Imat או Solis

nzolotov

New member
Imat או Solis

מישהו יכול לעזור לי להחליט, מיהי הטובה מבין שתי המכונות,Imat או Solis. המדובר ב Solis 166 או אולי כדאי להמתין ל Solis Maestro. אשמח ללמוד מנסיונם של אחרים. תודה

אילן די

New member
בתור בעליה של

סוליס 166 אני מאד מרוצה. הטחינה לאספרסו דקה ומצויינת. החסרון היחידי הוא שהמיכל אליו מגיע הקפה הטחון קטן.

nzolotov

New member
סוליס 166

ברשותי מכונת קפה Gaggia classic ושמעתי שהסוליס 166 אינה טוחנת מספיק דק למכונה זו, האם ידוע לך משהו על כך? תודה

אילן די

New member
איפה שמעת על זה ?

השאלה היא כמה לחץ מפעילה הגג´יה ? אני משתמש בסוליס עבור הקפרסו שלי שמפעילה לחץ של 15 באר והטחינה מספיק דקה. אולי מישהו עם גג´יה יוכל לעזור ?

carmonle

New member
היו אלי מספר פניות של בעלי סוליס

166 או תחת מותג אחר הזהה לסוליס 166 (דלונגי) שטענו שהמטחנה אינה טוחנת מספיק דק למכונה שברשותם. בפורום כאן או בוולה יש מי שכיוון את המטחנה ופתר הבעיה אולם לא כל אחד יודע לכוון. ערן

oren_b

New member
הסוליס הסטרבאקס והדלונגי זהות אבל,

נראה שכל חברה מכיילת את המטחנה במידה שונה. בדלונגי למשל, הטחינה הכי דקה לא הספיקה למכונה שלי, ולכן כיילתי אותה שוב בעצמי. הוספתי מרחב של שני נוצ´ים נוספים ועכשיו קליק אחד לפני האחרון מספק בדיוק את מה שחיפשתי
אבל בעקבות הנסיון שלך, הייתי ממליץ לקנות את הסוליס ולא את הדלונגי (אין לי מושג לגבי הכיול של הסטרבאקס והדואליט שנמכרת בחו"ל). אורן

למעלה