Shiri from the block
Active member
../images/Emo32.gifטוב אז ככה../images/Emo113.gif חלק מהבנות יודעות שאני אמורה להשתחרר בקרוב ב-28 לינואר (אכן היומולדת של ניקוש בעלינו היקר) אבל השבוע גיליתי שקיצרו לי את השירות ב-8 ימים, מה שאומר שאני משתחררת ב-20 לינואר, יום ראשון. נכון שזה אמור להיות דבר משמח? אז זהו שלא../images/Emo122.gif זה לגמרי הכניס אותי לדיכאון, בשלישות אני בכלל בכיתי קצת מרוב הלם(ולא הלם חיובי)../images/Emo122.gif זה פשוט הרס לי כל כך הרבה דברים וזה יצא בתיזמון הכי גרוע שאפשר להיות מבחינת כל מיני דברים שקשורים לבסיס../images/Emo4.gif אז נכון, אני אמורה לשמוח, אני משתחררת, חופשייה. אבל אני ממש לא../images/Emo10.gif אני כל כך בבאסה.. ואף אחד לא מצליח לעודד אותי.. (אני גם לא מבקשת עידוד אז באמת אל תנסו, אין טעם) וגם לא עוזר שחצי מהבסיס אומר לי "מה נעשה בלעדיך?" "אל תשתחררי" "תשארי איתנו" "תחתמי" ../images/Emo10.gif עכשיו נכון שזה אפשרי לחתום קבע, וגם הציעו לי, אבל אין טעם.. גם עוד 4 חודשים זה עדיין יהיה עצוב וגם חלק ממני כן רוצה בכל זאת להשתחרר.. ולמרות שאני אשמור על קשר עם חצי מהאנשים שם אבל זה עדיין לא אותו הדבר../images/Emo10.gif כל ההוויה של הבסיס.. כל האנשים, כל החבר'ה שם, אם זה להתעורר בבוקר עם הבנות הכי מקסימות בעולם או אם זה להישאר ערות ולצחוק עד 12 בלילה... ועוד שבועיים והכל נעלם../images/Emo10.gif וזהו, סתם עצוב לי נורא../images/Emo10.gif אז רק רציתי ליידע אתכן ולשתף. סופ"ש מצויין שיהיה לכם../images/Emo39.gif (ראית מאורה? כמה התלהבנו שאני אשתחרר ביומולדת של ניק ובסוף זה לא קורה../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif)