|אקשן|
אתם מוזמנים לסרט "האשליה"

|אקשן|
אתם מוזמנים לסרט "האשליה"

אתם מוזמנים להרשם להקרנה מיוחדת לגולשי תפוז של הסרט האשליה
|!|
ארבעה קוסמים מדהימים את הקהל שלהם על הבמה בלאס וגאס כאשר הם פורצים וירטואלית לבנק פריזאי ושודדים אותו מתכולתו. כה גדול ובלתי ייאמן ההישג שלהם, שחוקרי ה-FBI נאלצים לעכב אותם לחקירה בכדי לנסות ולהבין כיצד הם ביצעו את הבלתי אפשרי. בין השחקנים בקאסט המרשים תוכלו למצוא את ג'סי אייזנברג (הרשת החברתית), מייקל קיין, מארק רופלו (הנוקמים) , וודי הרלסון ומורגן פרימן. לפרטים נוספים והרשמה

LemonLimeLilach

New member
נרשתי לזה וביקשתי 2 כרטיסים

אם מישהי רוצה להצטרף (אם אני אקבל)
17.6 בערב בסינמה סיטי ראשון

o0Invisible0o

New member
יום לפני הרפרט שלי...

אעהעהעה!!!
אני לא מרוצה מהקצב שבו דברים מתקדמים.

LemonLimeLilach

New member
היי תלמדי ממני!

אני סיימתי להכין את הכל יומיים שלמים לפני הרפרט!!!! בחיים לא הייתי כה גאה בעצמי

o0Invisible0o

New member
אין לך פסטיבל על הראש.

אבל זה בהחלט מרשים.

טוב, אני חייבת להתבכיין שוב.
אחד העיכובים הכי גדולים שלנו היה בסגירת טיסות לאורחים כי התאריכים שלהם והמיקומים מהם הם באים כל הזמן השתנו.
ביום חמישי בערב העוזר המקסים שלהם הבטיח לי שבסופ"ש הוא שולח לי סופי והוא ראה כבר שמחירי הטיסות התחילו לעלות והוא מתנצל ובלהבלה..
קיצר היום בבוקר [לילה שלו] הוא שלח לי סופי סופי סופי. סידרתי, ארגנתי יפה [כל פעם אני צריכה להעביר את זה בפורמט מסוים לזאת שמזמינה את הטיסות] ועמדתי לחגוג..רק חיכיתי שהטיסה הזו תסגר כבר ואני אוכל למחוק את זה מרשימת הto do שלי.
מגיע 10 בלילה היום (לפני שעה וחצי) והוא שולח לי שינוי.
אני מוכנה לקפוץ מחלון בקומה ה20 עכשיו.

מהההההההההההההההההההההההההה
איך זה יכול להיות שאתה לא יודע אם ביום רביעי הבא אתה בקנדה או ארה"ב? איך זה הגיוני בכלל?

קיצר.
זהו.
שלחתי עוד תיקון וזה עוד לא סגור.
מסיבה.
אלו הם חיי על בסיס יום יומי.

אה, היום גם גיליתי שמי שחשבתי שהוא האחראי הטכני של הפסטיבל [ככה הם מציגים אותו!] הוא לא. ואני שלחתי את האיש הטכני שלנו לעבוד מולו ולסדר את כל הדברים ו...היום הכל התברר שהוא לא סידר כלום כי זה לא התפקיד שלו בכלל. של מי התפקיד? שאלה טובה - כי אין איש טכני!!

בנוסף, כשדיברנו בטלפון הוא אמר שהוא מתחרט על הרגע שהוא אמר "כן" ללעזור בפסטיבל ושהוא נשבע בחיים לא לעשות את זה שוב, אמרתי לו שאני אומרת את אותו הדבר על בסיס יומיומי כבר שבועיים.

מסיבה.

עכשיו באמת סיימתי.

RenanaD

New member
אוף הייתי באה! אבל זה יוצא על טקס קבלת התואר

הראשון שלי

LemonLimeLilach

New member
ואגב

זוכרות את הגרופון לסרט? אז קניתי אז 2 וזה לגלובוס ויש במודיעין... מי רוצה דייט לסרט?
יש גטסבי הגדול, אפילו שלא היו על זה תגובות מלהיבות אני מעדיפה לראות ולהחליט בעצמי
תכננתי לשמור את זה לסופרמן אבל בא לי פופקורן

RenanaD

New member
נו אופנס, אבל יש מקום יותר מרכזי ממודיעין?

אני רוצה דייט איתך!

LemonLimeLilach

New member
נתניה, אשדוד, נהריה, קרית ביאליק, באר שבע.

ואני לא סתם אומרת את זה כדי להראות שמודיעין מרכזית, אלא כי באמת זה מה שרשום בקופון

Rachel47

New member
בהחלט מעניין

ביולוגיה- משרות פנויות- 29
מצויין!!! כי השנה מסיימים רק 150!!!

LemonLimeLilach

New member
ואיפה בדיוק המשרות הפנויות האלה מפורסמות?

כי כתוב במדעי הרוח 91 אבל אני לא רואה כלום

o0Invisible0o

New member
והיום בפינת "איילת מדברת עם עצמה"

עדכונים!
שותפתי לפסטיבל לגמרי חזרה ולקחה עניינים לידיים! אפשר לנשום שוב! אני עדיין מקבלת טלפונים של צעקות מהמפיקות אבל זה בסדר, אני יודעת שצועקים עליכן אז אתן מוציאות עלי. בסדר.

הגשתי תסריט למנחה שלי בקורס תסריטאות והיא הייתה ממש נהדרת!
היא הייתה די בשוק מחוסר הנסיון שלי בתסריטאות בהשוואה לתסריט [יאיי!] ולא הבינה למה אני לא בתסריטאות [יאיי2!]
בנוסף היא אמרה שאין שום צורך ללמוד תסריטאות כדי לעבוד בתחום [יאיי3!].
ו..היא אהבה את הרעיון ממש ו..אני צריכה לשכתב את כל התסריט אבל הוא קצר ואני מבינה למה..ו..אני שמחה!!!

בנימה קצת פחות חיובית -
האוטו שלי לא התניע אז לא הגעתי לשיעור הראשון של היום מה ששם אותי על שני חיסורים וטכנית נכשל בקורס. שלחתי מייל למרצה שהאוטו שלי לא מתניע ואין לי איך להגיע והיא כזה "שני חיסורים זה נכשל"

סוף טוב הכל טוב [חוצמזה שהיא $%#^$&%^$] אני יכולה להשלים את השיעור שבוע הבא, בשבוע של הקבוצה השנייה.
גם החלפנו מצבר לאוטו אז הוא אמור להתניע שבוע הבא.

ליל"ט איילת!
ליל"ט גם לך איילת!

#מדברת_עם_עצמי

RenanaD

New member

הפקה זה כיף. הפקה זה גם pain in the ass, אבל עדיין כיף!
לי למשל היה היום כנס (מדעי
) גדול, באוניברסיטה, בארגונו של אחד מהמעבדה שלי. עכשיו, כשהיה כנס דומה (אבל שונה) בתחילת השנה ניגשתי אליו כדי לסדר לי מנה ללא גלוטן בארוחת הצהרים שהגישו לנו, אז בגלל שכאילו ביקשתי ממנו טובה הוא חש בנח לבקש אחת בחזרה... וביקש שאבוא ראשונה מוקדם בבוקר, לעזור לו לארגן את הדברים ולערוך רישום של כל באי הכנס. מה שהוא לא ידע זה שהוא נפל בדיוק על מישהי שממש אוהבת את השטויות האלה
היה לי ממש כיף. אז לפני הכנס שהיה היום כבר היה לו מובן מאליו למי הוא פונה בבקשת עזרה...

למעלה