IMATE 32MB ... ??

mravib

New member
IMATE 32MB ... ??

קיבלתי IMATE לפני זמן קצר ובבדיקה שעשיתי בפרטי המכשיר מתוך SETTINGS מופיע לי שיש FLASH SIZE 32 BIT זה לא אמור להיות 64 BIT ?? הבנתי שבמכשיר יש 64 BIT ROM יש מצב שזה מכשיר מדגם אחר ? או שאני פשוט מבלבל בין נתונים שונים ? תודה על כל עזרה !

mravib

New member
ועוד שאלה קצרה

כאשר אני מנסה לחבר אותו לאינטרנט דרך ה - GPRS הוא פשוט לא מצליח ואז הוא נותן לי DISMISS הגדרתי את מה שצריך, האם אני מפספס משהו ?

mravib

New member
מישהו ??

אגב איזה מגן מסך מומלץ לרכוש, המחיר לא רלוונטי רק שיהיה אמין מישהו יודע ?

castroman

New member
בבקשה לא להקפיץ את ההודעה

כל שעה, יש עוד הודעות בפורום
בקשר לחיבור, אני מציע שתיעזר במוקד הדאטה של החברה הסלואלרית שלך.

mravib

New member
נו באמת...

זה לא הקפצה זה שאלות נוספות ! האם יש העדפה שאני ארשום כל שאלה בנפרד ??? תיהיה ריאלי... וענית לי לשאלה הכי פחות מעניינת ( או יותר נכון לא ענית גם עליה) אז אנא ממך לפחות כשאתה נותן הערות שיהיו מבוססות...

gauuli

New member
../images/Emo70.gifמר אבי ב!

אתה מתבקש לחשוב על כל השאלות שלך מראש! מה זה "נזכרתי"?? אתה מנצל שורות פורום תמימות!! שפר דרכך!

mravib

New member
ג-ד-ו-ל

LOL יש פה גם הומור אהההה עכשיו כל השירשור שלי הפך מלא בספאם יופי יופי P:

castroman

New member
ממ עם צורה כזאת ועם ציניות כמו

שלך אני מניח שאף אחד לא יעזור לך

AYELET1

New member
המכשיר שלך נראה

כזה? ואז זה IMATE או שיש לו מין אנטנה קטנה למעלה? או משהו אחר... לגבי ה-GPRS, אתה בטוח שיש לך SIM עם חבילת GPRS? כי כבר נתקלתי במספר מקרים שאנשי אורנג' הצהירו בהתלהבות על חבילת GPRS בזמן שזה היה חיבור WAP בלבד ובנוסף, איך אתה מצפה שננחש אם פיספסת משהו או לא, כשאינך מפרט איך וכיצד הגדרת?... כדור הבדולח של הפורום בתיקון כבר המון זמן...

mravib

New member
טנקס...

פחחחח חמודה :) הרמתי טלפון לאורנג' ומסתבר שהם שכחו לעדכן לי חבילת גלישה אז עכשיו הכל בסדר בנושא הנ"ל, אגב זה המכשיר בתמונה. שמעתי עליו כל כך הרבה תלונות, לדעתי זה מכשיר מדהיםםםם והוא לטעמי מאוד ! (למרות שיש לי אותו ממש טיפ טיפה זמן, לאח יש כבר המון זמן) מממ תודה על התשובה ANYWAY ! מעריך את זה מאוד

למעלה