של השנה, כמעט כל השירים הטובים. אה, וגם מופע הארנבות ורוקצ השנה. (נו, אני מחוסרת רשיון שגרה בצפון, לא אשמתי שלא הייתי בהופעות של ממש...) אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קינג קרימזון. מה מתנגן עכשיו? כלום האמת, אבל מתנגן לי בראש 'עידן האלוהים'. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, האמת. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? המ, המסנ. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד, בתקווה שזה ישתנה למשהו יותר גדול בקרוב... איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? האמת? לונדון/ שטוקהולם/ סתם אי מגניב כלשהו באוקיאנוס השקט. או ניו זילנד! או מאוריציוס! האם יש לך: חיית מחמד: יותר של אחותי... טלוויזיה בחדר: נוופ. מחשב בחדר: יאפ. חדר משלך: אכן. 2 הורים: המ, שניהם חיים, אבל בתכלס יש אמא. חתולים בחצר: אהא. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בערב. אכלת? לפני כמה דקות, דוריטוס גריל. (../images/Emo23.gif) התנשקת? ואו, כמה חודשים. קצת עצוב... התאהבת? התאהבתי לפני יותר מ3 שנים, הפסקתי להיות מאוהבת לפני בערך חצי שנה. נשבר לך הלב? אם לקרוא לזה 'שברון לב', אז לפני בערך חצי שנה. צחקת? אתמול נראה לי, למרות שגם היום גיחכתי כזה. P: בכית? לא זוכרת.. היית בהופעה? בסלקום ווליום. ../images/Emo4.gif קנית משהו? אתמול בערב. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? המ, לפני 4 ימים. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני 4 ימים. חיבקת מישהו/י? אתמול בערב. עישנת? מעולם לא. שתית משקה אלכוהולי? זה היה.. יום לפני יום כיפור. השתכרת? השתכרתי רציני בפעם האחרונה לפני כמה חודשים טובים, ומאז אני לא עושה את זה יותר (טראומה, כיף!). מאז רק השתכרתי קלות לפני3 חודשים. שכבת עם מישהו/י? אף פעם.. קנית בגד? אני די בטוחה שביום שבת. ישנת עם מישהו/י? לפני יותר מדי זמן. מה הדבר האחרון.. שאכלת? דוריטוס גריל. D: קנית? ברד לימונענע ירוק במיוחד ופוקצ'ה עם מטבלים. שתית? מיים בטעם תפוח של נביעות. בכית עליו? סביר שזה היה ספר או סרט.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? המ, אמא. חשבת עליו? שיין? P: התקשרת אליו? אני ממש לא זוכרת האמת. התקשר אלייך? חברה.. פגע בך? בצורה רצינית? אני באמת לא זוכרת. שימח אותך? חברה? רצית? שיין P: האם אי פעם.. התנשקת? כן. צרפתית? כן. שכבת עם מישהו/י? לא. עישנת? לא. הייתה לך חיית מחמד? כן, הרבה, כולן נעלמו מהעולם בדרכים לא נחמדות. לכן זה הוחלט שמעכשיו- מגדלים רק דגים. אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? אהא... שמת כובע מרצון? בטח, כובעים זה כיף.

היה לך פלאפון? יאפ. היית בהופעה? כן. כאילו, לא ממש, אבל כן. התאהבת בידיד? חה, התאהבתי כמעט רק בידידים. לגבי כל השאר זה היה יותר בכיוון של קראשים כאלה. קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא, אבל לקחתי קונדום מחברה רק בשביל הכיף. P: הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? המ... מישהו ממש ממש פגע בך? כן, אבל די מזמן. היום: באיזו שעה התעוררת? 2 וחצי PM. מה/מי העיר אותך? אמאטבע? מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני ממש ממש לא זוכרת. מה אכלת דבר ראשון? עוגת שמרים ולידה תה ארל גריי.

האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? 3 שנים.

(למרות שלפי מה שהבנתי, בחלקן הוא כן הרגיש כלפיי משהו.. זה די מסובך, העניין) ניסיתם להתחיל איתו? בערך, זה לא הלך כ"כ טוב. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא ממש. התנשקתם איתו? לא... האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? not anymore. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? המ, מישהו היה נטול בגדים איתי בזמן שאני הייתי עם חלק תחתון בלבד, אז.. כן, זה. ואיתו? כמה אקסים יש לכם? חח אמיתיים? 0. מימי הילדות של היסודי והחטיבה- שניים. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. פרידה וירטואלית למשהו שבקושי יכולתי להחשיב בתור קשר, אבל היה יותר קשר משהיה לי אי פעם... זה היה הקטע הכי מוזר בחיים שלי בערך. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? תכלס, הייתי חוזרת אליו בכיף אם לא הייתי הורסת הכל כ"כ הרבה פעמים. XD האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? הייתי רוצה למחוק את הדברים המפגרים שעשיתי לאותו אקס חטיבתי... זהו.